I brist på annat- mig genom tiderna



 

image descriptionimage description







Ni anar inte

Ni anar inte hur det känns att somna klockan 6 på morgonen varje natt, sover inte ett skit. Spelar ingen roll om jag tar medicin eller inte, kan inte sova . Har haft sömnproblem sen jag var liten och aldrig blivit bättre. Alltså jag känner hur slut min kropp egentligen är men kan inte sova, de är hemskt


Malcolm B @ tunnelbanan -wonlove.webblogg.se

Musik rappare Sthlm


Waiting for the world to calm down

Ligger i sängen, inte alls trött. Det blir så när man inte går i skolan haha. Man är uppe alldeles för länge.

Undrar vad som hänt i klassen sen sist. Saknar vissa haha. Eller? Vet inte. Imorgon ska jag iallafall till kista och sen till stan. Måste fixa lite grejer haha. Saknar Tim. Åh. Aja, sånt är livet.

Puss


Reklampaus

Sitter hemma framför tvn nu, skönt. Var som sagt iväg till Sofie, vi slappade bara, snackade osv. Sen så drog hon med sin familj och jag drog hem.
Imorn ska jag köpa löshår kanske och fixa naglarna, äntligen. Ni får se allt när det är klart, hihi.

Nu ska jag snart kolla på film, ha det bra!


Fortfarande bästa citatet/texten i världshistorien

fuck sluts, förtjänar att bli fucked
vet hur det låter,
fuck skatt, tjänar pengar svart
vet att du gråter



image description

@sofie

Hej, sitter hos Sofie nu. Hon duschar, så passar på att skriva lite här. Vad gör ni? Jag vet att de som går i min klass är i skolan, det borde jag kanske också vara. Men ska ju ändå inte gå kvar, onödigt att spendera tid där då. Alltså grejen är att jag faktiskt ändå har rätt så bra betyg. Roligt va? Alltså som min mamma säger, jag kan om jag vill.
Men jag vill inte, eftersom den där skolan är helt värdelös. Så det så.

I helgen ska jag träffa min saknade Bellis. Våga lägga er i det, idioter. Ska bli skitmysigt, saknat henne. Som fan.
Sen vet jag inte vad jag ska göra. Jobba, fixa, maila. Stressigt som fan men älskar det här jobbet.
Alla mina vänner är så jävla duktiga. Är så stolt över er. Ska också bli duktig, nästa år haha.

Puss på er, nu ska jag göra nåt annat.



vem fan har tagit kort på mig på donken hahahaa. Skulle säga Tim, men han skulle aldrig äta en sån där glass..
Aja, bjuder på den!

Ska till Sofie nu, herrå!

Drar och firar min fina 19-åriga Sofie nu, ha det så bra i skolan bitches!



Förra året, sommaaaaaar.


LOREEEEEN!!!

Shit, vi vann. Kan inte smälta det haha! Grattis Sverige, grattis Loreen! Det här gjorde vi jävligt bra, fyfan vad bra hon var!


Vaken nu'

Oooouff vilken natt. Kan tyvärr inte berätta så mycket på grund av att jag inte vet vilka som läser min blogg. Alltså vuxna haha! Nu ska jag snart äta lite frulle eller aa.. Vad det än blir nu.

Ses snart!



05:47

Godnatt!!


Fyfan vad bra väder det var tidigare ikväll!

Äntligen fint sommarväder!!


Håller ni inte med?


I'd rather be paid than popular

Okej helt ärligt vill jag ha pengar så ska gå till skolan nästa vecka. Annars hade ni inte sett en skymt av mig förrens skolavslutningen. Är på god väg med svenskan och engelskan, perfekt!

Har fixat en massa ny/gammal musik till luren som ska spelas imorn, då äre fest! På ett eller annat sätt ska jag go crazy!

Puss på rumpan


Godmorgon

Ska rulla iväg till köket och göra nåt att äta nu. Älskar min freedom som jag har. Kärlek. Nu ska jag bara maila ett antal lärare + Melika och skriva lite på min engelska.

Puss


Stalkers

Sluta förfölj mig om ni ska vara anonyma
Blir så trött på er anonyma typer
Som bara kommenterar random shit
Som jag inte kunde bry mig mindre om
Men det skulle vara roligare om man visste vem det var
För folk är så äckliga och falska nu för tiden
Och nu behöver inte ni icke falska vänner inte ta åt er
För ni vet att jag vet att ni är äkta
Men om ni tar åt er så har ni väl nåt att ta åt er för.

Hejdå idioter


Ingen skola idag

Orkar inte faktiskt. Har inte ett enda uns av energi som jag kan lägga på skolan. Ingen motivation alls. Istället har jag varit hemma, lagat mat och kollat lite på tv. Ska snart ta itu med min svenska uppgift, en språkanalys. Ska också ta itu med engelska uppgifter också haha.

Då har jag iallafall de gjort, sen ska jag skriva färdigt ett viktigt mail till jobbet och fixa lite saker.

Vad ska ni göra idag? Har ni skola/jobb?


Kollade precis på Eurovision.

Och nu ska jag tvätta bort sminket och sova. Imorn börjar jag med svenska analysen och engelska uppgiften, skiten ska in och sen är jag KLAR med skolan!


