Ska göra kaos med dig

Vad händer ? Själv har jag bara varit hemma, chillat galet hela kvällen. Var i skolan, chillade med Tara och tjejerna och sen tagga jag hem.

Sen har ja bara kollat på film osv life is good, ska fortsätta kolla nu, jalla peace!


Now I lay me down to sleep, I pray the Lord my soul to keep, if I should die before I wake I pray the lord my soul to take

Ska sova nu, helt sjukt att jag ska upp klockan 6 imorn. Aldrig gått upp så tidigt sen jag började skolan.

Ville bara säga godnatt till er, ciao och godnatt!


Big Bang theory

Ligger och chillar i soffan, kollar på Big Bang theory och äter godis. lmorn börjar jag fett tidigt, typ kl 8 och sen har jag lektioner till 3.

Idag hade jag typ matte, det gick bra haha men Hussein döda mig för att jag hade mobilen uppe nån gång haha.

Sen hade vi engelska, men bara i typ 5 minuter sen fick vi gå. Idrotten va också skit kort, haha. Sen gick jag och Tara till Coop och sen till ett annat konditori och beställde tårta.

Sen gick jag hem och nu har jag ätit middag! :)


Be happy, dont worry


Den här går ut till dom som aldrig trodde att jag kunde

Palla att 50 cent är i Sverige och jag inte visste om det. Palla att man skulle få träffa han men missade det. Aja, ser honom iaf just nu på tv, Filip och fredrik.

Har inte gjort ett skit idag, har bara varit i skolan. Hade typ två lektioner idag så det var ju skönt. Hade människors miljö och kommunikation. Eller nåt sånt. Efter skolan så åkte jag hem och fixade en sak och sen åkte jag tillbaka till skolan och mötte Avin, Natalie och Sara. Var med dem ett tag och sen drog jag hem. Sen hjälpte jag Momo att flytta, och sen rökte jag vp med mina boys.

Imorgon har jag matte, engelska och idrott. Vi ska typ ha matte diagnos, hoppas det går bra haha! Hatar matte men det verkar faktiskt gå bättre nu, jag vet ju att jag kan egentligen.

Har sovmorgon imorn också, till 11.40! Haha alltså mina lektioner börjar alltid klockan 10, förutom på torsdagar och fredagar då de börjar 11.40 och 08.00.. Så är ganska glad att jag bara har EN tidig dag per vecka.



Hejsan


Haha så jävla typiskt mig


Three little things


Våran sol blev till måne

Skottet kändes som om det varade förevigt. Det var lika långt som hela min barndom.
Det där skottet luktade som röda marlboros och luft som är kvav och instängd.

Första gången jag rökte en cigg så var det såklart Alejandro som visade mig hur, Alejandro som klappade mig på ryggen när jag hostade, Alejandro som log medan han tog ciggen ifrån mig och rökte den själv istället.

Jag var tretton. Tre dagar innan dess hade våran pappa blivit dömd till 6 års fängelse för väpnat rån. Två dagar innan dess hade våran mamma gått ut för att köpa apelsin juice och inte kommit tillbaka.

Emilio och Alejandro sa åt mig att inte oroa mig, hon skulle komma tillbaka så fort hon hittade lite vodka till den där juicen.

Så vi tre, vi bara satt där.
På soffan, framför teven bara stirrandes på den medan vi åt Coco pops direkt ur paketet.
Jag vaknade morgonen därpå av en lukt, det är otroligt hur starkt luktsinnet är. Jag vaknade till doften av min pappa, jag föreställde honom böjandes över mig, hörde honom säga åt mig att gå upp.



"Ja, ja" mumlade jag "jag är vaken."
Men när jag vaknade så låg jag inte alls i min säng, pappa var inte här, jag var i vardagsrummet och pappa skulle inte komma tillbaka.

Det var bara Alejandro, som rökte pappas cigaretter. Ett paket och en askkopp låg mellan flingpaketen och juicekartonger som hade börjat radas upp på bordet framför soffan.

"Alltså Alejandro, vad gör du?" frågade jag medan jag gned sömnen ur ögonen.

Han kollade på mig och höjde ögonbrynen.
"Vill du ha en?"
Jag tänkte inte ens klart och jag hade inte ens ordet nej i mitt vokabulär just då så jag nickade.

Han räckte mig cigaretten, och jag höll i den självsäkert, var bestämd på att inte visa min rädsla och det var ju ändå bara en cigg. Alla rökte ju liksom. Han böjde sig mot mig och sträckte fram tändaren.

"Okej, andas in nu." sa han åt mig, så jag gjorde det. Resultatet blev en jävla hosta, rinnande ögon och känslan av att min hals brann. Alejandro klappade mig på ryggen och log.

"Du börjar bli stor!"


