❤❤


Bitches



Goodniiight!

Hej fina bloggisen! Har varit hemma ett tag men inte pallat blogga för jag har haft världens jobbigaste huvudvärk! :(
Ni anar inte, så jävla ont! Iallafall, idag åkte jag till skolan. Började 8, hade religion. Sen hade jag svenska men hade glömt min bok hemma så hade inget att göra så efter ett tag gick jag och Marcus till ica och köpte sallad. Men sen när vi kom tillbaka och satt och åt den så kom läraren och sa till oss osv så vi hann inte äta så mycket. Sen hade vi historia, redovisningar. Jag kunde absolut ingenting, jag typ sökte på wikipedia om det jag skulle prata om 5 sekunder innan jag sa det, stod seriöst med min iphone och googlade medans jag stod framför klassen HAHA.
Sen slutade vi, jag och Marcus åt färdigt våran sallad och sen drog vi till Stadshagen för att köpa cigg. Sen åkte vi till Solna Centrum och satt där, rökte, chillade, snackade om grejer. Sen tog vi bussen, han åkte till jobbet och jag åkte till Solna Station för att ta tåget. Sen kom jag hem, hade sån grov huvudvärk så gick och la mig direkt i sängen. Eller nej, snackade med Tim också i telefon ett tag innan jag gick och la mig.
Sen kom mami och väckte mig, så jag vaknade, åt middag osv. Sen har jag pluggat lite, börjat förbereda mig för en spanska prövning och skrivit engelska redovisning till imorgon. Nu är jag sjukt trött, ögonen svider och har grov huvudvärk. Ska ta ett bad och sen sova.
Godnatt.

Wihu


Inget jävla SL här..


Facelook


Godmorgon!

Godmorgon alla fina läsare! Trodde aldrig jag skulle kunna gå upp såhär tidigt igen, men det kunde jag. Nu ska jag alldeles strax iväg till skolan.
Puss på er! :D




Godnatt!

Godnatt bloggen, sov så gott alla läsare! :D


Bun down di system

Hade fan glömt bort hur mycket jag hatar SL! Alltid förseningar, inställt osv. Orkar inte, ännu en bra anledning till att börja på internat! Blev varken skola eller rättegång för min del idag, pallade ej pga att jag dygnade nästan. Tänkte ju dygna med Amanda men sen somnade jag vid 4 tiden. Sen väckte mamma mig när hon drog, sen sov jag till typ 12 tiden. Min buss gick 12.45 så de vart fett stressigt, sket i att sminka mig gick bara till bussen . Gick till espresso house och köpte "frukost". En bulle och en cookie, mumma!

Sen drog jag till jobbintervjun, kändes fett bra! Sen till tåget som SJÄLVKLART var försenat. Tack
SL. Nu ska jag göra mat, hejdå!


Kan fortfarande inte sova.

Seriously, vad är det för fel på mig? Är det bara jag som inte kan sova? Eller aa, ser ju på fb att det är andra som är inloggade. Men vad ska man göra haha. Ska vara vaken så länge jag pallar, sen imorn går jag bara upp snabbt till rätten. Är så sjukt sugen på en cola. Och en cigg, men ska fan sluta med det där nu!
Anyways, sitter och kollar på gulliga hundar på blocket & lite andra sidor. Kanske blir en tillökning i familjen inom kort, vem vet? ;)
Hittade precis en amstaff för 500, baaam. Älskar ju dom hundarna, så sjukt underbara och mysiga. Hittar en massa fina saker på nätet hela tiden, gäller bara att få föräldrarna att betala också.. (a)

Måste säga att jag bara äääälskar mina cambilder..HAHA

Dennis;

Använd källkriterierna för att ta reda på det ;)

Min älskling❤

de har gått fram och tillbaka mellan glädje och knas men vi har alltid gått tillbaks till varann vi dras, kan varann ut och in, jag är din, du är min.


Äh, vet inte

Vet inte om jag ska på rättegången eller inte, saknar typ min skola lite. Mh, det gör jag.
Men kan fan inte sova och ska upp om 4 timmar. Nice va? Skitsamma, får väl dygna eller nåt..
Pallar inte bry mig men kommer vara DÖD imorn i skolan. Så då kanske jag hellre drar på rättegången. Åh, det är så jävla svårt att vara jag! :(


Men samtidigt vill jag vara där och visa mitt stöd. Och det är alltid roligt att vara med mitt hjärta och Jonathan, även om det är på en rättegång. Jag skulle gå på båda men problemet är att rättegången börjar 9 och min skola slutar 11. Så ni fattar nog att jag inte hinner..

