Vi tar en titt bakåt va?










Update + skön musik.

Ska möta Sanna vid 2 istället för 1, vi ska gå till Kungsträdgården tror jag. Fridays kanske, eller Max, måste iallafall ha något friterat. Är för sur för att bry mig om nyttigt just nu. Men ska inte ta ut det över er i bloggen. Nu sitter jag här med ett glas oboy och ska snart fixa mig. Ska också byta om från mjukis till jeans innan jag drar ut haha. Sen blir det hem och tvätta kläder om det finns nån tid.

Här kommer lite sånt som jag lyssnar på.













Kärlek till er, ni finns här hela tiden.


Dagens

Dagens låt: Ison & Fille - Jag skrattar idag
Dagens frisyr: Utsläppt, plattat
Dagens smink: inte sminkat mig än.
Dagens klädsel: Jeans, linne, tjocktröja
Dagens planer: Träffa Sanna, sen fira Natasha
Dagens vill ha: mera pengar
Dagens saknad: D
Dagens tråkigaste: vet inte än haha
Dagens finaste: Sanna som alltid är sjukt vacker!
Dagens kram: vet inte än haha
Dagens humör: glad hihi
Dagens mående: helt okej :)
Dagens borde: gå upp ur sängen
Dagens parfym: Bruno banani
Dagens bästa: sannaaaaaa
Dagens sysselsättning: men vet inte än?
Dagens längtan: D
Dagens kärlek: D
Dagens skratt: Sanna säkert
Dagens tanke: vet inte än
Dagens irritation: du
Dagens smycke: armband
Dagens just nu: sängen
Dagens önskan: att bli rik


Jag lärt mig av saker jag gjort, saker jag sett nära min port

Godmorgon! Vaknade precis, ska snart gå upp och fixa mig och sen börja röra mig in mot stan för att träffa Rosanna. Vet inte exakt vad vi ska göra men det blir säkert kul. Och sen bio ikväll. Mysigt. Ska försöka uppdatera så mycket som möjligt men kan inte lova något eftersom jag kommer vara ute.

Nu hoppar jag in i duschen, pusspuss!


Skulle ju berätta lite också..

I fredags så åkte jag först och träffade Emil, vi snackade ut lite. Sen åkte jag hem till Sofia och pratade en massa med henne, den bruden är så skön liksom. Ni anar inte hur mycket vi skrattade, vi beställde hem mat och cigg från östermalm för 340 spänn! Galna är vi men aja. Sen på kvällen så åkte jag in till stan med min bebis och kollade på bio. Det var skitmysigt, älskar varje sekund jag spenderar med honom. Kom hem från det vid midnatt ungefär, tog en dusch och sen somnade jag direkt.

Idag vaknade jag runt halv 2 eller nåt, gick upp och gjorde lite mat, fyllde på luren med pengar och lite sånt. Blir så trött på omogna människor också. Bete er som eran ålder fan , ni skämmer ut er. Och tro inte att jag är rädd för att säga det i erat ansikte, fucking barn! Speciellt en viss person som också brukar läsa min blogg, ett stort FUCK YOU till dig. Fyfan, du är precis sån som A sa att du var. En falsk bög. Så snälla dra åt helvete , jag spottar på dig. Du är så fucking omogen, snälla jag BER dig säg nåt framför mig. Kolla mig i ögonen och säg det du sa på sms, idiot.

Aja, iallafall. Imorgon ska jag fira saknade Natasha som har fyllt år! Vi ska på bio och så, det kommer att bli jättekul. Har saknat henne sjukt mycket! Ska träffa Sanna innan det också, äntligeeeeen! Saknar dig varje dag Sanna.

Men nu ska jag sova, ber om ursäkt till er övriga läsare för mitt lilla damputbrott där uppe, menar inget illa mot er som inte har gjort något. Den personen vet mycket väl vem han är. Vill också påpeka att jag inte alls har nåt emot homosexuella.

Godnatt.


Du har fastnat i mitt huvud helt

Ni vet sådär när det pirrar sjukt mycket i magen när man ser personen? och när man bara ler för sig själv? Jag trodde aldrig jag skulle bli kär igen efter min första kärlek. Men nu kom han, världens vackraste kille. Med de vackraste ögonen och mjukaste händerna.
Honom skulle jag aldrig tröttna på, jag skulle aldrig tröttna på att se honom varje dag, skulle aldrig tröttna på att höra hans röst hela tiden.
Jag skulle kunna säga hans namn tusen gånger om, utan att känna någon utmattning, samma tankar skulle komma upp, samma känslor, samma leende, allting kommer vara samma.

