07:25

Hej! Har sovit helt okej inatt också, tack gode Gud! Idag har jag en MASSA saker inplanerade! Ska åka till Rinkeby och köpa saker som man behöver när det är ramadan först iallafall. Måste också åka till Kista och handla lite saker, eller aa en massa saker! Kläder, bikini, smink, hörlurar är det absolut viktigaste! Sen ska jag åka till Märsta och möta upp mamma där, vi ska sova i Märsta ikväll. Men just nu har jag precis vaknat, eller ja, en timme sen typ. Har legat och dragit mig i sängen lite, mysigt som fan! Kollat Facebook, instagram, twitter, läst bloggar och kollat på saker på youtube. Sök på Ortens Alkoholister som kom ut för nån dag sen, duktiga killar! Nu ska jag vänta på att duschen blir ledig och sen ska jag duscha, platta håret och fixa mig! Ciao!


Samy - Aurora

Rubriken är namnet på en låt som jag är helt beroende av för tillfället! Sök på youtube, hela låten är bäst och artisten är också skit duktig! Åh nu är äckelflugorna här igen, ska döda några till och sen äta pannkakor! Puss


Samy - Aurora

Rubriken är namnet på en låt som jag är helt beroende av för tillfället! Sök på youtube, hela låten är bäst och artisten är också skit duktig! Åh nu är äckelflugorna här igen, ska döda några till och sen äta pannkakor! Puss


Jag hatar bananflugor!

Bananflugor, blomflugor, spelar ingen roll vad ni vill kalla dem. De suger stenhårt! De flyger runt överallt här i huset och äcklar mig. Springer runt med en sån där sprej hela tiden så jag kan döda dom, åh jag hatar dom!!


GG


Snabbt bara

Skriver lite snabbt bara, som ni ser har jag fixat naglarna, gjort lite annat också. Satte mig snabbt framför datan och läste lite milan nyheter, transferrykten osv. Nu kokar jag upp lite pasta som jag ska äta med lite pesto & parmesan ost till! Mums!

Vi hörs senare, puss på er.

Humor

Jag och mina vänner alltså.. Lika barn leka bäst, notera att vi inte är fullt seriösa!


Never mind what haters say, ignore them till they fade away

Klar !


Today

Dagens låt: Allyawan - Drop Dat Dagens frisyr: uppsatt i en bulle, ska platta det snart Dagens smink: foundation, kajal, solpuder och mascara Dagens klädsel: shorts & tröja Dagens planer: chill, sen bio i kista Dagens vill ha: popcorn och en dubbelcheese Dagens saknad: D Dagens tråkigaste: vet inte Dagens finaste: Sofie Dagens kram: vet inte än Dagens humör: glad haha Dagens mående: helt okej Dagens borde: kissa på en pinne Dagens parfym: bruno banani Dagens bästa: mamma Dagens sysselsättning: inget typ Dagens längtan: cypern Dagens kärlek: millepille Dagens skratt: anna ellinor Dagens tanke: jag är nykter, coolt Dagens irritation: göteborgska Dagens smycke: kors & armband Dagens just nu: ligga i sängen och lyssna på musik Dagens önskan: fint väder, bra sällskap


Morning light

Godmorgon! Vaknade för en timme sen, har snackat med mamma i lur. Vi ska till Cypern om två dagar bara jag och hon, bästa! Jag dör och dödar för min mamma, hon är bäst. Vi blir borta en vecka, ska ta tusen bilder! Hoppas det finns internet på hotellet.. Alltså det här är så HIMLA typiskt, D åker bort en vecka och sen veckan efter åker jag! Så det blir två veckor utan han istället för en.. FML. Åh. Imorgon måste jag köpa kläder och saker inför resan, haha. Måste skriva en packlista hehe, glömmer alltid vad jag ska ha annars.


I'm glad you came

Kan alltså inte sova - istället ligger jag i sängen, läser Denizes blogg medan jag äter chips och dricker juice. Helt sjukt gott..


Men lol på er

Imorn ska jag till kista, hämta ut biobiljetter och gå till jordens roligaste ställe - arbetsförmedlingen! Ska skriva in mig så jag kan få vara med på en sak haha! Sen ska jag köpa ett graviditetstest, och sen ska jag hem. Vad ska ni göra imorn?


