thats money on my mind

Har sovit från klockan 10 tills nu, jävligt nice. Nu ska jag in till stan och möta min fru. Ska bara fixa mig lite först, sen drar jag. Livet leker alltså.


Jag lever så ni vet

Befinner mig just nu på tunnelbanan på väg mot Vällingby. Ska ta en buss därifrån, antingen till Pato eller till mig, vet inte än. Är så jävla trött, vill bara sova.

Godnatt

Återigen är min ekonomi på topp!

Fick precis ungefär 2 lax insatta på kontot så det känns skönt. Lite mer pengar att leka med! Vi får se hur det blir med mina planer idag förresten, Melika skulle göra nåt annat så vi ska ses imorn istället. Just nu ligger jag i soffan och väntar på att Malvina ska bli klar i duschen så jag också kan duscha.

Sen ska jag till Rojin och hämta mina solglasögon och hörlurar som jag saknar! Har behövt använda ett par hörlurar som varit spräckta nu så saknar mina vanliga som funkar bra!

Sen ska jag och Malvina till Ikea tror jag, vi ska till barkarby outlet iallafall. Shoppa lite där haha och sen till jakan för jag måste till ett apotek.

Plus att jag behöver kläder. Sommarkläder. Och nytt smink.
Snart kommer jag vara pank igen haha!

Hitta mig i orten där himlen alltid regnar

 

Du kan hitta oss i orten, där solen aldrig skiner

Men du har alltid backat mig, jag kommer alltid tacka dig. 
Stå vid din sida tills den dagen dom begraver mig
Min fucking bror, fortsätt krigartiden
Kartellen ingen grupp ey kartellen är familj

Therese & Alejandro ❤


Vila i frid min bror
Det var din tid min bror 
Den tid vi hängde det känns som ett annat minne bror 

Vet att jag sa att jag skulle sova men var bara tvungen att skriva av mig lite innan.

Till alla er som stalkar min blogg och sen vänder er om och snackar skit om mig - sluta vara så efterblivna. Tror ni seriöst att allt i min blogg handlar om er eller? Haha i och med att bloggen är min så handlar den ju antagligen om mig? 

Idioter. Ni är så efterblivna så det finns  inte. Helt seriöst. Ni borde fan känna er hedrade att jag dedikerar ett helt inlägg till er. Haha nu tänker alla hatare : " aa jag skulle aldrig skriva ett inlägg om folk som hatar mig haha asså jag skrattar bara åt dom blablabla" 

Jaa jag garvar också åt dessa patetiska människor men vadå? Om nån skriver nåt personligt såklart man tar åt sig, inget fel på det. 

Haha alltså det måste ju va nåt fel på er som kommenterar varenda inlägg och skriver nåt negativt, fattar ni inte att jag aldrig godkänner era kommentarer?

Aja GRATTIS nu har ni äntligen fått ett inlägg som är helt och hållet erat, feel free to comment. 
Dock inte säkert att jag kommer svara på era idiotiska kommentarer.


Te amo

 
 
 
 

Djupt in i dig


Inför imorn

Jag har typ 58 saker jag ska göra imorn. Köpa en hemlig sak på apoteket, åka till Ikea med Malvina, fixa en synundersökning och träffa Melika i stan. Så får se om jag hinner med allt men aa. Sen får ju jag mina pengar imorn så äntligen kan jag köpa lite saker. Känt mig skitfattig, haha! Nejdå men ska nog köpa lite saker, haha.

På torsdag kommer mami hem och på fredag åker jag till Skåne. Mamma spikade det med Tims mamma idag så är helt jävla överlycklig. Om ni inte själva har träffat Tim så förstår ni inte hur jävla bäst den människan är. Så då kan ni inte förstå hur mycket jag saknar honom. Jag tycker alla borde ha en vän som Tim. Han är helt enkelt bäst.

Nu ligger jag i min sköna varma säng och lyssnar på musik. Får uppstötningar då och då, det är inte så mysigt men går att leva med. Har mått konstigt hela dagen haha, hoppas jag inte är på väg att bli sjuk.