Jag tänker på dig varje dag och jag kan knappt andas


Hejsan

var i skolan idag, hade matte. min matte lärare Hussein är skitrolig haha. Sen så hade vi lunch som va nån soppa med mjukt bröd osv, helt okej faktiskt.

sen hade jag en massa bf lektioner , helt okej faktiskt. hade skrivit ett skit långt inlägg innan som handlade om min dag men allt försvann så pallade inte skriva om det.

iallafall efter skolan åkte jag hem, åt mat osv och nu kollar jag på film.
saknar min bebosh, aja puss på er


Helt jävla sjukt om man tänker efter


man måste bara älska måndagar

vem gör inte det liksom? nej men skämt åsido så har denna dag faktiskt varit okej. blivit fotad, skrattat sönder mig med tjejerna och sen börjat med lektioner i skolan.

sen åkte jag hem, gjorde lite saker, köpte lås osv och sen tagga jag till en sjö och paddlade kanot med några.

kommer lite bilder sen när jag pallar överföra!
så länge får ni en bild på mig och hjärtis
puss!


turn your back on tomorrow

är i skolan nu, väntar på resten av tjejerna. vi ska fotas, inte roligt haha. hatar att bli fotad av skola och till pass/id kort osv.

aja hejdå pallar ej blogga längre


Walla de är sanning

älskar dom här, stämmer alltid in!


Finns ingen som gör mig så glad

Nej, det finns ingen som gör mig så glad som mitt hjärta.
Nu är jag äntligen hemma, köpte donkenmat på vägen hem för att de hade gjort räkor till middag, usch.

HATA räkor haha. Imorn ska jag gå upp runt 8, men vi får se exakt när. Nu ska jag fixa mig innan sängen, lägga kräm osv.

Saknar min plutt, åh. FML grejer, aja godnatt!


På spåret

På väg hem nu , har inte sovit ett skit. Skulle inte ändra på det heller, skulle inte ändra på nånting. No regrets.

Nu sitter jag på de här fina tåget och lyssnar på musik, hoppas min mobil överlever resan och inte dör.
Ska hämta hem lite mat från donken också. Eller så kör jag en pizza bara, vi får se.

Aja jag hör av mig när jag är hemma! Puss


On the train

Är på väg till en kompis nu, har suttit på detta tåg i 16 år känns det som. Fast egentligen inte. Har halva mitt liv med mig i en liten svart väska. Eller ja, så liten är den kanske inte.

Har panik för att jag skulle köpa tuggummi men jag hann inte. Och jag skulle köpa en annan sak också, tror ni jag hann? Nej exakt.

Skitsamma, förhoppningsvis finns det affärer dit jag ska. Exakt vart det ligger förblir en hemlighet.

Vi hörs sen när jag är framme!


Daddy Yankee - Lovumba

hejhej, idag var alltså den andra skoldagen. började 10, mötte Parisa i klassrummet sen så lekte vi typ lekar och fick info. sen gick vi o spela pingis, jag , tara, parisa och avin spela tsm. sen så var de typ lunch, fiskpinnar typ.

sen så hade vi lite mer lekar och sen gick vi och lekte lekar med tvåorna och treorna. Sen sluta vi typ, så jag var kvar ett tag med tjejerna och sen åkte jag till kista och shoppade.

nu är jag påväg hem, på söndag ska jag tatuera mig, TAGGAAAD!


Yo se que tu quieres, yo abajo y tu arriba, tu y yo con tu amiga

Hej. Sitter hemma ska snart ut till bussen. Aa om en halvtimme typ, sen ska jag till skuuulan. Hoppas de inte regnar igen, kommer få psykos på detta väder. Jävla Sverige. Hoppas de är god lunch också, känns fett ovant att inte kunna välja vad man vill. Kmr säkert ta 10000 egopics på bussen så lägger upp dom då så ser ni vad jag har på mig osv.
 
Är dessutom fett sugen på en cola eller nåt så ska köpa nåt sånt sen när jag kommer fram. Överlever inte utan den, mums. Hoppaaaaaas att vi inte ska göra värsta grejerna idag, men de är tvåor och treor som bestämmer vad vi ska göra. :(
 
Hoppas de itne är nån jag känner i dom klasserna, HAHA pallar ej känna mig liten i onödan.
 
