It's fridaaay!

Hej bloggen! Vet ni vad jag har gjort idag? Jag har badat. Yes, det är helt sant. Okej, det var inomhus (Eriksdalsbadet), och det var inte frivilligt (ämne som kallas idrott) men ändå! Tycker fortfarande det räknas, för jag hatar faktiskt att bada. Okej, nu lät jag som världens ofräschaste person, men jag menade inte så. Det fattade ni va? Jag älskar att bada hemma, i badkar och sånt, men inte i pooler. Kanske om det är ett fint hotell nånstans utomlands. Eller en bubbelpool. Jag älskar bubbelpooler, gör inte ni det? Dom är så himla sköna att bara chilla i. Men iallafall - badningen. Jag kan inte bada i Sveriges vatten (och nej, pallar inte kommentarer där det står att jag ska sticka hem till mitt land osvosv), jag tycker inte om sjöar. Alltså jag tycker inte om sjöar nånstans, men Sverige är det enda stället där folk har erbjudit mig att bada i sjöar. Gillar inte att bada i utomhuspooler heller, småbarn kissar i dem. Eller, aa, småbarn kissar i alla pooler nästan, förutom där man simmar längder osv där de inte får vara. Men back to the point, jag badade. Simmade längder och allting, Hans (idrottsläraren) tvingade typ oss. Eller ja, jag vill inte få F i idrott helt enkelt. Tyckte faktiskt han var ganska okänslig, han sa (och jag citerar) " jag skiter i om ditt hår blir blött." Okänsligt va? Told ya, han är sån. Folk alltså..Men har faktiskt gjort mer än att bada idag. Åkte till skolan, tog tåget från Märsta, och sen mötte jag upp Sonja i TC. Vi tog en cigg och rullade till skolan på bussen, hade Sam. Kände inte ens igen läraren, eftersom det tydligen är halloween så hade alla lärare klätt ut sig. Han var en uteliggare tror jag. Iallaaafall..sen hade vi religion, älska den läraren. Micke är bäst! Lärde mig lite mera om buddhismen osv, sen hade vi typ 2 timmars lunchrast. Under den åkte jag, Natalie och Sonja och åt i Skanstull. För brudarna vart det kebab, och jag åt en pasta, skitgott! Sen mötte jag upp Alexandra, lämnade en dator till henne. Sen drog gick jag, Natta och Sonja runt och försökte hitta en handduk som Natta kunde köpa för att hon hade glömt sin hemma - ni anar inte hur svårt det kan vara att hitta handdukar. Sen drog vi till badet, bytte om osv, och sen hände det haha. Jag badade faktiskt. Trodde itne jag skulle, trodde faktiskt till 100% att jag skulle banga. Men nej, jag hoppade i och börjar simma fram o tillbaka och allt..Aja. Sen badade vi lite i äventyrsbadet och sen drog vi hem, jag & Sonja taggade till tåget och så. Sen blev jag hämtad i Märsta, köpte pizza, linsvätska, jordgubbar o lite annat och drog hem sen. Har ätit min pizza, och nu ska jag äta några jordgubbar och sen min älskade vanilj & muisliyogurt! Ciao. (På söndag åker jag till spanien btw, men kommer säkert blogga imorn.)

Livet leker.

Förlåt för sämst uppdatering! Jag vet, jag vet, det har varit helt knas med bloggen och så, men det kommer bli bättre. Iallafall, idag var chilldag. Var i Rotebro och tog spruta, det gick bra. Trodde det skulle göra skitont men det kändes nästan ingenting när hon tog. Men sen började det göra skitont..Åkte till stan, sen gjorde inget speciellt. Sen åkte jag hem igen, och då fick jag sällskap hem av Alexandra. Sen har jag bara varit hemma, ska baka snart! Och förhoppningsvis får jag min nya fina mobil idag eller imorgon! :D Är så jävla hungrig, måste göra mat snart. Hmm, vad ska man laga? Kanske pasta hihi, älsklingsrätt. Sen ska jag kolla på OC, är på 4 säsongen nu, duktigt vaaa? :D lovelife alltsåå.

päääälsmössa

älskaälskaälskaaaaaaaaaaaaa. hihihihihiihohohohoihihih ja är in lööööve m min mössa :D

True dat.