Aja nu måste jag sova iallafall, ska upp klockan 10 imorgon!

Dag ett - dina synpunkter på döden, hur du hanterar det osv.

Jag tror att jag hanterar det olika beroende på vem det är. Jag själv är rädd för att dö, inte för själva döden utan för att man inte vet när och var. Det är liksom det jobbigaste, annars tänker man ju inte så mycket på det. Alla dör ju ändå nån gång, eller hur?
Jag är orolig för att jag inte vet hur det går till, hur det känns osv. Men själva tanken att jag ska dö nån dag har jag accepterat.
 
Vad tycker ni om döden?
 

Tänkte börja med en sak!

Tycker ni inte det här verkar roligt?
Vi provar och ser, är det tråkigt så slutar jag haha.
Puss!

Spela inte tuff, håll i hatten

Kan inte sova. Skriver av mig istället, funkar bättre. Jävla blogg.se app som inte funkar, skitsak. Musik, mörker och en trasig app på mobilen. Livet blir inte bättre än så. 
 
Allt går fel just nu. Det känns som det iallafall. Måste rycka upp mig, men vet inte vem jag ska snacka med, finns liksom ingen där just nu. Sofia åker till Sydafrika på tisdag och hon har nog med saker att tänka på. Saknar henne som fan. Saknar min bellis också. Inte sett henne sen nyår, fan vad länge sen. 
 
Jävla skolhelvete. Vet inte ens hur det kommer att bli alltså. Får se hur det blir med tiden. Just nu är det skit men ska inte klaga. Styr hållet mot varmare breddgrader snart, måste bara få med
mig chania! 
 
På fredag, så blir jag äntligen lugn. För att på fredag sitter jag äntligen i bilen på väg mot mitt hjärta, på fredag får jag äntligen träffa min bästavän igen efter tre månader.
 
Det är bara tre månader men det känns som 16 år. Som jag har saknat dig. Åh.
Överlycklig tjej! 
 
Idag fick jag nöjet att se min älskling Antonio Nocerino dundra in mål för Italiens räkning, tack baby.  
- ingen orsak, svarar han med ett leende. 
 
Nej jag är inte galen. Det är bara att jag gillar att drömma mig bort. Saknar min fina mamma som befinner sig i Tjeckien just nu. Mamita, kom hem snart. Jag behöver dig. 
 

Godnatt ! ❤

Ska lägga mig nu, äe faktiskt trött för en gångs skull. 
Godnatt!❤

JAAAAAAAAAA ITALIEN!

ITALIEN VANN! Okej det var på straffar men ÄNDÅ. Alla ni som säger att italiensk fotboll är tråkig kan ju bara gå och gråta. Är så jävla lycklig, I ER ALLA HATARE! Mitt älskade Italien bevisade återigen hur bra de är! 
Alltså hela min kropp skakade under straffarna,hade gåshud och gråter av lycka nu. Ååååååh. Fan vad skönt!
 
Alltså jag brinner verkligen för fotboll, detta är mitt liv. Längtar tillbaka till mitt fina Italien nu också! 

Sunday.

Idag är det söndag, jag är så sjukt trött. Kollade nyss på bloggar och blev återigen påmind om varför jag stör mig så mycket på en viss person. Usch. 
Iaf, idag har jag varit på IKEA och köpt galgar, handdukar och lite annat. Nu kollar jag på Celebrity Rehab och vilar, skönt som fan.

Vårat hem gröna gatan där vi brukade gå loss

Hellu. Blogg.se appen är sönder så bloggar här istället. Haha hoppas dom fixar det snart så att jag kan uppdatera med bilder och så, går mycket snabbare med appen. Har precis snackat en massa fotboll med Hamodi på Facebook, vi snackade självklart om matchen imorgon. Italien - England!
 
Ska iallafall sova nu,godnatt!