Avklarat redan!


För att det regnar här i Stockholm idag

Ska sova nu, eller iallafall försöka! Hoppas hoppas hoppas att jag kan somna gott! Ska bara skriva färdigt med Hamodi först! Men hoppas att ni alla sover gott eller kan somna, puss på er! Ni får en bild på fina Thiago!


FML

Alltså jag är skit trött, har ont över allt, halsbränna, trött på livet haha! Nej men känner mig så sliten, vill bara vila i min mjuka säng. Men det är nog inte så smart. Då kommer det bara bli ännu svårare att sova ikväll! Och jag behöver verkligen min sömn, det är viktigt nu. Åh, nu kom huvudvärken också! Fan.. Ska nog gå och ta en skål Nesquik och sen hoppa in i duschen för att piggna till lite. Puss på er!


ÅH HERREGUD!

Med risk för att låta som världens största fjortis, jag darrar just nu. Varför? Jo för att jag bytte från MTV till kanal 5, där det är Keeping up with the kardashians. Dom ska typ boxas mot en massa okända människor för välgörenhet, alltså folk som betalat för att boxas mot dom och pengarna går till välgörenhet. Den första som skulle boxas var deras styvpappa, Bruce och han vann sin match så de va inte värsta grejen. Sen var det min älskling Robs tur och mitt hjärta slog skitsnabbt för hans skull. Och killen som han skulle boxas mot va värsta psykopaten asså han ville verkligen skada Rob, jag lovar. Alltså han slog typ sönder han, till o med när bebis låg ner så hoppade han på honom! Asså skakar, nu börjar det igen!


The Game

Ligger i soffan och kollar på mtv, typ program om the Game, skit intressant! Men det va reklam nu så passar på att skriva här! Men fan nu börjar det, hejdå!


Saknar dig

A, om du läser det här så ring eller smsa mig. Te amo hermana, te extrano.


Är du g eller spelar du, gangster vad menar du?

"moira" : fast min kommentar blev ju godkänd automatiskt, hur kommer det sig om inga andra blev det o: undrar bara, verkade lite skumt :)
Och jag bor inte ens i Storvreta.. Jag vet inte riktigt om du aldrig har lärt dig att ip spårare inte visar exakta adressen, utan bara den närmaste internet-försearen. Så även om du hade fått fram en adress hade det inte varit min :) Du behöver inte leka James Bond. Det är inte charmigt att ljuga, vännen.
 

Hej, idiot. Det här är den bästa dagen i ditt sorgliga lilla liv. Vet du varför? För att du får ett  alldeles eget inlägg på min blogg fastän du inte förtjänar det. Och jag gillar välgörenhet ibland.
Förstår att du försöker framställa dig själv som smartare än vad du egentligen är, men snälla, det är enklare för alla om du bara håller dig där nere på din egen efterblivna nivå och inte slänger ur dig sorkshit som du säkert inte ens själv förstår betydelsen av.
 
Din lilla kommentar blev inte godkänd automatiskt, utan jag har nåt nytt och banbrytande som heter iPhone (googla om du inte förstår) och där finns det en app (återigen, googla vid förvirring) som är kopplad till blogg.se! Om man får en kommentar på den appen och trycker på den så blir kommentaren automatiskt godkänd. Det var vad som hände, och okej fröken Jag-är-datanörd-och-har-inget-liv.
 
Tror du jag bryr mig om vart du bor? Tror du jag ens bryr mig om ditt patetiska försök till att få mig att förlora läsare. Alltså snälla, sköt ditt eget liv. Och det är snarare du som ljuger när du skriver ett falskt namn, bloggadress, email. Var lite modig och skriv ditt riktiga namn så kan jag ju skriva till dig på facebook istället, vännen.
 
 
 
 

People change, memories dont.

Idag har jag vart och handlat, kollat film, vilat i sängen och berättat viktiga saker för folk. Saker som bara ploppar upp i tankarna sådär, ibland när man ligger och tänker. Man tänker på allvarliga saker på natten känns det alltid som. Egentligen är det onödigt för inget blir bättre av att man ligger och tänker på jobbiga saker. Och man får inte heller svar på sina frågor mitt i natten. Mina grannar har typ fest under mig, ska flippa snart. Riktigt irriterande, vad fan ska man göra. Speciellt när jag verkligen behöver sova, det är viktigt. Aja ska försöka sova nu så godnatt på er!