För mig är han inte bara vacker och underbar, för mig är han allt.


Sitter på tåget nu

Nu är jag på tåget till skolan & nationella. Är faktiskt inte så trött även fast jag somnade typ 1 eller nåt. Världens finaste person ringde och väckte mig också, typ därför jag kom upp. Hopppaaaaas att det går bra och att mina pengar kommer in medans jag är i skolan ! Ska ju ändå vara där i typ 5 timmar vafan.. Men vi får se. Är inte ens van vid att vara i skolan så länge, fattar inte hur folk med "normala" scheman orkar. Skulle aldrig palla haha.

Men ska fortsätta lyssna på musik nu, puss. Hoppas det går bra för alla er som ska göra nationella! ❤


Godnatt!

Ska sova snart, imorn blir det ännu en runda med nationella i svenska. 5 timmar , vem är taggad? Inte jag iallafall, haha kommer typ dö. Saknar min Sanna också, förhoppningsvis så ses vi i helgen. Vill bara säga att jag hatar vissa slags tjejer. Dom som är så äckligt fega och inte kan stå för det dom säger. Smutsbarn.

Nu snackar jag i lur med min bästa, finaste bebis. Vi hörs imorn, puss på er.


Rbd


Milan - Genoa

Vann 1-0, i er. Bajsmatch men aja. Nu ska jag typ ringa Sofie, puss.


14:26

Sitter på pendeln hem nu. Ska ta en dusch och sen kanske träffa Sofie om hon orkar. Är så fucking trött, arg, irriterad på idioter så det finns inte. Måste snacka med nån normal haha. Finns flera såna bland mina vänner men just idag så vill jag snacka med just henne. Bokat en tid på Why Not också, är skit taggad. Och ja, jag ska göra min tatuering på SB men ska göra en annan sak på Why Not. Ni får veta det sen ;)

Idag var en sån dag då jag älskade min klass. Kärlek haha, imorn har jag nationella i typ 78 timmar och sen ska jag kanske till SB för en konsultation.
Annars ska jag nog till stan och kolla efter kläder :) ska fixa mina naglar också, äntligen.

Skriver mer när jag är hemma, hejdå stalkers!


Om 10 minuter är det onsdag.

Idag var jag i skolan, nationella blablabla. Det gick skitbra, men inte så konstigt med tanke på mitt svenska betyg. Sen gick jag, Marcus & Evelina till kebabkungen och åt lunch. Åt inte så mycket, pallade inte. Sen åkte jag hem, satt hemma i en timme.
Sen gick jag ut, träffa D och åkte till jakan tog en spruta osv. Oskönt, hela min arm känns handikappad, har så jävla ont.


Jag saknar dig.


Cedd & Jeff

" de har gått fram och tillbaka mellan glädje och knas men vi har alltid gått tillbaks till varann vi dras, kan varann ut och in, jag är din, du är min"


Dagens

Dagens låt: Aleks - Ny man
Dagens frisyr: Utsläppt som vanligt
Dagens smink: Mascara, ögonskugga, puder.
Dagens klädsel: Jeans, linne, tröja, kofta
Dagens planer: Sova?
Dagens vill ha: Sallad
Dagens saknad: Lillebror.
Dagens tråkigaste: nationella
Dagens finaste: Diego
Dagens kram: Bella
Dagens humör: trött som fan
Dagens mående: Helt okej
Dagens borde: Städa, plugga
Dagens parfym: Britney
Dagens bästa: Diego
Dagens sysselsättning: Skola
Dagens längtan: Helgen typ
Dagens kärlek: Mamma
Dagens skratt: Nick på nationella
Dagens tanke: FKB
Dagens irritation: Folks fördomar. Min klass alltså
Dagens smycke: Halsband , kors
Dagens just nu: Snackar i telefon m bästa
Dagens önskan: Att imorgon blir precis som jag vill.


Puss på er .

Vill bara tacka min mamma för att hon alltid finns där för mig. Du är världsbäst.
Ska lägga mig om ett tag, vill bara att den här dagen ska vara över. Hoppas på att jag vaknar imorn och allt är perfekt. Kommer nog inte hända, men man kan alltid drömma.