Nu vet man vart man har dig


väntar på toan

är hemma nu, har haft bästa dagarna. ska berätta allt imorn hahah aså vill ba sova har lock i öronen o allt svär knas.
nu väntar ja på att malvina ska bli klar i toan så ja kan tvätta bort mitt smink .

aa juste vet ni vad? min ängel rojin ska bo med mig en vecka nu i sommaren asså vi kmr göra kaos hahahah! fick veta d idag, BÄSTA.

aja khalas ska gå till toan malvina e klar. asso mitt huvud snurrar m persiska låtar som vi har dunkat i bilen i 6 timmar hahaha. dooooog asså bästa bästa!

bilden e ja i bilen helt död trevligt visst , aa okejdå jalla puss hejdå


Ska upp om 6 timmar

hahaha ja kmr aldrig somna! de här tror inte på att jae hyperaktiv imorn hela gbg kmr se mig helt! weeeei hela huset sover har skittråkigt. :(


lyssnar på sagoland o tänker på min kebabtallrik som ja saknar så mkt.

godnatt stalkers!


carmen frida

vne vad jag ska skriva här , de står still i mitt huve :) imorn åker ja till gbg klockan 7 på morronen. kmr döööö i bilen, drf ja lägger in en massa musik nu. ska "lägga" mig snart men kmr ej sova som vanligt. kan alltid sova i bilen heheheh.

weeeeei kmr bli fett jobbit i bilen typ 6 timmar. o min låt laddar aldrig klart :( danza kuduuuuro. hade den förut men ja råka radera den haha. när ja kmr hem från gbg ska ja ansöka till hts i jakan yääääy.


folk e dumma i huvet nu för tiden aså de börjar bli segare för varje dag som går. plus dubbel moral snälla skjut er själva bara hahha. idioter

skitsamma ska ladda ner hypemusik. typ shm och rebecca&fiona . ja hatade r&f förut hahahah vne varför egentligen. hatar alla låtar först sen älskar dom hihi..



aja ska lägga in låtar nu, hejdå


due sluttttt

jag svär hon digga min stil
vi blåser lila rök från rutan på min bil
en riktig rudeboy men jag svär du är mitt liv
jag spanar in dig varje gång vi byter fil
och jag vill ha dig från monday till sunday
när du går du gör gatan till en runway
guzzen bara ler för hon vet jag e ghetto
allt jag gör det blir ghetto
guzzen du e tung du e chock tung chock ajaib
får mig bita på min näve ajaj
vi e som en drottning å en kung
du gör att jag blir dum
baby ett två åtta det e numret på mitt rum


aa jag vet

att bloggen ser ut som skit. ska fixa när jag är hemma från gbg. hejdå

Tack för det du gav



Allt har hänt har fått mig att se livet från ett annat perspektiv
jag har lärt mig uppskatta saker och ting som jag inte gjort förut.
Jag har börjat leva varje dag som om det vore den sista och börjat följa ditt motto llfu, jag har kommit
mina vänner närmare och börjat umgås med kompisar jag inte sett på ett längre tag.
Jag har lärt mig att livet är skört och man vet aldrig när det kan ta slut.
Jag vill undvika konflikter och bli den bästa människan jag har förmåga till att bli ,
jag vill hjälpa andra och vara en person som folk ser upp till. Jag vill vara stark och jag vill göra dig stolt.
Jag vill bli lite som du.

Mahal kita


Grattis på födelsedagen.

Tre år sen du försvann. 10 dagar innan du skulle fylla femton år. Nu har det gått tre år Täss, idag fyller du nitton. Det här året hade du tagit studenten.

Du är inte borta, du har bara gått lite i förväg.




Jag har världens bästa mamma.

Som åker med mig och köper en laddare så fort den andra går sönder. Typ 10 minuter efter hon fick reda på det så satt vi i bilen mot kista galleria. Världsbäst.

Annars så har vi firat, ätit god mat, dansat, skrattat, allt. Vissa människor är guld värda. På måndag åker jag till Göteborg, ska bli skönt. Äntligen bort från den här staden, de här människorna. Hatar folk med dubbelmoral.

Folk med dubbelmoral är äckliga. Btw, en av mina naglar gick av idag. De var ändå gamla, men aja. Ska fylla på dem snart. Nu ska jag fortsätta spela spel, hejdå.


Hey i heard you were a wild one

Jag har skills!