Aja ska gå och dra plattången genom håret ett antal gånger nu, ciao!
 

life is good

idag va första skoldagen, de gick ganska bra. träffa klassen osv, alla verka roliga osv, lärde känna en tjej som heter parisa lite grann. Vi typ presenterade oss själva och sen så lekte vi lekar eller vad man ska säga.
Sen så gick vi rundvandring, sen gick vi till matsalen och åt.

imorn ska vi ha aktiviteter med tvåorna typ, haha! aja ska sova nu kmr va död imorn jalla ciao bloggen sov gott osv


Skola


centrala söderort, ye han kör oss dit

Alltså klockan är TRE. Seriöst, hur fan pallar jag? vill bara sova, men jag somnar ju inte ens. Helt jävla värdelöst. Alltså jag vet ju att jag alltid kan dygna men kommer få fula påsar under ögonen då och hatar sånt. Har jag inte somnat vid 5 så dygnar jag för då är det inte ens värt att somna.


Hoppas ni alla ligger och sover skönt iallafall!


Tattoo

På söndag ska jag kanske tatuera mig, är sjukt hypad! Vet exakt vad jag ska tatuera in, men det får bli en hemlighet tills vidare!

Hoppas bara det inte gör skit ont, men det är fan värt det. Är skithypad, tack bästa pappa för möjligheten!! Tro mig, ni kommer få bilder, ska försöka ta med nån som kan filma också för jag är så jävla töntig med nålar så blir roligt att kolla på sen.

Nu ska jag kolla på fler tatueringar , puss


Skitsamma, kan ändå inte sova.

Bestämde mig för att sluta försöka "tvinga" fram sömnen om ni förstår hur jag menar. Men vore faktiskt bra om jag skulle somna snart eftersom jag måste upp runt sju imorn. Ingen annan fattar varför jag ska upp klockan sju när jag börjar klockan tio, haha.

Men ska faktiskt äta frukost, platta håret, sminka mig, byta om trettio gånger innan jag bestämt mig för vad jag ska ha på mig, osv. Ja, jag är en sån tjej som aldrig kan bestämma mig för vad jag ska ha på mig.

Men aja, det blir som det blir. Tror faktiskt jag vet vad jag ska ha på mig men vi får se. Får skjuts till skolan tror jag, snällt va?

Så ja, imorgon börjar jag gymnasiet för andra gången i mitt liv. Hoppas det går bra nu. Skiter i, det ska gå bra.
Aja, nu tänder jag mina doftljus och sätter på Drake.

Ciao!



Skola imorn, I'm out

Godnatt, ska fan sova nu! Lär bli jävligt svårt i och med att jag är van vid att somna runt 5 på morgonen. Men jaja det blir som det blir.

Godnatt!


Och det blev som det blev

Idag är sista dagen av mitt lov, kul va? Sista dagen av sommarlov, nu börjar pluggandet igen. Blir HTS till hösten, eller ja jag börjar där redan imorn.

Efter skolan så åker jag till Jensen och lämnar böcker och utskrivningspapper.
Så, vi får se hur allt blir. Förhoppningsvis så blir det precis som jag hade tänkt mig. Hoppas det.

Aja, nu ska jag dra och tvätta! Behöver nya fräscha kläder!


88 minutes

Precis kollat klart på en film, 88 minutes. Den var faktiskt skitbra, handlade om en kille som bara har
88 minuter på sig att leva osv. Typ thriller men den va skit läskig. Eller så kanske de bara är jag som är överkänslig. Hatar skräckfilm men det är ändå så roligt att kolla.

Imorn ska jag ringa runt sen så kanske jag skulle träffa Yacine men jag antar att det inte blir av. Så tänkte åka till Bro och hälsa på Emma. Eller möta upp Amanda, vi får se. Aja men iaf så ska jag snart sova så ska in i badrummet nu och fixa lite.


Dont you worry about a thing

Hejsan! Ligger i soffan som vanligt, men kanske något smartare än igår. Imorgon ska jag ringa runt och sen om det inte går bra så ska jag ringa till didaktus i liljeholmen.

Iaf så väntar jag på middag nu, sen ska jag göra kladdkaka och mysa!
Måste åka till Jensen också, så fort jag fixat busskort.


live and let god


It's never too late to forgive

En sak som jag hatar över hela mitt hjärta är folk som dömer andra människor. Visst, jag har också dömt folk någon gång i livet men jag har lärt mig på en massa olika sätt att man aldrig riktigt vet varför folk beter sig som de gör.

Till exempel, om en person dricker mycket och så dömer omgivningen honom/henne och säger att alla som dricker varje helg är ute efter uppmärkshet och är jävla fjortisar osv. Tänk om hon/han då är alkoholist och har ett allvarligt problem. Ska man så döma henne och säga att hon/han är en fjortis som vill ha uppmärksamhet?

Alltså fattar ni vad jag menar? Det är bara onödigt att döma andra, dessutom angår det inte någon annan hur en viss person lever sitt liv. Synd bara hur vissa människors logik fungerar, alltså jag önskar verkligen att jag kunde ta bort den egenskapen från folk, att döma är det värsta man kan göra.