Godnatt!


Nationella

Hej, är hemma nu. Nationella gick skitbra, eller det kändes bra iallafall. Kom hem för nån timme sen och fick reda på att jag skulle till jakan och ta en spruta vid 4, hatar sprutor. Som tur är har jag med mig bästa sällskapet så behöver inte oroa mig så mycket iallafall. :)

Ska typ fixa mina naglar lite nu & äta ballerinakakor som älskade Saida lämnade här igår. Puss


(bilden har inget med inlägget att göra. Haha! )


Godnatt!

Nu ska jag snart sova, har bästa personen i världen i luren så kommer sova perfekt. Fick sämsta nyheterna idag men samtidigt blev jag glad pga en person. Det är helt sjukt hur mycket man kan sakna en människa, ni anar inte.

Godnatt alla fina!


Godmorgon

Har bara sovit en timme inatt så orkade inte gå till skolan. Mailade syven istället hihi. Har grov huvudvärk och vet inte varför , ska ringa mamma sen och fråga henne typ. Hon brukar ha bra idéer om sånt. Har i princip legat i sängen hela dagen. Snackat med D i lur också. Annars har jag inte gjort så mycket, hahah typ sovit. Ska gå upp nu och fixa mig och äta frulle.
Pusspuss


Kan inte ens förklara för er

Kan inte förklara hur fucking glad jag är. Ni har så fucking stor anledning att vara avundsjuka på mig! Åååååh. Förklarar imorn. Ska sova nu stalkers hejdå


Fuck rubrik

Heeeej, är hemma igen nu. Alltså idag är typ den bästa dagen i mitt liv är så fucking glad. Det enda jag inte som inte är bra med idag är att imorgon har jag skola och det betyder ännu en skoldag utan Sanna bredvid mig. Cpdamp, orkar inte med min klass fan (ni som är sköna ta inte åt er) !

Imorn har jag två fucking lektioner, helt onödigt :( Ska gå till syven också och be henne svara på Sannas mail. Tung bror tung. Okej ska fortsätta snacka med 💗 i luren nu, hejdå.


Jag tar steget ut

Hej, vad händer? Kom på att jag skulle berätta om igår. Åkte och mötte Sanna i Kista , hon köpte lite saker och sen åkte vi till stan. Vi gick till Bengans (en musikaffär typ) för att Aleks skulle uppträda där men vi kom dit två minuter efter att han hade gått. Vi blev helt ledsna hahah, aja shit happens. Sen vet jag inte ens vad vi gjorde, typ gick runt och snackade och sen taggade vi båda hem. Jag snackade med D i lur hela vägen hem och sen hela kvällen typ, skitmysigt.

Sen idag vaknade jag typ av att Tim ringde mig så snackade med honom ett tag tills han behövde lägga på. Jävla äckelfittor alltså, blir så jävla arg. -.-
Sen snackade jag med D ett tag till i lur och kollade på Milan - Bologna. Det blev 1-1 för er som undrar. Sen så fixade jag mig och nu är jag helt klar med allt. D kommer hit snart så ska väl gå ut och möta honom vid tågstationen.
Ska bara platta mitt hår lite till, hihi beroende av plattång.


Haha standard


Hejhej

Hejhej bloggen, vaknade för några timmar sen men har snackat i lur med D hela tiden, mys. Ska vara med honom i stan ikväll, runt 5 tiden tror jag. Nu ska jag göra lite mat, pasta & kyckling korv haha. Skitenkelt men vafan spelar det för roll om det är gott.
Uppdaterar mer senare, ska fortsätta med maten nu.



Nån som känner igen sig? Haha..


Snackar med mitt ❤ i lur

& vi har typ snackat i flera timmar nu. Helt mysigt på Gud.. Ville bara säga att jag lever , nu ska vi fortsätta snacka!
Puss


Tips

Dom här två stämmer så fucking bra, måste bara säga det.