Nu är jag bara sur.

Vill att min mamma ska komma hit så jag kan tjura i hennes famn. Allt känns liksom bättre då. Är så arg just nu, på allt. Allt är bara bajs. Åååååh.

Om en halvtimme ska jag börja laga mat till mamma. Jag är för övrigt ett geni i köket. Två timmar kvar, ååååååh.


Easy come easy go


Tomorrow

Imorgon fyller Shukri 18 år, vi ska fira henne med fest. Jag har stått och gjort jordgubbstårta idag och ska göra en till imorgon. Ska göra mat till mamma också som kommer och firar henne, mamma är ju vegetarian så ska laga nåt annat till henne. Lär bli kul faktiskt!

Hörs senare!


Tidsfördriv mitt i natten

År 2011 så..

Vilken klass gick du i - ettan
Vad hade du för hårfärg - svart
Hur lång var du - som nu 157
vem var du kär i - fadi
Hade du nån Pojk/flickvän - aa
Vad brukade du göra på fritiden - olika, vet inte haha
Vilka umgicks du med - ganska många
Var allt Bättre då - aa verkligen
Skulle du vilja gå tibx dit - till vissa saker
Har du förändrats - aa väldigt mkt

Nu:
Vilken klass går du i - tvåan typ
Vad har du för hårfärg - svart
Hur lång är du? - 157
Vem är du kär i - Ingen!
Har du nån Pojk/flickvän - nej
Vad brukar du göra på fritiden - olika haha
Vilka umgås du med - lite olika
Hur ser du ut - som på mina bilder


Har du:
Kysst någon - nääääää duvet
sovit brevid någon med samma kön - aa
sovit brevid nån med motsatt kön - aa
slagit ner nån - alltså..
Ljugit för en bra vän - vit lögn
Svikit någon - jaa tyvärr

Vem:
Skrev du senast till på msn - använder inte msn
Kramade du senast - bella
sov du hos senast - chekka
Vill du vara just nu - mej själv?
Ringde dig senast - Oskar Olsson klockan 5 imorse typ haha!

Vad:
Drack du senast - saft, vatten, cider
Köpte du senast - en cheeseburgare
Gjorde du igår - inget speciellt
ska du göra imorn - Ingenting planerat än förutom att baka typ
Vill du göra just nu- venne haha
Åt du senast - popcorn, kärlek
Är närmast dig som är rosa - mitt täcke



Kärlek :
Du är kär nu - nja
Du har sårat nån så den började gråta - aa
Nån har sårat dig så du börjat gråta - aa

Ärlighet:
Du har gjort nått som du lovat nån annan att inte göra - Aa
Jag har gjort något som jag har lovat mig själv att inte göra - jaa tyvärr
Jag har smugit ut utan lov - aa
Jag har ljugit för mina föräldrar vart jag är - förut aa
Jag har en hemlighet som ingen vet om - nej Tim vet allt om mig och chekka också
Jag har fuskat i ett spel - aa
jag har struntat i ett prov - aa haha

Dåliga Tider:
Jag har skadat mig sjäv - neej
Jag har druckit alkohol - vadå dåliga tider hahaha aa de har jag
Jag har tagit medecier mot drepression - nej
Jag har sovit en hel dag utan att behövt det - aa varje dag typ
Jag har vaknat gråtande - aa
Jag har somnat gråtande - aa

DÖDEN:
Jag hatar begravningar - ja
Jag har sett någon dö - aa
Någon du Har känt som nyligen som dött - aa tyvärr


Teeest

1. Lovar du att vara ärlig på varenda fråga? Aadå

2. Har du någonsin varit kär? Ja.

3. Var du tillsammas med honom/henne? Jaa

4. Är du kär nu? Njaa

5. Har du någon kille/tjej nu? Nej

6. Är du oskuld? Angår er inte

7. Om du inte är oskuld var det rätt kille/tjej som du förlorade den med? wei

8. Vad heter din första kärlek? Rami

9. Är du vän med honom/henne? Nej

10. Skulle du vilja bli tillsammas med honom/henne? Aldrig i livet

11. Har du haft ett seriöst förhållande? Aa

12. Vem är din bästavän? Chekka & Tim

13. Vem tänker du på just nu? Mig själv

14. Vad är hela ditt namn? Carmen Frida Julianna Castro Bergfors

15. Vem skulle du kunna dö för? Min mamma

16. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nej

17. Är du avensjuk på någon just nu isåfall vem? Nej haha

18. Vilket land är du i från? Lite överallt haha

19. Någon snygg kille/tjej som du skulle vilja bli tillsammas med isåfall vem? Finns många haha, alla e fotbollsspelare med fruar tyvärr.