Aja kan skriva en bok om detta men ingen skulle palla så ska fan dra nu, I'm out, pzzzz


Den andra september

om några veckor fyller jag år. den andra september för att vara exakt. här kommer min önskelista.

pato, nocerino, boateng, hela milans lag utanför mitt hus, som sjunger ja må hon leva på italienska, en resa till mexiko, Spanien, Cypern eller nåt annat mysigt ställe, ett paket vita prince, en gullig tändare, en normal pojkvän som inte är helt jävla efterbliven, den där killen som är så snygg och jobbar på Coop, en appletini i sängen när jag vaknar, jordgubbstårta, den där väskan från topshop, en ny iphone, svart den här gången, jacka från zara, en ny laptop, chania, att nån ger en viss brud en fet smäll i ansiktet, en vodkaflaska, en tequila shot och en massa cash.


Ingen fattar, du skulle se prince på mina axlar.

Oavsett om du just nu ligger ensam med honom i sängen, har det alltid varit någon innan dig, och det kommer alltid vara någon efter dig. Och oavsett vad han säger så kan du lika gärna inse att han har sagt samma sak till hon som låg på samma plats som du gör nu, inse det, och saknaden kan bli mindre. Oavsett hur bra du är och hur snäll du är, kommer det alltid vara någon som är bättre och någon som är sämre än vad du är. För han kommer alltid säga att du är vackrast och att du är den enda. För tillfället så ljuger han inte, men för stunden vill man inte ha ett löfte.. Han kommer alltid att säga det du vill höra, sant eller inte sant, så faller du för det oavsett.
Glöm aldrig att han spelar ett spel. Spela med om du vill, men satsa aldrig allt, för det kommer han aldrig att göra.



Erase me

Livet är förvirrande ibland. Jag tycker verkligen det, ibland är allt så jävla jobbigt. Ibland inser man saker försent, när det är alldeles sjukt försent.

Vad gör man då? Jo, det ska jag tala om för er mina vänner. Iställer för att låtsas att man är typ Serena eller Blair i GG så försöker man bara glömma det, ligger i sängen, tänder ljus och lyssnar på Kid Cudi & Kanye West.

Man blir irriterad varje gång man får sms för att det är från fel jävla person och man vill bara skaka om personen i fråga för att få den att bara FÖRSTÅ.
Hur jävla svårt kan det vara, eller hur?

Men ändå vågar man inte riktigt ta det steget och bara lägga alla korten på bordet. I alla fall inte jag. För att det gör för jävla ont i hjärtat när livet inte är som en tvserie där allting slutar relativt lyckligt.


godnatt!

Ska upp tidigt imorn, ringa viktiga samtal och lämna tillbaka böcker till Jensen. Så life is good haha tamam.

Men nu ska jag försöka sova, sätter på Aleks skiva och tänder doftljus så går det nog bra!

Godnatt!


Exakt


Monday

Tjenare! Sitter och kollar på GG igen, som vanligt. Idag har jag inte gjort ett skit, seriöst. Har inte ens gått utanför dörren. Eller jo, jag gick ner till Coop för att köpa falukorv.

Vi åt stuvade makaroner och falukorv till middag idag nämligen. Underbart gott, älskar det! Riktig barndomsrätt haha.
Nu har jag precis ätit klart och kollat på ett avsnitt av GG.

Aja, vi får höras senare, ska fortsätta kolla nu.
Adios!


Snackar i lur

snackat i lur med Sofie nu i över 2 timmar, fan vad skönt att hon är hemma!! slarvskriver lite nu men skitsamma. ska nog sova nu, klockan är fan 5!

inte okej, vänder på dygnet helt. aja, godnatt bitches.


Tack gode Gud

Min bästa Sof är äntligen hemma igen!! Hon ska ringa mig snart men jag har ändå tid att blogga lite. För er som inte vet så var hon i Grekland, men nu är hon hemma igen!

Bästa Sofie, snart är det 3 år som vi känt varandra. När jag lärde känna Sofie var hon 16 och nu är hon 19. Fan va mycket som har hänt egentligen!!

bjuder på världens fulaste bild men aja!



Hade haffat kändisguzz, skriverier.

Hejsan. Ligger fortfarande i soffan haha, kollar fortfarande på mtv. Fast nu är det typ savage u eller vad det heter. Fan vad många det är som börjar skolan, inklusive min jensen klass! I och för sig så ska jag ju inte gå med den klassen så jag börjar inte än men ändå.

Ska ringa antagningen imorgon och se vad de säger så får vi se hur ser blir. Så ska jag försöka träffa mina vänner innan skolan börjar också.

Annars ringer jag till liljeholmens skola och kanske börjar i samma klass som manda, hihi.