1. Tjejer älskar att låna killens tröja och ha den på sig! 2. Tjejer älskar att pussas/kyssas. När som helst 3. Klicka aldrig upptaget när hon ringer. 4. Hon älskar när du skriver "godnatt älskling" när du ska sova. 5. En tjejs hjärta har fler hemligheter än Homer Simpsons antal kilo. 6. När ni går på stan / ute och går ,håll henne i handen och visa att ni är ett par 7. När ni myser, håll på med hennes hår eller håll i handen. Och viska hennes öra att du älskar henne 8. Ring och smsa henne ofta! Hon blir bara glad av att se ditt namn på displayen.. 9. Om hon är ledsen och bara sticker från dig, spring efter! Även om hon säger åt dig att dra åt helvete.. 10. Tjejer gillar verkligen när killar skickar hjärtan 11. Dissa henne inte för att sitta hemma och spela! du anar inte hur ont de gör.. 12. Dissa henne inte överhuvudtaget! 13. Hon har alltid rätt! Även när du vet att hon inte har det så låt henne tro det för det gör henne glad! Förresten, varför äre knas med blogg.se? Heeelt fucked asso, lovar att de blir bättre uppdatering när jag får min fina lur, då ska ja blogga om allt i mitt liv hahaa. peace oooout nu ska ja kolla tåg :)

tunga bilder + inspiration

Sånt här älskar jag, ärligt talat. Tungt.

Sååå tung!


Tacos..


Godnatt!

Ska sova nu, godnatt!
Xoxo


What is love ?

Hej där, här kommer inlägget som skulle kommit upp igår.

Tänkte berätta vad kärlek är för mig, följer "30 - dagar" listan men bara halvt. J

Kärlek för mig är att kunna lita på varandra, att kunna umgås hur mycket som helst utan att tröttna och att verkligen gilla den man är med. Man ska vara trogen, det viktigaste. Man ska kunna ligga och kolla på samma film hela tiden, kunna lyssna på låtar som man aldrig tröttnar på, bara för att ligga där och kolla på varandra. Kärlek är när själen finner sin kontrapunkt hos någon annan.
Varför är det så lätt att misstolka sexuell attraktion med en förälskelse? För mig är det iallafall två helt olika känslor men de känns så lika ändå. Men det är fortfarande inte samma sak. Man ska vilja kunna få tänka på att leva med en och samma männsika resten av sitt liv. Man ska kunna dö för den personen, vara beredd på att lämna allt. 

Kärlek handlar om ett samarbete mellan 2 personer, som innehåller egenskaperna "ge" och "ta".
Hur ska man kunna sätta ord på kärlek egentligen? Det finns så många olika slags typet av ordet kärlek. Man kan älska sin familj, ett ställe, en bästa vän, någon man är kär i eller helt enkelt vad som helst. 
Jag förknippar kärlek med lycka och även sorg. När det pirrar till i hela ens kropp, det nästan ilar.


jag skulle kunna skriva så mycket mer, men ingen kommer orka läsa.

Shopping !

allt är ifrån h&m

Dagens

outfit - jeans, linne, tjocktröja
smink - vanligt, puder, mascara. 
frisyr - utsläppt
mat - pizza & chips
låt - kapten röd - saknade vänner
saknad - emma
film - the backup plan
att göra - uppsala
roligaste - när jag fick en flashback från förra årets modevisning om två skitfula tjejer som gick asroligt..

Hittade lite grejer på gamla datan..



kärlek

Vad tror ni jag gör? ;)

pallar inte göra bilden större men kollar på milan saker. 