Veckans diss






1. Självupptagna fjortiskillar som är 20 bast. Väx upp för fan haha.
2. Folk som kollar snett på tunnelbanan, varför hata? Var bara glad att du finns.
3. Otrevliga vuxna. Vuxna ska vara barn & ungdomars förebilder, så var inte otrevliga mot oss om vi inte förtjänar det!








Idiots don't fit in my world. They're not welcome.

Min dag har varit katastof. Det börjar med att tunnelbanan i Vällingby knasar så hela gröna linjen blev försenad, tack sl. Tack för att det händer just på dagen då jag har nationellt prov. Iofs var det i matte så brydde mig inte så mycket men ändå. Var framme i Thorildsplan 7 minuter innan dörren skulle låsas, sprang som en idiot. Alla stirrade haha men sket i det, ville bara in i det där klassrummet.

Del 1 och del 2 gick skitdåligt, del 3 ska vi inte ens snacka om. Jag orkade inte sen, så åkte med Sofia hem till Alvik och åt en köttfärspaj. Sen åkte jag till Fridhemsplan, träffade mamma och kollade på när hon åt, mys haha. Sen tillbaka till skolan för att ha möte med min mentor, biträdande rektor och typ nån specialpedagog. Tänker inte gå in på detaljer eller nåt, men fyfan vilket möte om jag får säga så.

Eller vafan, det här är MIN blogg och jag säger vad jag vill. Alltså enligt mig så finns skolpersonal där till för att hjälpa, inte för att vara otrevliga och oförstående vilket dem här var. Den enda ifrån skolan jag inte blev arg på var min mentor, de andra två kändes inte bra nånstans. Speciellt specialpedagogen som bara kom in i mitten av mötet och typ skällde ut mig för att jag inte hade varit hos en mattelärare .

Aja, skitsamma. Mötet slutade iaf med att jag fick med mig utskrivningsblanketter så jag fick ju som jag ville, hejdå Jensen säger jag bara. Har några saker kvar att lämna in och sen så skriver jag ut mig. Tänker inte ens vänta tills skolavslutningen, jag som skulle baka jordgubbstårta och allt. Skitsamma hahah. Kan äta jordgubbstårta med mamma istället haha! :D

Nu ska jag gå och äta nåt, peace.


Everything that shines aint always gonna be gold

Hejhej!
Jag har skitbra nyheter, haha. Men ska berätta lite om igår. Jag vaknade ju som sagt försent för att gå till skolan, så mötte Sanna i stan klockan 2 och åt en pizza i Skanstull. Mums säger jag bara! Sen så åkte vi till Skäris från ingenstans och satt och kollade på en fontän typ haha! Nej men vi satt och snackade osv så det var nice. Sen så åkte vi in till TC och träffade Melika, hade möte med henne och nu är jag och Rosanna pr-ansvariga för Duvetinte.se och hjälper till med bokningar åt La Familia!

Så om nån vill boka La Familia så säg till haha! :) Nej men nu har vi lite saker att jobba med som är kul, börja läsa och följa duvetinte.se så får ni se mer av det i framtiden!

Sen åkte jag hem, åt middag och satte mig framför datan.



puss på er!


I can roll up

Godmorgon! Fast ni gick säkert upp för länge sen. Jag skulle också gjort det, min buss gick 06:52 men den hann jag ju självklart inte med. Eller hann och hann haha jag låg och sov. Nu ska jag
Fixa mig o sen gå och äta med Sanna om hon är down.

Puss


Söndag

Idag Har jag ite gjort nåt speciellt, typ varit inne och kollat på hockey med Rojin. Vi har typ tjockat oss med popcorn, glass, pannkakor, thaimat och rökt skitäckliga cigg. Aldrig mer pall mall, men är man fattig så är man haha..

Har fått höra alla dumma saker jag sagt från Angelo, kärlek till han som ställer upp och står ut med mig ibland.

Imorn ska jag vara i skolan och gå på två lektioner som jag ändå har fått ig i men ska väl dit och visa upp mig ändå. Få pengar. HHAHAHAHA KOM PÅ ATT OM JAG SKA HOPPA AV SÅ KOMMER JAG ÄNDÅ INTE FÅ CSN!

Fittskola. Aja ska dit för att det är bra i skolan och ska vara en förebild för alla snorungar. Sen ska jag träffa Sanna, utnyttja mitt matkort som fan och sen klockan 6 har vi möte med Melika. Mysigt va? Haha nej men är fett glad och tacksam över att hon gjorde tid för oss, jag vet hur upptagen hon äe så detta betyder mycket för både mig och Sanna.

Nej nu ska jag sova, puss!


Vet ni vad?

Vi är världsbäst. Så enkelt är det bara.


Stockholmsnatt

Igår var jag och Sanna ute haha. Först åkte jag till Huddinge och köpte dricka, sen mötte jag Sanna där. Vi gick till donken och träffade världens mest flippade elvaåringar. Aldrig träffat mer irriterande barn haha! Sen satte vi oss på en buss mot Högdalen haha och när vi väl hade kommit fram dit så satte vi oss på en gräsplätt och sjöng, drack och Gud vet vad. Sen åkte vi in till tc och hälsade på några. Några importer raggade på Sanna också hahaha..