INSPO


Kärlek


"Passa på och köp en galaxy s3"

Hatar reklam på tv. Måste bara få säga det, haha. Vaknade typ klockan 4 på eftermiddagen, har vänt på dygnet helt, IGEN. Sitter och kollar på mtv, 16 & pregnant. Älskar det programmet, fattar inte hur folk tänker i vissa situationer.

Har inte gjort ett skit idag, vakna som sagt vid 4 och sen kollade jag på en dokumentär om OTH, och sen kolla jag på OTHs sista avsnitt! Åh vad jag kommer sakna den serien! Ska köpa alla boxar och kolla om.

Sen åkte jag till Willys med Bella och nu är jag hemma igen, åt precis middag. Det blev en skitgod kyckling med tzatziki och sallad. Nyttighetspoäng haha!

Nu sitter jag bänkad framför tvn, skulle kanske träffa Yacine så får se om jag orkar röra mig utåt.

Puss på er och ha en bra söndag, vart ni än befinner er!


lean back inhale smoke

ligger och lyssnar på wiz khalifa, har tråkigt som fan. alla sover typ, haha -.-
ska också sova snart men tills jag blir trött ska jag spela rumble med umit!

pusshej


Perfektion

Igår när vi stod vid backstageingången vid kungsan så kommer det en kille i grå tjocktröja och mitt hjärta stannar.
Känner igen han som fan, sättet han går på och allt. Sen bara blixtrar det till, ridån faller ner och jag fattar vem jag har framför mig haha! Sliter tag i Emmas arm och bara stirrar sönder mig, Husam Taha står framför mig liksom.

Om ni inte vet vem han är så har han varit med i en film och så är han med i Highwon, alltså han rappar. Plus att han är tvärfin, hihi.

Bara att jag såg han, att han kolla på mig och att vi hade ögonkontakt flera gånger, han log mot mig, det gjorde min dag!


Saknat min fru💗






Töm ditt rum på tonårstankar nu.


Te amo

Älskling, hur har du det i himlen?
Kanske sitter du på en sportbar och dricker öl med morfar? Kanske skriker du fortfarande av ilska när Milan ligger under och drar dig i håret när Robinho missar mål? Eller om Färjestad förlorar i hockey? Kanske sitter du fortfarande och skryter om den där Roskildefestivalen du var på -06 och fick träffa Guns N’ Roses? Kanske sitter du och tittar på mig när jag leker med Miranda?
Det hoppas jag i alla fall.
Var är du? Varje dag blir det svårare att svara. Du kommer inte hem gubben. Du är i himlen nu. Det är orättvist att jag fick så mycket tid med dig och andra så lite. Det är orättvist att du skulle lämna världen bara ett par år efter Liam kom in i den. Det är orättvist att han bara kommer ihåg att du fanns, medan jag minns hur du luktade. Ibland önskar jag att det var tvärtom. Jag önskar att jag inte kunde minnas.
Det gör så ont. Bara tanken på dig river upp det lilla av hålet i mitt hjärta jag lyckats lappa ihop. Varför du? Det kommer jag aldrig att förstå. Jag kan fortfarande inte tro att du inte finns när jag öppnar ögonen. Dina kläder ligger fortfarande på golvet där du slängt dem, de luktar fortfarande som du. Din säng är orörd, ingen får ligga där. Ibland kan jag höra din röst ropa på mig när jag går i centrum. Jag svarar också. Jag går sönder när jag inser att du inte kan svara mig. Mitt hjärta brister och allt jag lyckats behålla och skydda rinner ut på den kalla marken.
De säger åt mig att rycka upp mig, ta mig i kragen och göra något. Förstår de inte alls? Jag saknar dig. Jag saknar allting med dig. Ditt töntiga hår som alltid verkade okammat och inte var mjukt förrän man kom riktigt nära. Dina ögon som alltid märkte om något var fel, som tröstade mig och såg mig. Världen är en outhärdlig plats utan dig hjärtat. Allting gör ont. Solen är alldeles för ljus och natten känns skrämmande ensam.
Jag såg honom på rättegången. Han som tog dig ifrån oss. Han hade highwon tjocktröja och jeans. Han satt med ögonen i marken när åklagaren läste upp åtalspunkterna. Han grät hela tiden men han kunde inte se det han hade förstört i ögonen. Han tittade inte på mig, eller på nån av oss. Hans kompisar satt bredvid. En kom fram till mig efteråt. Han var mörkhårig och hade ett hål på ena knät. "Om jag bara hade vetat… Skulle jag aldrig släppt iväg honom." Jag ville skrika på honom, Varför gjorde du det då? Varför lät du honom dra iväg när du visste att han hade halsat sin jävla sprit hela kvällen? Men jag kunde inte. Jag är tom på känslor och på ord.
Jag skulle ge vad som helst för att höra din röst igen eller se dig skratta. Bara en gång till, så jag vet att du fanns och inte bara var min fantasi som spelade mig ett spratt. Bara så jag vet att du fanns.
Jag gråter inombords men utsidan visar ingenting.
Andres sjöng på din begravning. Hörde du det?
Jag har gått i terapi, gruppterapi, psykoterapi, samtalsterapi. Vi får skrika ut våra känslor, skriva, gråta ut. Ändå känner jag mig bara tom. Jag kan inte skrika, för min röst försvann med dig. Jag har slut på ord, för de har tagits ifrån mig. Vet inte om jag ska skratta eller gråta, för jag har slut på gråt och skrattet finns där bara inte. Du lämnade mig med ett tomrum jag inte kan fylla. Hålet i hjärtat bli bara större och större. Det onda äter upp mig, bit för bit av mitt hjärta har det redan svalt. Min själ känns för stor, som ett skynke sveper jag mig i den, men ändå finns det bara mer och mer plats. Du har ju försvunnit ur den. Din frånvaro är överallt.
Dagarna är mörkare nu. Längre, kallare. På något sätt har all livslust försvunnit ur världen. I alla fall ur min.
Ibland är allt bara svart. Då orkar jag inte längre. Vill helst bara lägga mig ner och följa efter dig in i döden.
Du finns alltid
Jag saknar dig
Jag älskar dig