20. Om killen/tjejen som du älskade och sa att han/hon ville ta med dig på honom/hennes hemliga ställe skulle du följa med? Nej fett läskigt haha

21. Vem betyder mest för dig? Min familj

22. Vad finns på din högra sida? Ett bord en garderob ett fönster en massa saker aså

23. Dricker eller röker du? Aa

24. Vad är det sjukaste du gjort med en kompis? Ouff..

25. Är det någon vänskap som du saknar? Ja

26. Vad är det pinsamaste du gjort? Minns ej

27. Vad har du för underkläder på dig? ;)

28. Vem är din längsta vän? Alla mina vänner ska va korta som jag!

29. Vad är typsikt folk brukar säga till dig? Smurf, kortis, milanista

30. Vad brukar du då svara? de beror på vem d är hahaa



Är så glad att jag har mina föräldrar.

Dom är de enda som alltid finns där för en! Jag älskar er mer än något annat.


All good things come to an end


Kartellrebell


Lojalitet alltid nummer ett på listan
Och mina grabbar håller hundra till det sista
Och stegen är så tunga fram till kistan
Får knappt ens ner nån luft i lungan så jag viskar

Vila i frid min bror
Det var din tid min bror
Den tid vi hängde det känns som ett annat liv min bror
Jag antar att det var väl det
Trodde vi skulle leva förevigt
Men det var väl fel


And she said, te amo

Vem ringde dig senast? mamma
Vad har du för bh på dig just nu? vit spets
Vad har du för trosor på dig just nu? rosa string hehehe
Vad står det i ditt trettonde sms och vem är det i från? ring när du lagt på, fr jessica
Vad brukar folk få för intryck av dig? haha ja vne
Har du någon gång klätt dig horigt? nej
Har folk kallat dig slampa? nää haha
Har du slagit någon riktigt hårt? aa de har hänt
Använder du parfym? alltid
Vilken kroppsdel brukar du få mest komplimanger för? ögon o läppar o rumpa
Villka slags killar faller du för? dom som ja har mkt gemensamt med .. typ hehe
Vad kollar du på först hos en kille? ögon
Vill du ut och festa nu? haha aldrig är helt död
Vad är klockan? 03:18
Vilken färg har din mobil? vit
Vad ska du göra nu? vet inte
Har du svårt att släppa andra dig tätt inpå livet? har svårt att lita på folk
Är du social? beror på vem jae med
Känner du att du orkar med några frågor till? aadå
Bara för det kmr det några frågor till: vad tänker du när du vaknar? sovasovasova
Kan du gå ut utan smink? aa
Är någon kär i dig? haha vne
Är du kär i någon? nej eller aa vet inte
Vad står det i ditt elfte sms? hon var iallafall inte sur ;)
Vad är din största tanke just nu? vill sova ..
Vem älskar du mer än allt? mamma, småsyskonen


Minns du?

E största fittan som har gått på denna jord snackat fett om massa grejer inte stått för mina ord. jag betedde mig som skit när du ändå va så go´ gav mig kärlek den ända drömmen o ja slängde alltihop. fan nu hänger allt ihop ja känner mig så keff skulle vilja vända tiden o ba ändra det som skett nu när sorgen förfyller mig jag vet att jag skyller mig själv jag spelar inte offer det e inte synd om mig de dig som de e synd om för de som jag bevisa om, i de som världen visa för oss ingen går o lita på ja jag ville ba va den som fick dig känna trygghet men gick bakom din rygg o misslyckades helt. säg mig hur? hur gick de till? ja har svårt att sitta still när jag vet att de va otrohet som splittra din familj du ska veta att jag ångrar allt de keffa som har hänt för när jag förlora dig förlora jag min bästavän..