Sen åkte vi till Alby och träffade Angelo, sen åkte vi hem. Har massa bilder men tror dom är ganska fula..


My perfect bucketlist


Saknar barndomen



Atomvinter

Nu sitter jag och väntar på att mamma och hennes kille ska komma och hämta mig, sen ska vi alla till barkarby outlet. Ska försöka flörta till mig lite saker på Ikea, annars blir det väl bara mat. Får se hur det blir. Sen ska vi ut till landet så får se hur uppdateringen blir. Förhoppningsvis kan jag blogga där men vi får se. Vill ju spendera tiden med mami, inte framför en data.

Just nu sitter jag och kollar på true life på MTV, haha det är jävligt underhållande med cpbrudar. Folk är så jävla skumma ibland hahah. Men det blir bra tv iallafall!

Ha en bra fredag!


Dagens


Hello

Godmorgon. Idag ska jag göra mat, sen fixa mig, sen ska jag packa ner lite saker, sen ska jag äta på pizza hut & sen ska jag till hemlig ort.

Den som listar ut vart jag är får fan ett pris eller nåt!


Godnatt


Nu ska jag ut på ärenden!


Idag

Idag har jag hunnit med att gå ut upp, äta lunch och kolla på en och en halv hockeymatch. Har faktiskt aldrig varit intresserad av hockey, är en fotbollstjej rakt igenom. Men ibland är det ju kul att kolla på, även fast jag inte förstår reglerna haha.. Känner mig helt lost ibland men aja skitsamma!

Har kollat på Canada - Slovakien och nu kollar jag på Ryssland - Norge. Håller inte på nåt särskilt lag haha. Ikväll får vi se vad som händer, imorn kanske det blir Uppsala.


Onsdag

Igår (onsdag) så åkte jag till skolan klockan 9. Hade ett psykologi omprov, haha. Issa hade också det men vi fick inte sitta ihop. Men hoppas det gick bra för oss båda iaf.

Sen så hade jag rast i 500 år, haha. Skittråkigt. Sen hade jag nationella i engelska, hör och läsförståelse. Tror att det gick bra, det kändes bra. Sen gick jag upp till trean, satte mig med Sofia, Maxine och Keisha. Sen efter ett tag drog Sofia och Maxine till svenska fördjupning och jag och Keisha satt kvar vid datorerna. Sen kom Maxine tillbaka, efter ett tag kom Johan och sen drog dom, men jag och Keisha satt kvar. Sen drog vi, hon åt sitt håll och jag åt mitt.

Senare på kvällen skulle jag, Josef, Mohamed och Sheila kanske dra på fest men det blev inte så haha.
Nu vet ni vad jag gjorde igår, stalkeeeers




Jag saknar dig så jävla mycket snälla kom tillbaka?


I'm out

Godnatt! Nu måste jag fan sova, hoppas hoppas psykologin sitter nu! Be & håll tummarna för mig imorn! Har nationella också, hoppas det går bra för alla. Förutom alla idioter, hoppas ni failar. Nu ska jag bara säga godnatt till Täss och sen ska jag sova. Puss!



Sitter och pluggar psykologi..

Och hoppas på att detta fastnar i min hjärna nu så att jag verkligen lyckas med den här kursen. Historia skiter jag i, det har redan gått åt helvete men psykologi är fan kul! Det vill jag klara av fan, vill försöka! Önskar att jag var lika studiemotiverad som några i min klass är, men tyvärr. Jag är inte gjord för att plugga helt enkelt, haha! Vissa är ju inte det, jag är en av dom. Tycker det är mycket roligare att göra annat, har ingen motivation till att sätta mig med böckerna. Fyfan.

Aja, nu ska jag fortsätta!
Puss


Cinderella Story

Sitter och kollar på Cinderella Story, mysigt. Har inte sett den på tusen år men den är lika bra nu som då! Borde egentligen plugga eftersom jag har psykologi omprov imorn klockan 9. Surt när resten av klassen börjar 20 över 12.. Som tur är har Isabelle också omprov så vi kommer säkert få göra tillsammans! Är så sjukt trött på skolan, HATAR PLUGG!


Visste ni en sak?

Jag har verkligen världens underbaraste vänner. Även fast jag inte alltid träffar alla så ofta, så finns de verkligen där för mig när jag behöver dem som mest! Tack. Tack Sanna, Bella, Sofia, Sofie. Ni är verkligen guldvärda! Är sjukt tacksam att jag har er i mitt liv, får lyckorus av att ha såna här underbara vänner! Tycker synd om alla som inte har såna vänner i sitt liv, hoppas alla har någon slags motsvarighet till mina tjejer! (ser du sanna, jag kan stora ord! :D )


Daddy yankee

Imorgon uppträder Daddy Yankee här i Stockholm, antar att det är många latinos som är taggade? Ska själv inte gå, har alldeles för mycket att göra + skulle aldrig betala en MASSA pengar för att se han av alla artister haha! Men kul för dom som ska gå i alla fall!


Blir irriterad på fucktards

Alla jävla råttor kan bara dra åt helvete helt seriöst. Tagga, försvinn, dra, din mamma. Typ så. Ni som tar åt er tar åt er. Antagligen så har ni en anledning att göra det, idioter. Fuck you och fuck era fula ansikten.