420


Dagens

dagens låt: Aleks - hoppas
dagens frisyr: utsläppt, plattat
dagens smink: puder, eyeliner, mascara, ögonbrynspenna
dagens klädsel: jeans, linne, tjocktröja
dagens planer: typ inga
dagens vill ha: Godis
dagens saknad: Sannaaa
dagens tråkigaste: vädret
dagens finaste: Jag (lol)
dagens kram: Mina tjejer
dagens humör: trött på livet
dagens mående : helt okej
dagens borde: städa
dagens parfym: Bruno banani
dagens bästa: 420
dagens sysselsättning: skola
dagens längtan: mat
dagens kärlek : D
dagens skratt: D, deckar av honom asså!
dagens tanke: regn, fml
dagens irritation: folk i klassen
dagens smycke: armband & korset
dagens just nu: blogg
dagens önskan: att jag får 100000 kr nu på mitt konto



Dale mami

Hej, ligger i sängen nu helt chill sådära. Ska inte lägga mig än, kommer nog stanna uppe ett tag till. Idag var det helt okej i skolan, haha. Första lektionen var psykologiprov och jag kände ändå att det gick helt okej. Sen hade jag nationella i svenska, det muntliga talet. Pratade självklart om AC Milan, hihi.

Sen hade vi historia då vi kollade på film så dagen var fett chill. Sen taggade jag hem, åt middag, snackade med D i lur ett tag. Bestämde med Sanna att jag ska gå med henne till Kista imorn, kulkul. Sen kollade jag lite på film och nu ligger jag i min säng. Ska kolla på lite grejer sen om några timmar kommer jag decka fint haha! Puss på er, bloggar säkert mer sen.


Shooooo


Godmorgon!

Vaknade nyss, bajsväder. Typ regn och snö blandat, så idag blir det till att ta min fjällis. Skiter i om det är april, tänker inte frysa. Idag har jag psykologi prov och kanske nationella. Går säkert skitbra. Nu måste jag fixa mig & gå till tåget, puss!


Godnatt !

Ska sova , puss!


Dagens

dagens låt: Aki - när pistolerna pratar
dagens frisyr: utsläppt, oborstat (försov mig)
dagens smink: inget alls.
dagens klädsel: jeans, linne, tröja över linnet.
dagens planer: plugga, plugga, duscha, sova.
dagens vill ha: Sanna i min skola
dagens saknad: F
dagens tråkigaste: att F hörde av sig
dagens finaste: Karoline
dagens kram: Marcus
dagens humör: trött som fan
dagens mående : trött, pallar ej, trött på livet
dagens borde: städa, plugga
dagens parfym: Bruno banani.
dagens bästa: film på engelska lektionen
dagens sysselsättning: skola
dagens längtan: sängen
dagens kärlek : fin kille i skolan
dagens skratt: skolan när jag blev jagad
dagens tanke: bajskorv
dagens irritation: maxi
dagens smycke: inget
dagens just nu: bloggar
dagens önskan: att jag får åka till Jamaica !!




Work out for me

Sitter på mattelektion nu, jag, Sabina, Esteban och Wahid sitter i ett grupprum. De jobbar medans jag typ kollar bloggar, snackar och lallar runt. Åt lunch med Marcus, de blev kycklingklubbor. Nu ska jag snart äta efterrätt, citronkaka! Mums, hihi. Sen har jag engelska och psykologi.


11:27

Hejhej allihopa, är i skolan nu, ligger i vilorummet.
Försov mig imorse, så rusade upp klockan 8 och sprang ner till bussen där jag mötte Linda som var supergullig och bjöd på en cigg.
Sen åkte jag till Karlberg där jag mötte upp Sabina och Karoline och sen rörde vi oss mot skolan och hann precis i tid till idrotten. Det var en skitchill lektion, vi gjorde typ inget utan det var tvåor som hade redovisning för oss! :)
Men dom var jätteduktiga så det var kul.

Orkar seriöst inte med saker, har sovit så sjukt dåligt de senaste dagarna. Jävla skittabletter! Aja, mer om det sen, fick en konstig kommentar också som jag inte tänker svara på i bloggen, däremot om du undrar något mer kan du maila mig. ([email protected])

Har en rast just nu tills 13:45, men Marcus slutar sin spanska 12:25 så då ska vi äta lunch. förhoppningsvis på Ica, eftersom jag verkligen inte orkar röra mig nånstans. Sen har vi två lektioner till eller kanske till och med tre lektioner till och sen så slutar jag klockan 5, lång dag idag! När jag kommer hem har jag möte med Bella och sen ska jag duscha & sova ! Äta kommer jag väl göra också och kanske träna lite inför muntliga nationella som jag kanske har imorgon.