16.10.11

hellu sötisar.
Börjar 13.45 imorn men ska äta innan så ska till skolan 12.25 när dom andra slutar sina lektioner så jag kanske äter m dom :) får se om jag pallar, annars sover jag längre och äter hemma. Fåååår se haha. på tal om skola, jag tror the voice killen bor nära min skola för han brukar handla ica där jag handlar min sallad & foccacia osvosv. Plus att jag tror att han sagt att han bor på fridhems .
Aja iallafall..måste börja leta efter min mattebok snart, har tappat bort den nånstans i mitt rum och tror inte min lärare blir glad om den är borta. Sen ska jag välja kläder tills imorn och duscha, fixa naglar igen kanske om jag orkar och tillslut sätta på OC och inte göra nåt mer. Sen ska jag ringa pappa och snacka med honom om vad jag ska få av honom, han är skyldig mig presenter och jag tänkte att jag ville ha dom nu haha. nej men vi får se, en jacka skulle sitta fint.
fååår se vad jag vill ha. :) d finns så mycke snygga saker som mina ögon fastnar på haha :)
käääärlek.

Pass på alla guzzar som töjs.

http://publishme.se/2575384/imagehandler/?go=upload&cb=tinymce.plugins.ImageHandler.cb_map.id_body

Jag ser det skiner i stan, det är här vi är nu och det var här vi var barn


har tråkigt.

Vad har du för TV-kanaler?
Skitmånga, vne

Har du åkt moped någon gång?
Aa d klart.

Har du busringt någon gång?
hahah aa d klart

Har du fått felparkeringsböter?
nej

Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm?
aldri, är skiträdd för är skiträdd

Vilken är den plats längst bort som du har besökt?
australien

Vilken är din favorit bland tecknade serier?
svampbob, nej vne 

Kan du alla orden i nationalsången?
HAHAH nej verkligen inte eller iaf inte sveriges

Badkar eller duschkabin?
badkar såklart

Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?
vet inte 

Chips eller popcorn?
popcorn

Vilken färg på läppstift använder du?
använder aldrig läppstift.

Apelsin- eller äppeljuice?
äpple

Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?
venne m vem, eller jo mamma och d va italienskt

Favoritchoklad?
kinderägg om d räknas

När röstade du senast?
vne

När åt du en hemodlad tomat sist?
hahaha aldrig

Har du vunnit en prispokal någon gång?
aa faktiskt

Klarar du att tanka själv?
aa, eller tanka vad? 

Har du beställt något från exempelvis TV-shop?
nej haha

Pepsi eller Coca Cola?
COCA COLA

Vad var det senaste du handlade?
sallad idag i skolan 

Har du kräkts offentligt?
aa haha 

Tror du på kärlek vid första ögonblicket?
inte nu längre

Har du ringt något betalnummer?
aa

Kan man vara vän med sitt ex?
om det inte gör för ont.

När besökte du ett sjukhus senast?
igår

Hade du mycket hår som liten bebis?
aa

Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?
3 nya vet inte från vem

Vad har du i din väska?
Mobil, plånbok,vaselin, nycklar, skolsaker.

Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?
kollar film eller ngt, snackar i telefon osv

Vad är du tacksam för idag?
ingentiiing.
1. vad heter du? carmen frida julianna
2. vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? fan vet ja
3. vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? alicia, paulina
4. vilket stjärntecken är du? jungfru
5. vilken årgång är du? ?
6. vart bor du? häggvik
7. bott utomlands? aa
8. flyttat antal gånger? 5
9. vart skulle du vilja bo? vet inte 
10. vilken skolklass? spb11c, ettan.
11. vad vill du bli när du blir äldre? Socionom, psykolog. 

UTSEENDE
1. hur lång är du? ca. 158
2. hur mycket väger du? 49/50 kg tror ja
3. hårfärg och frisyr? svart, långt, platt
4. ögonfärg? bruna
5. mest nöjd med? mina ögon och mitt hår tror ja
6. minst nöjd med? vne
7. skostorlek? 39
8. glasögon? nej
9. har du några piercingar/tatueringar? Hål i öronen, piercing i läppen som ja tagit ut. 