Get it right


Är aldrig seriös på bilder hahaha


Skola

Är i skolan, har svenska lektion. Har hunnit med ganska mycket idag, ett förhör i Uppsala, en lunch med Moa, Marcus, Max på Kebabkungen. Blev en "lilla menyn", det är chicken nuggets med pommes och en dricka.

Nu har jag en lektion kvar (historia) och sen ska jag hem och äta middag! Slutar ju 5, så hinner nog hem till middagen. Får se vilken väg jag tar men det blir nog via Vällingby.

Skriver mer sen, puss


Shit I love


22 dagar kvar

Nu är det 22 dagar kvar. 22 dagar tills jag ska gå till graven, 22 dagar tills jag ska gå till minnesplatsen. 22 dagar tills det är 3 år sen du försvann. 22 dagar tills alla minnen kommer tillbaka starkare än nånsin.


Hej


tråkigt i skolan

Senaste inköp: sallad
Bästa fikat: kladdkaka
Färg du hatar: såhär lysande grön typ
Nåt som gör dej förbannad: folk som e tröga
Om du var en blomma: skulle jag aldrig bli rutten :D
Det dyraste du äger: mitt hus
Första frågan du ställer till ny bekantskap: vart bor du?
Pryl du inte kan vara utan: min älskade iphone + min tv så jag kan se milan spela
Lyx är: att va utomlands
Du gör med 100 upphittade kronor: köper cigg eller dricka
Nån du saknar: Rosanna <3
När grät du senast: igår på matchen
När är du gammal: när jag behöver cigg
Svart eller vitt? : svart
Mjukt eller hårt? håårt ;)
Homo eller hetero? : hetero
Höger eller vänster? höger
Stor eller liten? : stor hihi
Loket eller Oldsberg? va e de
Göteborg eller Stockholm? stockholm
Landet eller storstan? stooorstan!
Kram eller puss? bååda
Vagn eller buss? buss alltid
Hyrfilm eller bio? beror på humöret
Piggt eller opiggt? piggt
Pasta eller potatis? pasta
Is eller mjukglass? isglass
Natt eller dag? både och !
Felix eller Heinz? vae de hahhaa
Marsvin eller hamster? nej inga råttor
Blåögd eller brunögd? : brunögd
Popsnöre eller sportfåne? haaaahaaa
Naken eller pyjamas? wei
Peter Stormare eller Peter Jihde? vem e de?
Kaffe eller te? cola!
Champagne eller ramlösa? båda
Förfest eller efterfest? efterfest
Plastbestick eller plastbröst? plastbestick
7-eleven eller Pressbyrån? 7-eleven
Plugga eller jobba? jobba e roligare haha
Yngre eller äldre? beror på
Lång eller kort? vadå för nåt asså shit

Kan inte sluta lyssna på den här


Thank god you exist.

Jag är så glad över att vissa människor finns. Typ som Sanna. Och Chekka, och Chania. Alla dom är bra och inspirerar mig på olika sätt. Tack tjejer.

Idag har jag gråtit över underbara fotbollslegender som aldrig kommer glömmas bort. Deras namn står föreligg inristade i mitt hjärta, är så tacksam för allt de gjort för mig & för Milan, grazie ragazzi!

Jag kom också nyss på att jag har matteprov imorn förmodligen. Tänker inte göra det, vet liksom inte vad jag ska säga. Är skitdålig på matte, kan inte göra det. Kommer bara gå åt helvete och har ingen lust att skämma ut mig framför folk i klassen haha.

24 dagar kvar nu. Under helgen så har jag lyckats planera en resa till Halmstad för att träffa Yasmine och jag har också lyckats få underkänt i historia. Coolt va? Men spelar ingen roll, ska ändå bli rik. ;)

Aja, godnatt. Ska upp vid halv 10 och städa, nice va? :)
Puss



-


Vecka 5

Ååååååh. Vad ska jag göra??


Töntar

Min statistik har typ gått ner som fan idag. Bara för att det är fredag och ni ska ut och supa så behöver ni väl inte sluta läsa min blogg?

Iallafall. Om ni ska ställa frågor, skriv iaf ert namn? Palla va anonym? Inte så att jag vet exakt vilka ni är om ni skriver typ "Emma" . Finns liksom mer än en Emma i Sverige haha.. Aja. Skitsamma.
Är sjukt trött på sverige och deras fyrkantiga sätt att vara. Och nej man kan inte dra alla över en kam blablabla. Jag gör inte det. Jag säger bara att jag tycker att majoriteten av den svenska befolkningen beter sig på ett allmänt skumt och drygt sätt. Jag är uppväxt i den svenska kulturen och beter mig också på det sättet ibland, så jag kritiserar mig själv nu också haha.

Tycker till exempel att det ät larvigt att alltid sitta ensam på bussen, vem fan bryr sig? Sätt dig bara för att sitta liksom , orka bry sig om det är någon bredvid. Men jag brukar alltid kolla efter lediga säten på bussen (alltså två lediga platser, helst vid ett fönster lite längre bak i bussen). Så jag är själv sån. Självkritik är bara nyttigt hahah .