Made statements, never gave statements


Chuckin up them deuces

Godmorgon! Vaknade precis, ska väl gå och göra mat eller nåt snart. Idag vet jag inte vad jag ska göra än faktiskt men vi får se. Men just nu ska jag göra en god frukost och sen kolla på GG!


svar på fråga

fick en fråga som jag tänkte svara på.
 

Igår, 21:20

Moira ([email protected])
IP: 83.253.229.21

vart fick du frågorna ifrån, det är ingen som har frågat

 


svar: hur vet du att ingen har frågat? godkänner inga kommentarer så ni läsare inte ska se allt som folk skriver. har tex fått en massa frågor på mailen också, bla om norge osv. dessutom, en fråga, varför vågar du inte skriva ditt riktiga namn eller riktig mail/blogg? vet ju från din ip att du bor i uppsala, storvreta, kan din adress till och med så inte så svårt att gissa att de är nån mobbad jävel där. Aja såna som du finns väl överallt men nästa gång skriv inte dumma frågor om du inte vet nåt.

Puss! ♥

 

 

 

 

 

 

 

 


Kände mig hemma överallt så överallt gick man hem

Nej, jag har fortfarande inte somnat. Ätit pasta bolognese två gånger, fixat min syn och deppat över att D är i spanien och inte kan underhålla mig. Nu ska jag motverka sorkarna runt om kring mig! Puss på er


Tror att det regnar ute..

Det är iallafall nåt ljud utifrån som blandas med min musik. Allyawan igen, det har blivit som en tradition typ. När jag inte kan sova så ligger jag i mörkret och lyssnar på Allyawan, haha. Ta inte det på fel sätt nu för det vet jag att ni är kapabla till. Idag har jag inte gjort nåt viktigt alls. Bloggen bara flyter iväg och jag har ingen koll, alla dagar flyter ihop med varandra så jag inte vet när jag bloggade sist. Har ni hört låten Miliam? Om ni inte har det så gör det. Dör för den låten, kärlek. Shit det regnar verkligen. Och jag ska upp om fem timmar, vara glad och pigg osv. Aja det löser sig på nåt sätt. Ska iaf vara i barkarby handel kl 11. Så om ni vill shoppa, kom! Skj haha.. Aja ska lyssna musik och regn nu, ciao!


168 timmar

Du åkte. Dumt, men bara för mig. Räknaren är inställd på 168 timmar, 168 timmar utan kontakt med dig. 168 timmar, 7 dagar, en vecka. Alldeles för mycket för mig haha. Fyller mina tankar med nåt annat, allt för att inte tänka. Saknar dig redan, kom tillbaka.


Dagens planer!

Ska hoppa in i duschen snart, sen drar vi till Willy:s och handlar! Jag ska laga mat ikväll så det blir lite latinomat, empanadas plus nachotallrikar. Mums! :)

Sen klockan 16:00 har jag en synundersökning i Barkarby Handel, nice. Efter det ska jag börja med maten. Btw, jag har sökt jobb på mcd nu, var jätteglada för min skull. Jag behöver cash, okej?

Och alla enkla sätt är tydligen förbjudna här så det så. Sorkshit. Om två veckor, då ni! Äh, ska sluta babbla nu. Räknas det som att jag babblar även fast jag skriver?

Aja, ska i alla fall hoppa in i duschen nu, hörs sen!♥

 

 


Det som lyser upp mina dagar

 
 
 
 
 
 

Frågor jag ännu inte besvarat!