FAVORITER
1. filmer? ingen aning
2. låtar? alla collie buddz typ
3. årstider? Sommaren & början på hösten!
4. mat/dryck? thaimat, cola
5. djur? hund
6. färg? silver & guld
7. parfym paris hilton cancan
8. tv-program? OC & gossipgirl, greys anatomy
9. ämne i skolan? samhäll & religion
10. sysselsättning? vet inte

lalala

HUR SVENSK ÄR DU?
[] Ditt efternamn slutar på -son
[x] Du känner någon som har samma förnamn som du
[] Du känner någon (utanför din släkt) som har samma efternamn som du
[] I din familj är ni 2 barn
[x] Du har en mamma
[x] Du har en pappa
[x] Du bor i hus
[x] Dina föräldrar är mellan 35-60 år gamla.
[x] Dina föräldrar har gift sig
[x] Din mamma är yngre än din pappa
[ ] Din pappa heter Lars
[] Din mamma heter Anna
[] Din familj har en Volvo
[] Din familj har en silver eller röd bil.
[x] Du har tillgång till Internet hemma
[x] Du har egen mobiltelefon
[x] Du har ett eget rum
[x] Du har varit utomlands minst 2 gånger.
[] Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna
[] Du har varit i Grekland
[] Du har varit på Öland minst 2 gånger.
[] Du har varit på husvagnssemester minst 3 gånger
[] Din familj har en husvagn
[x] Någon av dina föräldrar röker
[x] Du har husdjur
[] De flesta i din familj är blåögda
[] Du äter inte McDonalds / pizza / tacos.
[] Du följer Allsång på skansen

Fuck kärlek aså.

Love can sometimes be magic. But magic can sometimes... just be an illusion.

It is better to have loved and lost than never to have lost at all.



Vet ni vad?

Om tre dagar är det dags igen. AC Milan mot Palermo, lördag, 20.30.

Keep di faya burning.


lovelove



Word.


Word.


Dom har fått en liten hype, vet ej vad dom fucking tror

Vad hääääänder? själv gör jag inget, ska berätta om min dag iaf. Gick upp typ halv 9 tiden, fixa mig o så sen tagga till tåget, mötte karro och sabina i tc sen tog vi bussen till skolan. Hade engelska i en timme, höll på att dö av hunger så sen på rasten jag o sonja tagga till ica köpte min älskade sallad som ja typ blivit kär i. sen gick till matten, satt i grupprum m sonja och åt för ingen av oss pallade jobba när vi va hungriga osv.
sen åkte hem, tagga till rotebro för skulle ta en horspruta men som tur va så blev d inte så, hade bara läkarkontroll. :) sen åkte hem chillade hemma o sen kom bebis till mig, vi typ chilla i soffan o sängen . sen gick han och nu är bara hemma.
imorn börjar ja 10 över 8, pallaaaaaar inte påguuud.

Älskar att höra en lögn när jag innerst inne vet sanningen

Nu ska jag duscha, röka, sova. Pallar inte ens snacka om den här knasdagen, äckliga tjejer d finns i denna värld aså. vet att jag själv kan va fett äcklig när d gäller bråk o så men inte mot de ja räknat som vänner osv , och aldrig på d sättet som den tjejen va såååå sjukt.
aja goodnight people.

All you need is love



inspiration till max


Kärleken och sorgen är tvillingsystrar - Blacklock

Guld förblindar många; kärleken förblindar alla. / Okänd

Det är omöjligt att vara förälskad och klok på samma gång. / Francis Bacon

Den sanna kärleken liknar cirkeln, och cirkeln har inget slut. / Ryskt ordspråk

Människor är som pusselbitar, det finns alltid två som passar ihop. /Okänt ursprung

Hjärtat får aldrig rynkor. / Okänt ursprung

Det är bättre att ha älskat och förlorat än att inte ha älskat alls. / Alfred Lord Tennyson

Omnia vincit amor - Kärleken övervinner allt. /Vergilius






horoskop.

Veckohoroskop - vecka 41

Ekonomiska angelägenheter fyller särskilt mycket av tillvaron nu, och under veckan lönar det sig att ta ett radikalt initiativ där partnerskap eller det att kunna dela på saker och ting finns med i bilden. Nya långsiktiga trender inleds, där du kan få ordning på finanserna om du är beredd att vara hård där utgifter finns med i bilden. I mitten av veckan, när Jungfruns planet - Merkurius - rör sig in i intensiva Skorpionen, kommer allt mer att handla om kommunikation och lärande, liksom på relationer med syskon och andra personer i närmiljön. Du kan då också bli djupt engagerad i en person som behöver din hjälp och vägledning. Du har dina hemliga knep, vilket hindrar dig från att göra de misstag andra gör.