jag sätter mig i bilen, bror svär att jag är van

va nyss ute på en cigg med Firooz, fett skönt att bara snacka lite. nu ska jag chilla i sängen och snacka med Emma.

pusshej stalkers


Have no shame in what you do. Your life is your business.


Världsbäst


Flashback

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Saknar den här tiden faktiskt, allt var så enkelt.
 
 
 

En mis ojos eres nada

Softar hemma ikväll, känns som om jag är den enda i världen som inte ska på the voice men aa. Gillar ändå inte sån musik så aa. Eller jo, ibland men asså pallar inte med 400 tioåringar som skriker i ens öra, puttas osv. Okej om det va eminem eller nåt men nu är det typ Nause?
 
Aja, whatever. Iaf så kom jag, amanda och emma till mig runt halv 7 haha sen åt vi osv sen decka vi fiiiiint. Vakna några timmar senare och gick upp, dom taggade och ja följde dom till stationen skulle köpa cigg osv.
 
Sen har jag chillat hemma, åkte till jakan c en snabbis också för en sak.
 
PUSSHEJ

kom precis hem

var ute inatt, först träffa jag Emma i tc, sen mötte vi upp amanda i kungsträdgården, vi kollade på Mohammed Ali och Fille, aleks, ison, mfl och skrek sönder min hals alltså fick lyckorus när först alpis, sen FILLE kom ut på scen, jag dödade alla med mina skrik haha tycker synd om dom som stod runt mig.

sen taggade vi till backstage ingången och väntade på att dom skulle komma ut, väntade i typ en halvtimme alltså. sen till slut kom södra sidan ut, sen ison, sen aleks, Fille och mohammed Ali ut samtidigt!

Husam var där också, fyfan så fin han är. sen gick vi och mötte Siva o hans kompis vid fridays, ville bara hälsa snabbt o så.

sen drog vi till amandas hotell, vi chillade galet där en stund, snackade om att möta alpis ute men det blev inte av, sen så ringde jag macki och så bestämde vi att vi skulle till jakan.

sen så åkte vi till jakan med nattbussen som tog 2 och en halv timme för att bussen fick motorstopp nånstans så vi fick vänta på ersättningsbuss.

sen när vi kom fram så fick vi gå hela vägen till höjden för att möta macki, Nicke o aria sen chillade vi inne o så.
sen drog vi tjejer hit till mig och nu ska jag sooooova!

godnatt!


förlåtelse är den ljuvaste hämnden.

livet handlar faktiskt om att förlåta. alltså för mig åtminstone är det skitviktigt att förlåta de som gjort mig illa eller att få förlåtelse från dem som jag sårat eller gjort illa.

tyvärr så tänker inte alla som jag, fan vad synd! nu ska jag hoppa in i duschen, ciao!


fuck det här!

Åh, får panik! Mitt öga är rött & svullet och gör skitont! Jag som ville gå ut ikväll, nu kommer jag säkert inte kunna det.

Tänkte annars gå till kungsträdgården och se Mohammed Ali, Näääk & Nimo mfl! Älskar ju deras musik och det blir säkert skitroligt!

men nu ska jag spela lite hihi!


hahaha


dem som rör sig i vår flock är de jag ber för.

Hejsan! Igår åkte jag till närakuten som sagt och det visade sig att jag hade helt rätt! Det var urinvägsinfektion, lite roligt att jag lyckades gissa rätt på att det var just det när jag aldrig har haft det förut.