 

Vad gör du helst en sommardag då du är helt ledig? - Jag umgås med mina kompisar, solar och tar det lugnt. På kvällen kanske vi krökar lite (mycket).
 Tycker du om nån? - Ja det gör jag väl.
 Vad har du för framtidsplaner? - Flytta från Sverige, nåt spansktalande land eller USA, plugga och sen jobba med ungdomar eller nåt annat roligt.
 Har du alltid varit svarthårig? - Nej, har haft rödbrunt nångång länge sedan och rött en period
 Vad är det värsta du vet en person kan göra? - Gola till polisen, skj. Nej men vet inte, typ mörda en person och/eller otrohet.
 Ångrar du nåt du gjort? - Kanske att jag kunde fått mycket bättre betyg från högstadiet om jag hade pluggat, men gjort är gjort, sånt kan man inte gå omkring och fundera på!
 Har du växt upp sen högstadiet? - Ja det har jag väl, jag har mognat som person men det gör man alltid oavsett hur lång tid det gått. Mognar varje dag!
Hur många paket röker du om dagen? -Haha, kanske ett halvt paket om dagen
 Dina 5 bästa vänner? - Dom som står mig närmast vet nog vem dom är, jag klarar nog inte av att välja 5 :)
 Om du skulle börja en sport, vilken? - Dansat har jag ju gjort i flera år, inte så aktivt hela tiden men det är en sak jag önskar att jag skulle orka och ha tid med!
 Motionerar du ofta? - Nej det gör jag nog inte, cyklar ju emellan åt men är annars en ganska så lat person, iaf på sommaren, haha
 Äter du nyttigt/onyttigt? - Något där emellan antar jag, jag äter ju inte godis eller skräpmat varje dag men jag tänker heller inte påstå att jag äter nyttigt
 Vart skulle du helst resa om du fick välja? - New York tror jag!
 Vill du gifta dig och ha barn? - Gifta mig är jag inte så säker på att jag vill göra, men barn vill jag nog ha nångång i livet.
 3 saker du absolut inte klarar dig utan? - Musik, kompisar & kläder
 

Just an everyday problem

Har aldrig varit någon som har tänkt på något sånthär som våra i-landsproblem och sånt men jag bara började tänka på det mittiallt, att medan jag t.ex halft börjar gråta för att jag inte hittar min kameraladdare kanske något miniskidi i afrika gråter för att hennes pappa dog eller för att hon inte har ätit något på flera dagar.. Och medans jag blir irriterad att alla extra combopoäng är i vägen för frukterna när man spelar fruitninja kanske någon i AFRIKA är ''irriterad'' för att deras hus gick sönder i en storm, haha okej men yes, you get it. Tycker vi alla borde bli bättre på att vara himla tacksamma över det vi har och inte bara klaga hela tiden, nog för att jag själv gör det 24/7 men iallafall. Så, det här är iallafall vad jag tycker, tänk på det ni!


I'm too young for this shit

I'm just a human. Jag har mina egna problem att sköta & tyvärr är jag inte världens starkaste som jag önskar att jag skulle vara, så tyvärr klarar jag inte av alla andras motgångar här i livet heller. I'm out!


Anima Libera


Godmorgon!

Godmorgon alla fina läsare! ♥
 
Ja, jag har sovit! Känns helt underbart att sova för första gången på jag vet inte hur länge. Nu sitter jag uppe, framför datan och ska snart fixa lite frukost. På tal om det, visste ni att jag hatar frukostmat? Eller hatar gör jag väl inte men jag ogillar frukostmat. Äter bara "riktig" mat till frukost, pasta och sånt haha. Om jag är på semester utomlands och det är hotellbuffé så kan jag äta frukost, men jag gör det nästan aldrig hemma. Så det så! Det visste ni inte va, haha. Men jag kan äta en macka eller typ yogurt på dagen som mellanmål (p12 varning?) men aldrig till frukost. Usch på det.
 
Vad gör jag nu då, nej ingenting. Älskar att bara ta det lugnt på morgonen. Har kollat på Shan Atci (älska) och sen ringde mamma en kortis. Hon åker till Uddevalla idag, skönt för henne med lite semester. Vi ska åka nånstans tillsammans snart, kanske Rumänien eller Cypern. Vet inte exakt, men tipsa gärna fina resmål (stränder, pina colada, sol) i Europa! Spanien känns så uttjatat, spenderade trots allt varenda sommar där tills jag fyllde åtta?
 
Men Spanien är jättefint annars. Min största kärlek Italien står självklart på önskelistan, finaste landet i Europa. Skulle lätt åka dit men vi får se hur det blir!
 
Ska ni åka nånstans? Isåfall vart och hur länge?
 