Nu får ni klara er själv en stund, ciao!


Filmkväll!

Nu har jag dukat upp med chips, popcorn, cola och morotstårta. Gott! Nu ska jag fortsätta kolla på film. Blir en liten recension imorn.


Shit I love


Why do all good things come to an end


Bara en åsikt

Tänker på människor man förlorat som vän genom tiderna, nya vänner man fått. Tänker på allt som har hänt mig under åren. Bråk, tjafs, gråt och skratt. Är glad för allt det jag har idag. Är glad över att jag har dem jag har vid min sida idag. Genom allting har vi klarat oss. Trots allt svek och bråk. Föralltid. Ni vet vilka ni är, är glad att ni finns i mitt liv.

man ska inte lita på någon. Den kan hugga dig i ryggen när som helst. Jag har också gjort fel. Ingen är perfekt. Ångrar och ber om ursäkt till alla jag har sårat och till alla jag fått må dåligt någonsin.



Idag får ni ursäkta

Idag mår jag inte så bra. Skolan var helt okej, hade lite kul. Inte sådära superkul direkt. Men ändå helt okej. Psykologi provet gick väl helt okej. Men en endaste människa har varit i min hjärna hela dagen. Täss. Saknade täss. Om lite mindre än en månad så är det den 6 juni. Igen. Du är saknad min fina.

Puss


Gammalt citat

Guard your heart with all diligence, for out of it flows the issues of life.


Märkte precis en sak.

Det går att ha röda hjärtan i rubriken när jag mobilbloggar (fast de blir svarta på bloggen) men inte de rosa hjärtanen..Skumt?


I ❤ dancing


16:41


Remix

I said fuck that new girl that's been in
your bed,
And when you're in her I know I'm in your head .




Godnatt!💗


Håll käften snälla lek inte så moralisk

Sluta ta mina jävla bilder
Du behöver dom inte
Så dra åt helvete bara
Behöver inte det här
Polis breven kom idag
Enligt mamma
Som fick dom i brevlådan
Hur känns det bästa vän och barndomsvän?
Hoppas du gråter ångrar är arg frustrerad irriterad damp.

Precis som jag var
Du är falsk
Du var falsk
Iallafall mot mig
Av alla
Så snälla dra åt helvete
Du har ingen moral
Så lek ej viktig
Hejdå


Minns ni detta? Hahaha..













AYLA

fuck sluts, förtjänar att bli fucked
vet hur det låter
fuck skatt, tjänar pengar svart
 vet att du gråter


bitches

jag är jävligt trött på saker och ting.
trött på jensen
trött på betygssnack
trött på att faila den där fittmatten
trött på vodka
trött på cigg
trött på att vara nykter
trött på att vara full
trött på att inte ha en cigg i handen
trött på folks skitsnack som dom ändå inte vågar stå för
trött på idioter som ljuger
trött på cpbruden
trött på att rosanna inte bor i sthlm

trött på edetsten som förföljer mig
ni kan fan behålla era psykungdomar jag vill inte ha dom
fatta det nån gång
förutom en
som är helt jävla normal
fast det ser ni inte
hon är bara lite trasig ibland
precis som alla andra
fattar ni trögt eller




This town kills you

Hejhej! Nu har jag ätit middag och glott på tv i 500 år typ. eller nej inte riktigt, men det känns som det. Typiskt onsdag. Så där i mitten av veckan. Snart är det slut ju! Imorn är det torsdag och det är ju inte så kul eftersom då har jag idrott. Men annars så är det bra för dagen efter torsdag heter fredag och då är det helg! Plus ett psykologiprov på det, wihu! Nån som känner sig supermegaawesome på det kognitiva perspektivet? Bara att anmäla sig här isåfall, behöver en pluggpartner! Tycker det är så jobbigt att plugga själv..

Idag hade jag & Esteban nationella prov i engelska, det muntliga. Och eftersom vi latinos är så superbäst så fick vi båda A! In your faces, alla ni som kommenterar och säger att jag aldrig kommer ta studenten. Sug på den era tattare. Ikväll har jag inte så mycket inplanerat. Klockan 9 börjar en film som jag förmodligen skippar eftersom den slutar klockan elva och jag måste upp klockan 6 imorn. Kärlek till Jensen, där ska alla 96or börja om ni gillar att gå upp tidigt varannan vecka!

Tänkte däremot sätta mig i sängen med psykologiboken och faktiskt läsa igenom kapitlet om det kognitiva perspektivet, fast först ska jag hänga här framför datan ett tag + ta en dusch! Måste borsta ut och platta håret också, standard.

Ska kanske berätta om vad jag har gjort idag också, tar det i nästa inlägg!

Ciao!



gammal bild, gamla tider.


Middag!