Breakaway

Angelo är bäst. För att han ALLTID får mig att le. Spelar ingen roll hur, när, var. Han får mig alltid att skratta. Så jävla bäst.

Bara så ni vet så råkar jag ha världens bästa vänner.


Saker jag tänker på när jag inte kan sova

1. Att det lyser in ljus i mitt rum så att det blir ännu svårare att sova. Vad är grejen med det egentligen? Skitjobbigt!

2. Att chips är gott när man ligger i sängen men sen blir det jobbiga smulor plus att man känner sig som en fet val som ligger i sängen och äter chips.

3. Att jag skulle kunna gifta mig med Lorentz i Lorentz & M. Sakarias röst. Den är så jävla perfekt. Å andra sidan skulle jag isåfall lika gärna kunna gifta mig med en autotune maskin.

4. Numb/Encore av Jay-Z och Linkin Park är kanske den bästa låt som gjorts under min livstid.

5. Kanye West fångar mina känslor till 100 procent ibland.

6. Jag gillar Eminem. Han hatar/är arg på alla förutom Hailie. Som förövrigt är i min ålder och var jävligt söt som liten. För er som inte lyssnar på Eminem och därmed är efterblivna enligt mig så är Hailie hans dotter.

7. Varför ser man konstiga skuggor när det är mörkt? Fett skumt egentligen haha..

8. Nej Aleks, tjejer spelar inte alls för mycket. Det är samhällets snedvridna syn på mänskligheten som har fått er killar att bli överdrivet paranoida och tro att alla tjejer spelar balla.

9. Jag fick precis jävligt ont i magen. Det hugger liksom till ibland. För mycket chips kanske? Fyfan vad ont, åh.

10. Killar säger ena sekunden att tjejer inte kan nåt om fotboll och att det inte går att snacka med tjejer om fotboll och sen nästa sekunden säger dom, fan vad skönt att kunna snacka med en tjej om fotboll. Delade meningar, fördomar eller bara dubbelmoral? You tell me.

11. Jag lyssnar på backstreet boys när jag inte kan sova. Nicks röst är fin. Förresten så har han varit tillsammans med Paris Hilton.

12. Angelo sa nyss till mig att han också tänker vara hemlighetsfull. Är det bra eller dåligt? Haha..!

13. Varför sjunger Robyn ALLTID om en kille som lämnat henne? Seriöst? Alltid olycklig kärlek med den tjejen. Dålig fantasi eller svårt att komma över exet?

14. Te extrano, charrito.

15. Rebelde är den bästa mexikanska telenovelan jag har sett. Jag älskar Roberta och Diego haha!

16. Har ont i händerna nu.

17. Palla skriva hejdå när jag kommer öppna upp bloggen igen om 10 min.

18. Aja säger hejdå för nu ändå.

19. Hejdå


Ligger mycket bakom raderna vi står för.

Kan inte sova.

Ovanligt va? Haha.. Nej men har en massa tankar som snurrar runt i mitt huvud. Önskar att jag kunde spola tillbaka tiden, önskar att jag kunde glömma.

Jag vill inte vara ditt misstag.

Det känns bara jävligt fel. Känns som att nåt har fastnat i min hals också. Mysigt. Jag vill inte vara här just nu.

Jag vill vara på en solig ö med en champagne flaska i handen. Jag vill festa sönder mig och inte ens komma ihåg vad jag heter. Jag vill sprida party och awesomeness. Jag vill ha pengar och bara dra härifrån. Jag vill stå på curva sud på San Siro och skrika tills jag är hes och se Pato sätta finaste målet.

Framförallt vill jag sova. Bara sova i 13 timmar och fly ifrån allt. Bara skita i folk liksom.