Mamma åkte med mig till akuten, sen gick vi och hämtade ut min medicin mot det och åkte hem och åt thaimat. Sen skulle jag egentligen åka till Uppsala men istället så åkte jag in till stan och träffade Siva. Vi gick till belmondo och fikade och sen drog vi till mariatorget för att möta Amanda.

Så va vi alla tre en stund och sen åkte vi hem. sen så kom jag hem helt död, åt en macka, smsade lite folk och somnade.

nu ska jag göra mat, sen får vi se vad som händer :)
ciao!


här gick jag helt ensam, haha HATA mörker!


UTI

Hej alla, mår skit. Tror att jag har åkt på en släng av urinvägsinfektion. Skitjobbigt , har ont som fan.

Ska till närakuten snart, har skitont. Men nu ska jag dricka mer tranbärsjuice!


Hejsan

Idag har jag hunnit med att gå till vårdcentralen och ta blodprov, åka till Viksjö och hämtat mina solglasögon, ringt till antagningen och kollat vad som händer.

Nu ligger jag i soffan och kollar på Gossip Girl. Ska snart börja laga mat, ska göra panerad fisk med potatis och remouladsås eller vad det heter.

Sen ska jag väl dra ner till kiosken och köpa godis hihi.
Puss


Hemma nu

Tillbaka från moskén, det var en minst sagt intressant upplevelse! Mycket att ta in, men är glad att jag gjorde det. Nu vet jag, nu har jag sett!

Sen åkte jag hem, smsade mitt hjärta lite också. Saknar sönder mig.

Imorn händer en massa, ska försöka sova nu!
Puss :)


Dags att gå till moskén!

Hejsan, nu sitter jag i soffan och kollar på film och snart ska jag åka in till stan för att göra nåt jag aldrig gjort förut. Ska nämligen till en moské! En av ungdomarna ville att jag skulle följa med så varför inte liksom, haha! Så snart bär det av in till medis, får se hur länge jag stannar osv men det är en annan historia.

Det är tydligen en viktig dag inom ramadan osv så det blir intressant!


Ny design!

Blev nåt nytt bara sådär, hoppas ni är nöjda för det är jag. Självklart är den inte lika bra som designerna som Tim gör, men ändå. Puss!

Förresten så kan jag inte sova men det kanske ni redan hade märkt

Ligger i sängen och lyssnar på musik. Ska väl ut på en cigg snart, fan vet jag. Fastnar i tankar som går åt alla olika håll. Saknar Amanda, men henne pratade jag med för nån dag sen.

Ska förresten till USA på höstlovet. Äntligen. Fyfan vad skönt. Alltså älskar att vara utomlands, älskar det verkligen. Fyfan vad jag ska shoppa.

Jag fyller år snart, fest. Ni är bjudna. Äh, fan vad meningslöst det här var.
Drar en film istället, ciao.


Orten gav mig sår som du aldrig kommer få

Hej. Som ni märker så brukar jag lägga bloggen åt sidan. Orkar verkligen inte blogga varje dag haha speciellt inte när jag inte har något annat att skriva om än mina dagar. Vet inte ens varför jag har en blogg.

Har gjort ganska mycke dom senaste dagarna att jag inte ens orkar berätta hehe latmask.

Har typ vart och solat med Sofie, vart och shoppat med mami, varit med folk. Sökt skolor, varit på bio, varit utomlands. Alltså har gjort en massa saker. Och jag lovar att ni ska få en bildbomb sen.



Saknar dig så mycket


Skottet kändes som om det varade förevigt. Det var lika långt som hela min barndom.
Det där skottet luktade som röda marlboros och luft som är kvav och instängd.

Första gången jag rökte en cigg så var det såklart Alejandro som visade mig hur, Alejandro som klappade mig på ryggen när jag hostade, Alejandro som log medan han tog ciggen ifrån mig och rökte den själv istället.


Här har ni nåt ni kommer se, i Slussen kvart över elva


Jag har svårt att sitta still när jag vet att det var otrohet som splitta din familj


Kan inte sova

Som vanligt är klockan 3 och jag är fortfarande vaken. Känns kefft, plus att det är skit tråkigt att vara vaken när ingen annan är det. Eller jo alltså har flera som är inloggade på facebook men ändå. Vill typ gå ut, vill träffa nån. Haha får se hur det blir.