Står och kollar till middagen nu, visst är jag duktig? :) det blir spaghetti med köttbullar, hihi lady & lufsen! Senare ikväll ska jag plugga psykologi! :)


Skolan nästa

Jag är redan försenad, och jag har inte ens börjat.. Illa haha! Skulle tagit 16 över tåget från mig och nu är klockan 26 över haha.. Så nu missar jag 27 tåget och 31 tåget eftersom jag aldrig kommer hinna med 31 om jag går nu. Så det får bli 46 tåget och en liten försening haha! Slutar 10 över 1 idag och sen klockan 4 har jag kanske nåt omprov som jag inte kan ett skit av. Hinner jag plugga så går jag, annars skiter jag i det eftersom det är onödigt att gå dit om jag själv vet att jag kommer faila. Dessutom så har jag ett psykologi prov på fredag som jag kan plugga till istället, och en massa historia inlämningar. Så vi får se hur det blir ikväll. Seriöst, fuck skolan. Finner ingen anledning att gå dit, vill bara försvinna från den. Hej gustavsbergsgymnasium. Hej Värmdö. Hej realgymnasiet.
Vi får se vad som händer.

Nu går jag till bussen iaf !


Godmorgon!

Ligger i sängen och degar men ska väl upp som alla andra snart. Åh vad det här äe jobbigt, jag hatar att behöva gå upp klockan 7, och speciellt när man inte har sovit ett shit. Aja, måste börja fixa mig nu.

Puss




Pausar mitt pluggande ett tag nu

Och kikar in här i bloggen! Vad har ni för er mina söta läsare? Ser ju på statistiken hur många ni är men ingen av er kommenterar! Tråååkiga.. Ni vet väl att om ni vill säga nåt till mig men inte i bloggen så är min mejladress [email protected] !

Jag sitter iallafall och pluggar, skriver en text om andlig healing vilket måste vara det största skämtet i människans historia. Kan inte fatta att det faktiskt finns folk som tror på det här, är dom helt pantade i huvudet eller? jag tror på vissa saker som är mysteriska, jag tror på Gud, men jag tror fan inte på healing! Finns ingen chans i världen att nåns smärta kan bli lindrad och till och med borttagen av en sten!

Folk tror ju typ på vad som helst nu för tiden, verkar som om folk bara blir dummare och dummare. Jag tror på det jag ser i alla fall. Resten kan suga min k*k ifall jag hade nån.
Nu sitter jag och kollar olika skolor, vet inte om jag pallar gå kvar i Jensen. Hade ju hoppats på att Sanna skulle joina mig men nu blir det inte så, så då är det väl lika bra att lämna skolan bakom sig. Kollar just nu på Realgymnasiet iallafall, hihi. Blir säkert skitbra.

Nej men nu ska jag hjälpa Sofie att skriva ihop sitt cv, vi hörs!



Haha Alexandra..

Såg att jag hade fått en kommentar av Alexandra.
Svar: Haha, jadu gumman.. ;)



Haha, rätt så klockren bild ! Eller vad säger ni? ;)



Vaknade nyss

Ska gå och göra mat nu. Var inte i skolan eftersom jag vaknade nu. Har massa saker att göra idag, massa viktiga saker att tänka på också. Plugga ska jag bl.a. göra, psykologi prov snart!


?


-


Bajs


Ursäkta språket men är jävligt arg just nu. Som ni förstår så förlorade Milan ikväll, och därmed vinner Juventus i år. Menmen, ser fram emot nästa säsong iaf. Kommer alltid vara rödsvart, Avanti Milan!

Men nu ska jag sova, måste upp tidigt imorn ! Hoppas verkligen jag vaknar..



Film medans man väntar på Emma


Tidsfördriv #2

''Tjejlista''
1. Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? - vet inte haha räknar inte?
2. Gillar du nån nu ? - aa
3. Vad gjorde du inatt ? - sov
4. Och i förrgår natt ? - sov
5. Vad gör du innan du ska sova ? - kollar facebook, instagram, snackar i lur, de alltid olika
6. Kan du prata med din mamma om allt ? - nästan allt
7. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid ? - ja
8. Har du varit gravid ? - ne
9. Choklad eller glass ? - choklad!
10. Stövlar eller gymnastikskor ? - gymnastikskor
11. Kjol/klänning eller jeans ? - jeans


"Tio saker ''om ditt liv''
12. Har du nånsin varit kär ? - aa
13. Tror du på kärlek ? - aa
14. Varför tog ditt senaste förhållande slut ? - vi kom inte överens helt enkelt
15. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat ? - nästan
16. Har du någon gång krossat någon annans hjärta ? - vet inte
17. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - aa
18. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom ? - nej
19. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon ? - nej
20. Har du nånsin haft en hemlig beundrare ? - hahah nej
21. Tror du på kärlek vid första ögonkastet ? - aa nu gör jag det

''Det där eller det här''
22. Kärlek eller pengar ? - kärlek
23. Vin eller öl ? - vin
24. Dag eller natt ? - natt
25. One night stand eller förhållande ? - förhållande
26. Tv eller internet ? - internet
27. Pepsi eller cola ? - cola
28. Vild fest eller romantisk hemmakväll? - beror på humöret
29. Färgfoto eller svart och vita ? - färg
30. Telefonkontakt eller face to face ? - face to face
31. Bilddagboken eller myspace ? - ingen av dom