I'm a big girl I can handle myself

Oavsett om du just nu ligger ensam med honom i sängen, har det alltid varit någon innan dig, och det kommer alltid vara någon efter dig. Och oavsett vad han säger så kan du lika gärna inse att han har sagt samma sak till hon som låg på samma plats som du gör nu, inse det, och saknaden kan bli mindre. Oavsett hur bra du är och hur snäll du är, kommer det alltid vara någon som är bättre och någon som är sämre än vad du är. För han kommer alltid säga att du är vackrast och att du är den enda. För tillfället så ljuger han inte, men för stunden vill man inte ha ett löfte.. Han kommer alltid att säga det du vill höra, sant eller inte sant, så faller du för det oavsett.
Glöm aldrig att han spelar ett spel. Spela med om du vill, men satsa aldrig allt, för det kommer han aldrig att göra.


Drake

Its my birthday, I'll get high if i want to, can't deny that I want you but I'll lie if I have to.




Två dagar

Saknar dig så mycket prinsessa.

(och JA bilden är skitful, och JA vi är fulla)



ÅÅÅÅÅH HATAR INSEKTER

Det var nyss en skitäcklig insekt i mitt rum. Dödade den bara så ni vet, hoppas den inte kommer tillbaka som en zombieinsekt eller nåt. Usch. Det läskiga är att jag dödade en EXAKT likadan igår typ. Shit, hela min kropp skakar. Jag HATAR verkligen äckliga kryp, åååååh.

Kommer aldrig kunna sova nu, bra..


Tre dagar kvar

Tre dagar tills du kommer hem, tre dagar tills jag hör din röst igen. Håller på att bli helt jävla galen utan dig här haha. Seriöst. Ni anar inte hur jävla mycket jag saknar den här tjejen.


LC


You fulfill my fantasy

Ja, jag ska berätta om videoinspelningen och det, jag lovar. Måste bara andas lite. Btw, tror inte det var ögoninflammation. Isåfall gick det över snabbt (ta i trä) men det är väl bara bra. Om 50 minuter börjar en fotbollsmatch.

Undrar vem jag skulle vara utan fotbollen? Seriöst. Skulle vara helt lost haha.. Satt och snackade med Hamodi igår om hur världen skulle se ut om fotbollen skulle tas bort eller nåt sånt. Fyfan vad jag skulle gråta.

Jag vill begravas på San Siro. Bara så att ni vet liksom. Ifall ni undrar haha.
Snart ska jag fixa mig. Och hörni, glöm inte att kolla in www.duvetinte.se !


Puss




I came, I saw, I conquered


I've become so numb I can't feel you there
I've become so tired so much more aware
I'm becoming this all I want to do
Is be more like me and be less like you


Tydligen så regnar det ute

Medans jag ligger i sängen och lyssnar på Norlie & KKV. Kan inte sova som vanligt. Den här låten är rätt så bra faktiskt.

Vill ni veta en sak? Han var, är och förblir galen. På ett bra sätt. Ni som vet ni vet.


Roll up


Jag glömmer aldrig bort, du vet att jag minns.


Hej

Vad gör ni? Idag har jag varit på bup, inte fått nya sömntabletter men aja. Får klara mig utan antar jag. Mami har städat hela mitt rum åt mig, bjudit på lunch och glass och vart och köpt tvättmedel till mig! Har världens bästa mamma, love.

Sen har jag snackat med en idiot, en mördares flickvän och en söt kille idag, haha. Ni får dra era egna slutsatser, det gör ni ändå alltid.



X


Bloggar när jag är frisk

Har fått ögoninflammation, är halvt död, skriver sen, ciao!



Vällingby

På väg till stan nu, hoppas på bra väder!


Täss jag saknar dig

Idag för tre år sen var sista gången jag hörde din fina röst.


X antal timmar senare

Vaken nu, gick upp halv 8, börjar fixa mig osv och sen får jag ett sms där det stod att tiden var uppskjuten några timmar. Lite jobbigt i och med att jag börjat fixa mig osv men skitsamma, finns inget att göra åt det nu liksom. Så fortsatte fixa mig och sen har jag bara chillat typ. Ska platta klart mitt hår och sen ska jag äta lite frukost och sen ta bussen halv 10.