Ska ladda ner 4 säsongen av GG snart, (ja jag vet att jag ligger efter) har saknat den serien! Älskar att ha serier hemma, så när jag åker till USA så ska jag köpa massor av serier och ta hem. Enda problemet är att man måste se dem på datan, men det gör jag ju ändå alltid haha.
 
Vet ni vad jag tänkte på? Såna här gravidbloggar. Hur kul är det egentligen att sitta och läsa om sånt? Okej, jag erkänner att jag läste Olivia Brundins blogg varje när hon var gravid men det gjorde jag ju innan också, så det är annorlunda. Eller?
 
Jag tänker mer på såna som startar en blogg för att de blir gravida och sen bara skriver om sammandragningar, mage, blabla. Om jag skulle vara gravid och blogga så skulle jag ju skriva om annat också..
 
Aja, börjar bli hungrig nu! Vi höres! ♥♥
 
 
 
 

Hahahaha pallar inte asså


Blabla whatever

Jag tänkte på en sak. Sen tappade jag bort den. Lika snabbt som den kom, taggade den från mitt huvud. Jag tänker på spanska när jag är trött. Men inte just nu, fråga mig inte varför. Jag tänker hellre på bråk och vodka än på söta saker. Jag ogillar svaga människor för dom får mig att känna som om jag måste skydda dom. Den enda jag skulle dö och döda för är min lillebror. Älskar han mer än allt på jorden. Jag saknar min pappa så jävla mycket. Måste fixa ett till jobb snart. Vet inte hur det blir den här gången.


Saker som aldrig händer fast som ändå lyckas hända 07:54

1. Jag lyssnar på bsb, hahaha. 2. Jag beställer flyg till Tyskland, ångrar mig sen och avbokar hela skiten. 3. Jag kan inte sova så jag blir arg och hotar att bomba hela Stockholms ungdomspsykiatriska idiot avdelningar som vägrar skriva ut sömntabletter. 4. Random göteborgare ringer och frågar efter nån jag inte längre känner.


hooka lite svart så vi kan rida åtta timmar på en göteborgsnatt

Är fortfarande vaken, haha. Ska snart fixa lite frukost och sen ta en dusch, lika bra att dygna nu. Kommer vara skittrött idag men aja det får va så. Puss


Kände en brud som alltid ville bli en stjärna

Tiden bara rinner förbi så man knappt hinner tänka. Ena sekunden lägger man sig i sängen och bläddrar igenom en gammal Forza Milan tidning och nästa sekund så är klockan 03:39 och man har fortfarande inte somnat. Inte så konstigt kanske, jag sover ju aldrig nu för tiden. Ligger och stirrar upp i taket och lyssnar på göteborgsk hiphop. Hatar Göteborg men älskar musiken därifrån. Så jävla motsägelsefullt så det finns inte. Och så himla typiskt mig. Aja. Ska fortsätta krossa flaskor och tabletter nu medans alla andra ligger och sover sött. Eller? Nej vet inte ens vad jag ska skriva längre. Och jag vet mycket väl vad jag är kapabel till, det är bara alla andra som tvivlar.


Tankar osv

Att inte alltid hitta sig själv tänker jag är naturligt. Att vi alla liksom har dagar då alla känslor ligger lite extra ytligt & blir mer tydliga. Jag tror det är viktigt. Viktigt att ventilera sina känslor ibland & inte hålla det instängt. Jag kommer nog alltid vara en sån. En sån som analyserar allt tills det blir kaos i kroppen & man slutar av utmattning. En sån som gråter alldeles för ofta bara för det är skönt att få ut det som sitter fast där inne o sliter i en. En sån som värderar tryggheten högst & därför är rädd för framtiden. Jag tänker ibland att det kanske inte är så farligt trots allt. Dagen efter tänker jag tvärtom. Jag tänker att jag kanske inte måste ändra på mig. Bara bli lite bättre.


Hon för sig så fint när hon rör sig

Vad gör jag uppe? kan inte somna om. Tankarna river mig som ett jävla virus. Jag vet att det går, men för en stund kommer min värld raseras. För en stund ska jag önska att det bara fanns vi.