Puss


En bild säger mer än tusen ord







Update

Är hemma nu, ni ser väl designförändringen? Vad tycker ni? Var det bättre eller sämre än den förra? Ikväll ska jag kanske baka tills imorn,men vet inte om jag orkar.
Jag är sjukt sugen på själva kakan, men orkar inte baka. Haha är så sjukt lat. Orkar typ inte gå till skolan, fast jag ska ju dit. Börjar 9 imorn, FML. Rosanna, om du ser det här så måååste du börja i min skola, kommer typ sluta gå annars. Nu ska jag försöka övertala mamma att betala en resa till Jamaica med Binta och folket, skulle vara helt sjukt nice.


Petter

Blev hjälplöst förälskad, obeskrivligt tagen, som om jag låg ner på marken och blev slagen. Som att svimma från en bergstopp utan svindeln. Tappade hjärtat i knät. Kunde inte tänka logiskt eller sunt, och för varje sekund som du inte fanns blev det tung. Det spelade ingen roll vad jag skrev, du hade inte fastnat än, inte fattat än. Vilken kärlek som fanns att bara hämta hem. Jag gav aldrig upp dig när du försvann, långa dagar blev till nätter för att sen bli till ett år. Det var så längesen. Men du finns där än. Varje gång är som den första vi sågs, även om det är över nu. Allting har förändrats, men du finns kvar. Allt var svävande, men nu så ser jag klart.


Fucking rubrik.

Hehe shit jag är grymt kass på att uppdatera den här satans bloggen.
Men men, måste väl, har ändå sjukt tråkigt. Sitter på religionslektionen i skolan, ska börja lyssna snart men just nu går dom igenom saker jag redan vet om. Idag har jag en prövning i spanska till typ halv sex, ska skriva en bok recension.

Sen ska jag gå hem, äta middag och fixa en ny bloggdesign. Puss


Italien

Lördag - åkte från Skavsta. För er som inte vet så är det en flygplats utanför nyköping, typ mitt ute på landet haha. Därifrån gick flyget iallafall. Åkte dit runt 4, och det tog typ en timme och sen när jag kommit fram så åt jag en pasta bolognese och väntade på att flyget skulle gå. Flyget gick vid 8, allt gick skitbra och var framme i Bergamo typ vid 10 på kvällen alltså tog det 2 timmar att flyga dit. Bergamo är en liten stad utanför Milano, och det var dit flyget gick. Så första natten sov jag i Bergamo på ett hotell nära tågstationen. Gick och köpte en pizza och åt den på rummet, klockan var typ 11.30 då.

Söndag - Åkte tåg till Milano. Killen på tågstationen i Bergamo gav fel biljetter så det blev en massa strul med det. Sen tillsluuuuut ordnade det sig och jag hamnade i världens finaste stad. Gick till hotellet, lämnade grejer osv på rummet och gick sen och åt lunch. Sen tillbaka till rummet. Allt var stängt på söndag och måndag på grund av att det var påsk, så fanns inte så mycket man kunde göra egentligen, men gick runt och kollade lite i områdena nära hotellet.

Måndag - Gick upp, åt buffe frukost på hotellet. Älskar sånt, haha. Sen gick jag upp och la mig tills typ 12 tiden (alltså på dagen) och sen gick jag upp, fixade mig och sen gick vi till stan eller vad man ska säga. Som sagt var allt stängt pga att det var påsk, men vissa småställen var självklart öppna. Såg en massa milansaker som jag bara ville kasta mig över men köpte inget med tanke på att jag ändå skulle till milanstore osv under resan. Fast det är ju självklart mycket billigare på gatan haha.