"Har du nånsin"
33. Har du nånsin blivit upptäckt när du smitit ut ? - aa
34. Har du nånsin viljat ta livet av dig ? - nej
35. Har du nånsin gjort något du ångrar? - aa men försöker att inte ångra
36. Har du hoppat bungy jump ? - nej
37. Har du nånsin gjort slut ? - ah
38. Har du nånsin ätit en hel tårta ? - nej
39. Har du nånsin önskat någon att göra sig riktigt illa ? - aa
40. Har du nånsin gått på bio ensam? - hahahaa nej
41. Har du nånsin gillat någon utan att hon/han vetat något ? - aa
42. Har du nånsin tyckt att världen suger ? - aa

"Är du"
43. Saknar du någon/något just nu ? - ja
44. Är du glad ? - ja
45. Är du fundersam ? - nej
46. Är du uttråkad ? - ja
47. Är du tysk ? - nej
48. Är du italienare ? - nej
49. Är du fransk ? - nej
50. Gillar du någon just nu ? - ja typ


Har du:
51. Någon som förstår dig? - ja
52. Någon som du saknar? - ja
53. Någon som du hatar? - hatar är ett starkt ord men ja
54. Vem kramade dig senast? - Emma
55. Vem pussade dig senast? - Chekks
56. Vem ringde dig senast? - dolt nr
57. Vem ringde du senast? - typ Sofia
58. Vem var hemma hos dig senast? - Emma
59. Vem var du hemma hos senast? - Sofia
60. Har du några kärleksproblem? - nja
61. Har du pratat med någon idag? - ah
62. Har du gråtit idag? - nej
63. Har du skrattat idag? - nej inte än

Jag:
64. Svär ofta? - hihi ja :$
65. Sjunger i duschen? - nej
66. Skulle kunna ha pyjamas på dig i skolan? - varje dag fan..
67. Skrattar åt dina egna skämt? - såklart
68. Skulle göra plastikoperation och det var ofarligt och gratis? - venne kanske

Har du:
69. piercingar? - nej
79. Syskon? - aa
80. Jobb? - aa typ
81. För många vänner? - nej
82. Rymt hemifrån? - aa när jag var typ 8
83. Färgat håret? - aa
84. Bra självförtroende? - helt okej
85. Sagt "jag älskar dig" till någon? - aa
86. Varit kär? - aa
87. Gjort något olagligt? - aa
88. Somnat i skolan? - japp
89. Brutit ett ben? - nej
90. Tappat bort mig i min hemstad? - nej
91. Sett en fallande stjärna och önskat? - ja
92. Gjort något som jag lovat mig själv att inte göra? - ja haha
93. Smugit ut utan lov? - haha ja
94. En hemlighet som ingen annan vet? - ja
95. Sovit en hel dag? - yes
96. Somnat gråtande? - ja
97. Hånglat med två personer eller mer på en kväll? - nej
98. Blivit generad inför folk? - aa
99. Varit kär i någon utan att säga det till personen? - aa
100. Ätit musslor? - ne
101. Varit på en festival? - ah
102. Haft ett förhållande i under en månad? - aa haha
103. Blivit kallad player? - aa
104. Färgat ditt hår svart? - aa
Vad:
105. Längtar du till mest just nu? - sommaren typ
106. Ska du göra i helgen? – sova, plugga, träffa Emma & Rosanna
107. Har du för kläder på dig? - milantröja & trosor
108. Gjorde du igår? - skola, hem, Emma, filmkväll
109. Ska du göra i sommar? - mycket
110. Åt du senast? - toast
111. Har du för mobil? - iPhone 4s
112. Vad köpte du senast? - cigg
113. Skulle du gjort om du såg ett lik i skogen? - skrika

Vem/vilka:
114. Slog du senast? - venne
115. Fick du sms från senast? - Emma
116. Skulle du kunna göra allt för? - min familj/vänner
117. Var du med senast av det motsatta könet? - killarna i min klass?
118. Kan du lita på mest? - Rosanna, Tim, Emma, Marcus föräldrar
119.Vet mest om dig? - Tim, Emma, Sanna
129. Sov du tillsammans med senast? - Sofia

Allmänt:
130. Har du pussat en groda? - nej
131. Kan du hjula? - aa :D
132 Biter du på naglarna? - nej
133. Är du EMO? - nej
134. Vad skulle du göra om du vann en miljon? - gå till donken
135. Skulle du kunna hoppa fallskärm? - aldrig
136.Har du sjungit inför publik? - ja
137.Är du hungrig? - lite
138. Är du blyg? - ibland



Tidsfördriv

Test

Namn: Carmen Frida Julianna Castro Bergfors
Födelsedag: 2 september
Ögonfärg: mörkmörkbruna
Hårfärg: typ svart
Längd: 1,57
Högerhänt/vänsterhänt: höger
Stjärntecken: jungfru
Är dina föräldrar skilda: ja

Favorit
Sport: dans
Högtid: jul/nyår
Årstid: sommar

Har du någonsin:
Varit kär: ja
Blivit dissad: ja
Skolkat: vem har inte
Sovit utomhus: ja
Sett en död människa: nej
Använt droger: ja

This or that :
Cider/Öl: cider
Pepsi/cola: cola
Kött/veg: kött
Tv/film: olika
Gitarr/trummor: gitarr
Adidas/nike: adidas
Kinesiskt/mexikanskt: mexikanskt

Senaste du:
Skrattade: idag
Grät: igår
Filmen du såg: på smällen
Drog ett skämt: venne
Sjöng en sång: idag

Har du under den senaste månaden:
Druckit alkohol: aa
Tagit droger: nej
Kysst någon: nej
Sovit bredvid någon av samma kön: ja
Sovit utomhus: nej
Bakat: ja
viljat dö: nej


Så fucking sant, alla killar ta åt er


Word.