Ska först till stadshagen och sen mot Slussen, det här kommer bli kul så är taggad!


Som vanligt, kan ej sova


Beautiful people

Hellu, sorry för den dåliga uppdateringen! Idag har jag inte gjort nåt alls förutom att vara hemma. Kollat på tv, städat och plattat mitt hår haha. Imorgon får jag se vad som händer eftersom det inte är någon skola i övermorgon så då kanske folk är lite party. För en gångs skull.


Jag vill iallafall hitta folk som är lite party, om ni är det så hör av er så kan vi ju göra något.

Får se vad jag gör haha! :) ska kanske på någon sak här i bruket men vi får se :)

Aja nu ska jag fortsätta fb nörda och planera inför imorn. Adios amigos, vi hörs senare!



Jag älskar dig trots allt


Jag är så jävla cp dum

Ibland fattar jag inte hur jag kan tänka såhär. Jag saknar dig. Förlåt, det vet du. Vi sa förevigt och föralltid.


Rude girl

När han stirrar på dina läppar - Säg: va fan glor du på?
När han puttar dig eller slår dig - Misshandla honom
När han börjar svära åt dig - Ge honom en bitchslap
När han ignorerar dig - Krossa hans pungkulor
När han drar sig ifrån dig - Dra honom i könshåret
När han ser ut som värst - Säg att han är fett ful
När du ser honom gråta - Säg: Boys don't cry, eller hur vare?
När han retar dig - Spotta på honom
När han inte hör av sig på ett tag - Hitta en ny kille
När han tvivlar på dig - Ljug för honom
När han berättar en hemlighet - Berätta för dina brudar
När han tittar dig i ögonen - Titta bort


Känner mig så himla duktig nu

Suttit och pluggat i minst två timmar nu, fan vad duktig jag är! Har tagit korta pauser för att kolla lite på annat men annars har jag skrivit. Ville bara kika in här och säga att jag lever. Idag har varit en riktig psykos dag men fått lite mer sakeratt göra av Melika som ska bli kul. Onsdag ska jag jobba hela dagen med henne, ni får veta sen vad jag ska göra.

Sen ska jag skicka iväg min ansökan till lite olika gymnasium också, puss.






Trip

Vad gör jag uppe? kan inte somna Tankarna äter upp mig som ett jävla virus. Jag vet att det går, men för en stund kommer min värld att raseras. För en stund kommer jag skrika i kudden & önska att du tog med mig. För en stund ska jag önska att det bara fanns vi.


Jag är ju rätt så gullig ändå, eller hur?


We all have our nights though, don't be so ashamed


Fick en fråga:

Vad gillar du mest med din kropp?

Svar : min rumpa och mina läppar :)


Från söderhöjden i jakan till gottsundas gångar


Bror jag vet inte

Nu ska jag ringa Micke och sen sova, pass på allt annat.


Alla trodde det var sommar

Vädret är riktigt bajsäckligt just nu. Tänkte gå ner till stationen snart och handla, ska bara fixa mig lite först.

Idag ska jag plugga en massa, skriva färdigt två analyser som ska in imorn. Sen är jag förhoppningsvis klar med skolan haha. Får väl gå dit osv men nu är det inte mycket kvar alls.

Shit, idag är det lördag. Helt jävla sinnessjukt. Tiden går så snabbt, haha!
Skriver sen, puss


Malcolm B @ tunnelbanan -wonlove.webblogg.se

Musik rappare Sthlm


00.38

Idag har jag gjort en massa olika saker. Lagat mat, pluggat engelska, läst en svenska text, hyrt film, bakat kladdkaka, jagat Kendrick Lamars manager. Känns kul att jag har hans email nu. Vi kanske kan börja dejta? Haha nej, skoja bara.

Men han var faktiskt ganska söt. Han har mitt nummer iallafall om han vill äta lunch.

Nej men sen har jag kollat film och slappat också. Imorgon blir en ny dag full av plugg! Jobbigt men så är det när man försöker fixa betygen!

Hoppas ni har haft en superbra dag, GRATTIS till er som tog studenten!

Puss


RSS 2.0