Traktens svagaste kan växa upp till ortens favorit

Varför kan jag aldrig sova på nätterna? Har kollat på nästan alla anaginas videos, Annaellinors filmer också. För er som inte vet vilka de är så sök på youtube, dör haha. Lyssnat sönder alla låtar på min favorit spellista på mobilen, hela Aleks album och alla Allyawan låtar jag har på mobilen. INGET hjälper. Och med tanke på att jag är dum i huvudet och råkade spärra min andra mobil så kan jag inte ringa någon. Ska fylla på den här mobilen imorgon (idag fast senare) om jag har tid. Vet inte vad fan jag ska göra för att somna. Det är skitvarmt i mitt rum men har öppnat fönstret och har knappt några kläder på mig så vet inte vad felet är. Åååh. Lördag imorgon, äntligen. Vet inte vad jag ska göra, vi får se. Ska försöka sova lite nu, om jag inte lyckas så märker ni garanterat det.


Dagens

Dagens låt: Min hemstad Dagens frisyr: i en bulle haha Dagens smink: inget Dagens klädsel: mjukis, leopardtröja Dagens planer: handla, film, chilla Dagens vill ha: en drink Dagens saknad: Angelo Dagens tråkigaste: vädret Dagens finaste: Rojin Dagens kram: Andrea Dagens humör: helt okej Dagens mående:samma Dagens borde: en massa saker Dagens parfym: ingen Dagens bästa: glassen jag åt Dagens sysselsättning: äta sova dö Dagens längtan: honom Dagens kärlek: samma Dagens skratt: mig sj Dagens tanke: han är fin asså Dagens irritation: att jag inte har han Dagens smycke: LA Dagens just nu: sängen Dagens önskan: dö


För du vet vad jag snackar om

Vad ska jag göra för att få dig att fatta att alla kärlekslåtar jag lagt in i min mobil är till dig?


Sthlm city

FRAMME! Nu ska jag gå och äta med mami


AAAAA JAG ÄR ÖVERLYCKLIG

Kan inte andas, glädjerus, tårar


Godmorgon Sverige!

Tåget stannade nyss i Karlstad och då vaknade jag ur min sköna sömn. Så snart är vi i Kristinehamn där jag byter tåg, haha soft. Jävligt osoft är däremot vädret, usch på regn. Men har precis vaknat så ska väl typ ligga och dra mig lite här i stolen haha. Nejdå men sitter och snackar med Aleksej lite samtidigt, äntligen nån som pallar underhålla mig haha! Pööööss


En miljon idioter

Jag fortsätter att förundras över idiotin i denna värld? Är människor verkligen så korkade som de verkar eller är det bara ett enda stort jävla spel? Jag har flyttat runt halva jävla Uppland, bott utomlands två gånger och människor är fortfarande lika efterblivna. Fulla av hat och dubbelmoral. Palla hata de som har det bättre än er. Alltså okej, barnen i Afrika som knappt har mat kan väl hata på typ Bill Gates, det fattar jag också. Men att man hatar nån som går i samma skola som en bara för att den personen har en finare mobil, jacka, väska. Så fucking onödigt. Alltså folk.. Och speciellt brudar. Hata brudar. Psykopatiska fanskap som bara ställer till med besvär. På tal om brudar, ska berätta en rolig sak sen. Nu ska jag ringa efter pengar, adios!


Jag har inte bloggat för att..

För det första så har jag befunnit mig i en lägenhet på Majorstuen i Oslo som knappt hade internet, och pallade inte sitta framför bloggen de gånger då internet funkade. För det andra så har jag haft bättre saker för mig. Norge är roligt, men tror inte det är för mig. I alla fall inte just nu men man vet aldrig, kanske snart. Igår så spenderade jag iaf kvällen på nån krog med Chania, sen träffade jag sjukt många chilenare på samma krog. Egentligen så är det ganska konstigt att man bara kan kolla på varann och se att man pratar samma språk haha! Men det är alltid roligt, älskar att snacka spanska med nya människor osv. Efter kanske en för många vodka/battery drinkar så begav vi oss hem till Robin och Pontus, två snälla pojkar från Skellefteå. Och där vaknade jag upp idag, i en soffa med en söt pojk bredvid. Äh. Jag skojar bara. Eller? Ni får en fin Norge bild iaf.