Filmkväll!

Filmkväll ikväll, sett Sömnlös i Seattle och nu kollar jag på På Smällen! Träffade även saknade Emma ikväll, riktigt mys. Har så himla kul med den bruden, ni anar inte!

Uppdaterar mer senare!


Valborg del 2

Sen när jag och Sofia kände Att vi var klara där så skulle vi dra hem. Inget illa menat till dom som var på festen, men tyckte faktiskt att nån kunde kört ner oss eftersom det tog en jävla timme att gå ner och bara 10 minuter med bil. Plus att det var skitmörkt på den där skogsvägen, tur att jag var för full för att bry mig.

Sen hamnade vi på bussen, där träffade vi massa roliga människor! Eller, ja dom tyckte nog inte att jag var så rolig men aja, trevliga grabbar det där. Minns bara att vi snackade om real - bayern München matchen..

Sen på tunnelbanan träffade vi på ytterligare ett par roliga killar haha! Jag blir verkligen översocial när jag är full, haha..

Sen så drog vi hem och sov typ haha!
Aja nu vet ni vad som hände på min Valborg iallafall! :D


Skola + Valborg!

Hejhej, sitter i skolan med Marcus nu. Vi har idrottslektion men jobbar vid datan istället för att sitta i klassrummet, haha. Rosanna vi saknar dig & det finns en tredje dator här som inte används.. :(

Iallafall, slutar 10.30 och då ska jag åka hem, vara hemma i en halvtimme och sen åka till skolan igen för att äta med Marcus & Evelina.


Men iallafall, nu ska jag berätta om valborg. Jag skulle ju vara med Sofia Lejon, vilket jag också var. Vi hade först bestämt oss för att inte dricka men sen ändrade vi oss. Tur för mig att jag är lättpåverkad & bara behövde cider för att bli full, hihi. Till skillnad från en massa andra så skämms jag inte för att jag är det, sparar ju in massa pengar på det?

Iaf så betalade jag 60 spänn för min fylla, alltså 3 cider (7.5or) ! Sen åkte vi ut till Gudsö (dont even ask, det ligger NÅGONSTANS i haninge tydligen) och mötte upp några för att gå på fest. Alltså, jag tycker det var skitsnällt av dom att bjuda oss, MEN WTF?!
De skulle hämta upp oss vid bussen för att det var för långt att gå, och då först så fattade inte jag och Sofia att killen i bilen menade oss. Istället för att bete sig som en normal människa och gå ut ur bilen och fråga, ursäkta är det ni som ska med till Lina (hon som hade festen) så bränner dom i väg i sin bil typ? wtf..

Sen så kommer dom tillbaka efter 20 minuter och vi ber om ursäkt blablabla. Men så märker vi att dom hade med sig sin unge. Inget fel med att ha barn, hallå men på ett valborgfirande? Man vill ju ändå fucka ur lite och jag kände inte att jag kunde göra det med en unge i närheten. Alltså jag vill ju liksom inte trampa på den eller nåt sånt?

Aa iallafall så var vi där, grillade, drack, badade jacuzzi osv. Men det var trevligt iaf... Skriver mer sen, got to go!

Godnatt!


Kärleken till Milan kommer aldrig försvinna.

Vad vill ni döpa era barn till? Jag har redan bestämt mig hihi. Alessio & Milania står längst upp på listan. Andra fina namn är Valentina ochAlejandro (som min bror hette).

Men aja, vi får väl se. Sam är fint också för killar. Vad tycker ni? Har ni några favoritnamn? :)


Milan - Atalanta

Just nu sitter jag och kollar på fotboll, mitt älskade Milan spelar så det är en självklarhet att jag kollar. Nu bloggar jag medans, men märker ju om nåt händer haha. Jesper Hussfelt som kommentator, standard. Juste, det sänds på TV4 Sport för er som inte visste det och som det står i rubriken är det Milan som möter Atalanta. Milan leder just nu med 1-0 och grabbarna pressar på så hoppas på ett till mål snart!

Den här dagen har varit ett jävla helvete och imorn blir förmodligen likadan. Imorgon börjar jag klockan 9 och slutar fem. Har idrott så därför blir det en heldag haha. Har även nationella prov i engelska så känns inte så jävla kul. Typiskt jensen att ha lektioner både före och efter ett nationellt prov, tack för den. Jag, Marcus och Evelina ska förmodligen äta kinamat men vi får se hur det blir med det. Beror på hur mycket pengar jag har liksom..

Så fort den här matchen är slut så ska jag duscha, äta nåt och sen ska jag skriva om min valborg! Jag vet att jag varit sämst på att uppdatera bloggen men det kommer , jag lovar ! Förlåt, förlåt. Det konstiga är att jag får mer läsare när jag inte bloggar, haha?

Saknar en viss person som fan, ni anar inte. Aja ska fortsätta kolla nu, pusspuss.


RSS 2.0