Dagshoroskop - tisdag 11 oktober

Det mesta som händer idag sker på ett inre plan. Du är dock inte sen att ta kontakt med dem som betyder något för dig. Händer det något skriver eller ringer du på en gång.


lil wayne

Throw dirt on me and grow a wildflower
But it’s “f-ck the world”, get a child out her
Yeah, my life a b-tch, but you know nothing bout her
Been to hell and back, I can show you vouchers
I’m rolling Sweets, I’m smoking sour
Married to the game but she broke her vows
That’s why my bars are full of broken bottles
And my night stands are full of open Bibles
I think about more than I forget
But I don’t go around fire expecting not to sweat
And these n-ggas know I lay them down, make their bed
Bitches try to kick me while I’m down, I’ll break your leg
Money outweighing problems on the triple beam
I’m sticking to the script, you n-ggas skipping scenes
Be good or be good at it
Fucking right I’ve got my gun, semi-Cartermatic
Yeah, put a dick in their mouth, so I guess it’s “f-ck what they say”
I’m high as a bitch: up, up and away
Man, I come down in a couple of days
OK, you want me up in the cage, then I’ll come out in beast mode
I got this world stuck in the safe, combination is the G-code
It’s Weezy motherf-cker, blood gang and I’m in bleed mode
All about my dough but I don’t even check the peephole
So you can keep knocking but won’t knock me down
No love lost, no love found

carmelita.

Det handlar om dig
Det handlar om mig
Det handlar om dig, det handlar om mig
Det handlar om dig
Jag tänker på dig
Jag skriver om dig
Jag tänker på dig




where the fuuuck is he?


vart hittar man den killen som säger att man är vacker istället för het,
han som ringer upp när man lägger på luren,
som skiter i alla andra tjejer som han kan få
och som ligger vaken för att se en sova!
vart finns han som vill visa en för världen att man är något, 
han som håller ens hand inför hans kompisar.
finns han som berättar om och om igen hur vacker man är,
han som påminner en om hur mycket man betyder för honom
och kramar om en när man gråter och släpper inte fören tårarna är borta!

finns han på riktigt eller är de bara i drömmara han finns?

dungrejer

isst jag tycker det är helt förjävligt att dom plockar levande fåglar. det är som att man skulle dra av allt hår på en människa. förstå vilken smärta (och då menar jag det på hela kroppen, tänkt det på huvudet också). jag vill verkligen det ska stoppas att dom plockar levande fåglar. men poängen jag vill komma till det är att alla människor hatar dun nu. men asså allvarligt. det är nu vi fått reda på att fåglarna är levande. men innan man viste det så låg folk och njöt av sina dun täcken och av värmen av deras dunjacka. visst då viste man inte om det men allvarligt talat så är det exakt samma sak nu tycker iaf jag. jag hatar att dom stackars fåglarna lider så hemsk och jag gråter nästan varje gång jag tänker på dom stackars djuren. men bara för det tänker inte jag kasta mina dun saker. jag älskar mitt duntäcke, jag kan verkligen inte sova utan det. och min dunkudde har vart med och den kan jag absolut knappt inte sova utan. sen mina älskade duntofflor, det är dom skönaste tofflor jag någonsin har haft. men bara för att jag fortfarande avnänder mina dun saker och älskar dun så betyder inte det att jag skulle kunna sitta och plocka dom där fåglarna eller att jag inte bryr mig om hur hemskt det är!! jag tycker verkligen det är hemskt, men jag hatar inte mina dun saker för det. för det är något jag alltid använt!
!

wonlove

Ska gå och lägga mig nu & messa bebisen. Ska typ ut o röka först bara sen sova ska till skolan imorn o börjar 9 så vne näääär ja ska åååka.



såsant som d var sagt

Guard your heart with all diligence, for out of it flows the issues of life.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0