Jag är ingen följare, benim går min egen väg

Jag har aldrig varit en sån som gjort som alla andra eller gjort det man "ska" göra. Har alltid varit tvärtemot, gjort det motsatta till vad andra gjort, och det har väl varit både bra och dåligt. Har fått jävligt mycket skit för det och folk har varit jävligt negativa och fittiga. Men egentligen, vem fan bryr sig. Det är fan obetydligt vad andra tycker det. Det är mitt liv och jag gör alltid som jag vill och sen får alla andra idioter bara ta det och hålla käften. Som det här med Norge. Fan vad folk ska ha åsikter om det. Om jag vill åka till Norge så låt mig, om jag vill åka till peking så låt mig, om jag vill åka till ayia napa så låt mig för ni borde insett vid detta laget att inget ni säger spelar någon roll ändå. Saknar mitt hjärta så oerhört. Får se när vi ska träffas, haha. Ååååh. Blir så irriterad på folk som alltid ska va negativa, bittra och allmänt mobbade. Osoft!


I decided you look well on me


Och jag kan inte låta det här livet bli mitt fall

Ligger i sängen och lyssnar på musik, bästa. Gamla låtar som man kan spela hundratusen gånger utan att tröttna. Älskar såna låtar, såna låtar som bara är ren fucking perfektion. Ska snart sova, måste börja vända tillbaka dygnet. Aja, I'm out!


Följ med och erövra vår stad


Hallå sverige

Hej, kom nyss hem. Åkte till stan och mötte Sof, vi gick runt i Gina Tricot och kollade kläder, men tyvärr köpte jag inget. Sen mötte vi några andra och satte oss på ett fik med dom. Det var jättetrevligt, roligt sällskap! Sen åkte vi hem i regnet och nu är jag hemma. Har ätit lite köttfärspaj och nu är det dags för Sex Education! Sitter bänkad i soffan haha! Puss på er


Och när jag saknar ord så ger du mig en mening

Hej! Sitter och lyssnar på musik, har suttit och kollat på Rebelde hela dagen typ. Sen ska jag åka in till stan och möta Sofie, kolla kläder och chilla typ. Nu håller jag på att ladda ner musik och osv. Skriver sen, måste skynda mig. Här får ni en bild på mig från balen också, hheheh .
 
 
PÖÖSS
 
 
PÖSSS
 
 
 
 
 

Rebelde

Hej! Medans jag sitter här i köket framför datan och väntar på att mitt vatten ska koka ( ska göra pasta) så kollar jag lite på en serie som heter Rebelde. Det är en mexikansk telenovela, så den är på spanska men om man vill kolla på den så finns det med engelsk text!
Den handlar om ett gäng ungdomar som går på en internatskola för typ rika barn i Mexico. En av killarnas pappa har blivit mördad, och han reser till Mexico för att hämnas på familjen som gjorde det, så då börjar han i skolan för att typ komma nära den familjens dotter.
 
Och sen är det en massa mer drama, romantik osv. Plus att i serien så startar dem ett band, RBD som faktiskt finns på riktigt! Det ni! HÄR hittar ni information om serien, och den finns att beställa på Amazon.com!
 
Så checka in det hörni!
 
 
 
 
 

Jag har två lurar guzzarna dom ringer mig

Hej, shooo,tjenare osv. Vaknade för en halvtimme sen, får se hur dagen blir! Ska kanske sola med bästa Sof, hon ska bara klippa sig först! Sen så kanske jag drar till Sollentuna och träffar bästaste! :) Men nu ska jag ta och käka nåt och fixa mig!


I'm not white, I'm tan. - Nicole Polizzi

Älskar att jag är brun & blev ännu brunare nu! Ååååh. Alla svenska blekfisar kan bara dö av avundsjuka!


Vafan händz?!


Home is where your heart is.

Alla ni som tycker att jag är seg på att uppdatera bloggen kan följa mig på Instagram, där lägger jag upp bilder varje dag och massa bilder som aldrig kommer upp i bloggen! Så om ni kollar bloggen och jag inte har uppdaterat så kolla Instagram! Heter som på alla andra sidor: ccastrobergfors !


Beautiful


Don't wake me up

Hellu! Alltså jag har inte gjort ett skit idag, bara kollat på ANTM men sen så ringde jag Alex och så bestämde vi oss för att ses. Så ska åka till Sollentuna C nu, sitter på bussen. Aa juste jag var och köpte cigg i stationen också haha. Men annars har jag inte gjort nåt. Åh fett skönt att den här bussen har ac det är ju sjukt varmt där ute, man börjar tro att de är typ miami beach i jakan stationen haha. Ajaaaa vet inte ens själv vad ja skriver så jalla yani hejdå.


Min attityd speglar det jag hela tiden ser.

Godmorgon, men först och främst - välkommen tillbaka! Till mig själv då haha. Nej men jag vet att jag vart borta , det vet ni också så slutpratat om det. Bilder kommer upp snart på vart jag varit och hur jag haft det! :) Idag ska jag chilla, träffa några vänner osv. Skriver mer sen, puss


RSS 2.0