Tisdag - gick upp, frukost, fixade mig. Sen åkte vi till San Siro, tro mig glädjetårarna strömmade. Det betyder så mycket för mig, det här laget betyder så mycket för mig. Ni anar inte vilken lycka det var att komma till San Siro, att komma till Milano överhuvudtaget. Jag har velat åka dit så himla länge nu och äntligen fick jag det. Tack mamma, tack återigen för den här resan. Iallafall så blev det en guidad tur, fick ta bilder på läktaren osv, dom berättade lite historia som jag redan visste haha men ändå. Sen fick vi gå in i inters omklädningsrum, och sen i milans omklädningsrum, omg ville dö. Satt mig ner på typ alla stolar och guiden berättade vems stol som var vems, vilka stolar Kaká, Maldini och Sheva hade haft bla. Sen pekade hon ut de nuvarande spelarnas stolar haha dog. Ändå lite kul att ja suttit på samma stolar som dom, hihi. Såg tyvärr inte duscharna :( hahaha driver bara! Sen gick vi till museet som finns i san siro och kollade, tog massa bilder osv.
Sen gick vi till San Siro Store och jag köpte en halsduk. Sen åkte vi tillbaka in till stan, krigade för att hitta en restaurang och till slut hittade vi en fast den sög. Väntade på maten i typ femhundra år och sen var den inte ens så varm när vi fick den , plus att det var skitskumma priser. Wtf, 45 spänn för en cola?! Aja skitsamma, inte värsta grejen men ändå..
Sen gick vi till milanstore, köpte en liten flagga och en halsduk till haha. Sen drog vi hem för att det regnade.

Onsdag - sista dagen i milano. Det spöregnade så vi var inne tills typ klockan 12.30 och sen gick vi ut och köpte världens sämsta paraply haha. Men det funkade för dagen iallafall haha. Sen åkte vi till stan, köpte en milantröja & en mössa haha.

Torsdag - Kom hem till Sverige och fick äntligen snacka med min finaste Sanna igen! Åååh vad jag behövde det!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3039872/images/2012/pic_198785376.jpg" class="image">


Bara några timmar kvar

Tills jag sitter på planet till Milano, kärlek. Är så himla glad just nu, kan inte beskriva min lycka. Är helt överlycklig just nu, ska snart byta om och sminka mig för min skjuts till bussen kommer om en timme och tjugo minuter. Är såååååååå taggad ! Ni anar inte ååååååhmmaaaagaaad!!!! KfkdidisnzåskdiLYCKAAAAAA


Fuck rubrik


3

Tre:
Saker som är tråkigt att göra: Tvätta kläder, städa och matte.
Saker som jag är rädd för: Att förlora någon jag älskar, flygresor, getingar.
Saker som jag är stolt över: Att jag klarade att fixa betyg i nian, att jag försöker mitt bästa för att sköta mig och att jag provat nya saker och försöker förändra mig.
Saker som jag vill lära mig: bli mindre nervös i vissa situationer, kontrollera min keffa impulskontroll och italienska.
Saker jag ofta gör när jag är hemma: Kollar på tv, äter, sover
Plagg som jag aldrig skulle ta på mig: en polotröja, utsvängda jeans & i love sweden tröja
Favoritleksaker: Datorn, mobilen, och mitt bankkort.
Saker som får mig att må bra: Mina vänner, min familj, fotboll.
Matvaror som jag ofta äter: Sallad, juice, godis.
Mål jag har: Få en utbildning, ha ett stabilt förhållande, fixa ett bra jobb.
Starka egenkaper hos mig själv: jag står upp för mina åsikter, envis och ärlig.
Talanger jag har: haha argumentera
Saker som jag inte kan särskilt bra: Matte, kontrollera mig när jag blir arg, komma ihåg saker.
Saker som är väldigt viktiga för mig: Min familj, mina vänner.
Materiella önskningar: En bil, kläder, en piercing.
Bloggar som jag läser flitigt: Rosannas, Duvetinte, Sebbe i kartellen.


Titta vad jag fick gratis idag i skolan! ;)

Har cocacola som sponsor, det ni! ;)


Inter - Genoa

Hejhej, sitter och kollar fotboll. Det är Inter - Genoa och i nuläget står det 3-1 till Inter. Halvlek nu, så vi får se vad som händer i nästa. Senare ikväll blir det mer fotboll, Juventus - Napoli som sänds på tv4 sport 20.40 och innan dess är det Club Calcio som är 20.00!

Imorgon har jag programdag, så jag börjar tidigt och slutar någon gång vid 12, nice. Sen ska jag hem och reda ut lite saker och sen ska jag in till stan och träffa Rosanna i nån timme. Men nu börjar matchen igen, ciao!


Salvame

Hej, vaknade nyss så sks snart klä på mig, sminka mig, äta frulle. Vill ut så kanske drar ut snart, vi får se. Är lite irriterad över igår, men pallar inte ta upp det.

Vet inte riktigt vad dagens planer är, kolla upp skolor osv. Uppdaterar mer senare, puss


RSS 2.0