Imorgon

Imorgon går det ett tåg till Stockholm från oslo klockan 13:09. Förhoppningsvis så befinner jag mig på det. Om nån annan ska åka samma tåg så hojta till, kan vara roligt att ha nån att åka med! Sist jag åkte Sverige - Norge sträckan så var jag ju med Chania, plus att vi åkte buss. Jag föredrar bussen men tåget är ju snabbare.

Väl framme i Sverige så ska lite saker ordnas upp, och sen så ska jag återigen bege mig. Gillar inte Sverige så mycket för tillfället. Drar hellre nån annan stans då.

Idag ska jag inte göra så mycket, eventuellt träffa Hamodi och hitta på nåt roligt men vi får väl se. Somnade runt 8 tiden imorse så är rätt så trött faktiskt..Vänt på dygnet helt! Så kan det bli haha.. Nej men vi får väl se hur tågresan går, förhoppningsvis så går allt jättebra! :)

Har också nåt att berätta som jag inte tänker gå ut med riktigt än, men snart kommer detta vara en helt annan typ av blogg..

Dagarna bara snurrar förbi

Jag tror att jag åker hem snart. Ska fixa lite saker, men kommer tillbaka sen. Ska bli skönt att sova i sin egen säng igen, att se Stockholm igen. Hörs lite senare, förmodligen när jag är hemma igen.


Är hungrig som fan

Men självklart finns det ingen mat här hemma. Chania är omöjlig att väcka så tänker inte ens försöka, blir bara irriterad då. Det är såna här stunder som får mig att tänka om, kanske bara borde åka hem egentligen. Vad spelar det för roll liksom?

Sverige, Norge, same shit egentligen. Pallar inte med bråk heller. Aja vi får se. :) ska gå och köpa mat snart iallafall :)

Ciao!

Dagen efter

Idag är det alltså torsdag. Igår var det lillördag, haha. Jag & Chania var ute nästan hela kvällen igår, från 19.00 till typ 05.00 på morgonen. Vi sökte jobb till mig, träffade folk, osv. Sen runt 12 tiden så drog vi till nån klubb som heter crystal, helt okej förutom att nån blev skjuten precis utanför medans vi var därinne. Så vi drog och badade istället haha.

Sen kom vi hem vid typ 5 eller nåt sånt. Och nu ligger jag här, vaken medan Chania och Jonte sover.

Träffade en ny kompis igår som jag kanske ska ringa eller smsa eller nåt. Haha, vi får se.

Puss så länge , adios

Jag saknar dig, om du bara kunde få in det i huvudet.

Jag intalar mig själv att det inte är verkligt. Att avståndet inte är på riktigt & att det kommer gå bra. För vad skulle kunna dela på oss? vi som klarar allt, vi som har det ingen annan har. Vi är oslagbara, men inte jag.

Utkast från i måndags

18:22 - Sitter på centralstationen i Stockholm med min fru, äter vegetariska dumplings och jagar iphones. Eller ja, hon jagar och jag sitter och vaktar väskorna. Lär ju bli ett jävla liv snart alltså. 
Väntar förövrigt på att T ska ringa. Vilket han inte gör. Panik. 

Oslo, Norway

Älskar stockholm. Älskar att gå från Karlberg till st Eriksplan på morgonen. Älskar att det kan lukta sådär underbart, morgon liksom. Älskar tjejerna som jobbar på åhlens i kista galleria. Älskar bingo stället i fridhemsplan som har små rökbås så man inte måste stå ute på vintern. Älskar Stureplan. Älskar skärholmen, sollentuna och barkarby. 

Detta är inget stockholm. Det har sina egna förorter, egna små guldklimpar som jag inte ännu hittat. Men det löser sig, jag hittar dem snart.


Har krigat nog nu låt mig bara le

Sitter på en buss som tar förevigt.
Roligt vaaaa? Aa fast nej.
Hejdå

Trött på folk

Trött på folk som är allmänt tråkiga, folk som bara ljuger och fuckar ur. Ligger i sängen och lyssnar på Allyawan. Kärlek. Haha, imorn ska jag träffa min fru och så får vi se hur allt blir.


RSS 2.0