Vi får se helt enkelt.
Ciao

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3039872/images/2012/pic_186901929.jpg" class="image">


UPDATE




Okej ändrade planer, ska inte till skolan. Kommer nämligen inte hinna. Ska på en rättegång, inget jag är inblandad utan nån annans. Hoppas att det går bra, ni måste hålla tummarna nu!
Puss


Sena nätter, tomma glas

Saknar gamla tider, känns som att det var mycket bättre förut. Ska det vara såhär, borde det inte vara tvärtom? Att det blir bättre med tiden osv. Den som sa att gymnasiet är den bästa tiden i en människas liv ljög haha.
Ska nog försöka sova nu. Kommer nog inte gå så bra med tanke på att jag ska upp om 5 timmar. Wihu, älska måndagar.


Norlie & KKV





Om det här med skolan

Jag vet ju självklart att jag borde gå till skolan. Men får fan sån ångestkänsla när jag tänker på skola, pallar verkligen inte. Är så sjukt skoltrött, pallar inte sitta i en bänk och lyssa på föreläsningar, skriva mattetal eller jobba med ett arbete. Vill bara göra praktiska saker, leka, hoppa runt.

Men när jag väl tar mig till skolan så har jag sjukt kul. Okej, kanske inte sådär gå-på-konsert-och-sen-bli- bjuden-på-Eminems-efterfest kul men ändå. Hyfsat kul tack vare min klass. Och när jag väl sitter där i skolan så känner jag att det är en sjukt härlig klass ändå och att jag absolut inte vill byta men när jag väl kommer hem och tänker efter så vill jag inget annat än att byta. Så vad fan ska jag göra?

Jag vet att det säkert verkar som att jag skiter i skolan och bara vill lalla runt eftersom att jag inte går dit men jag pallar inte gå kvar på den skolan tror jag. Det är ganska högt tempo osv, och jag vet inte om jag pallar så intensivt plugg. Vi får se, jag hoppas att det löser sig. Imorgon har jag två lektioner; Historia och Matte. Efter det har jag en jobbintervju hos Provoice klockan 15.00 så jag måste hitta dit också.

Vi får se ifall jag tar mig till skolan imorgon eller inte, jag vill men ändå inte men samtidigt så vet jag att desto längre man är borta desto svårare blir det att komma tillbaka. Så ska nog ta tag i det. Dock är det lite störande att jag måste gå upp klockan 5.00 för att gå på lektioner jag inte kunde bry mig mindre om.
Menmen, vad ska man göra? Mamma har lovat att ringa och prata med SYV på internatskolan och på Jensen så förhoppningsvis så löser det sig. Annars kanske jag hoppar av och jobbar i ett halvår och sen börjar på internatskolan. Får se haha, nej men det blir som det blir och det blir som jag vill så när jag väl har bestämt mig så får vi väl se.

Känns inte så kul att lämna vissa i klassen, önskar att jag kunde ta med mig dom. Så underbara människor jag har lärt känna på Jensen, det trodde jag inte skulle hända. Men så blev det, och jag är oerhört tacksam över att jag faktiskt fick göra det. Vi får se haha, nu ska jag borsta tänderna och platta mitt hår. Tror fan det blir skola imorn, det ni! ;)




Utkast: Jan. 29, 2012

Senaste inköp: Vet inte, haha typ chips o det igår med S?

Bästa fikat: Ingen aning haha.

Färg du hatar: Neonorange o neongrönt haha

Nåt som gör dej förbannad: Tröga människor

Om du var en blomma: Skulle jag växa fett snabbt!

Det dyraste du äger: Eh..vet inte riktigt haha.

Första frågan du ställer till ny bekantskap: Vart bor du/vart kommer du ifrån/vilken skola går du i?

Pryl du inte kan vara utan: Mobilen till 100%

Lyx är: Vet inte haha de som känns lyxigt?

Du gör med 100 upphittade kronor: Donken spik, mcflurry in my heart!

Nån du saknar: Alejandro <3

När grät du senast: Nyss läste om en gammal vän som blivit anklagad för en massa bullshit.

När är du gammal: När jag känner mig gammal

Svart eller vitt? : Både och!

Mjukt eller hårt? HAHA håååårt ofc ;) Ne venne, beror på .

Homo eller hetero? : Hetero

Höger eller vänster? Höger

Stor eller liten? : Stooooor!

Loket eller Oldsberg? Say what?

Göteborg eller Stockholm? Både är sköna men måste säga Stockholm!

Landet eller storstan? Båda faktiskt!

Kram eller puss? Båda :D

Vagn eller buss? Buss.

Hyrfilm eller bio? Beror på sällskapet + humör

Piggt eller opiggt? Piggt såklart!

Pasta eller potatis? Pasta

Is eller mjukglass? Bååååda, älskar piggelin & mcflurry

Natt eller dag? Båda

Felix eller Heinz? Spelar ingen roll

Marsvin eller hamster? Inga råttor tack !

Blåögd eller brunögd? På mig själv eller på andra?

Popsnöre eller sportfåne? Haha båda

Naken eller pyjamas? hahaha

Peter Stormare eller Peter Jihde? ??

Kaffe eller te? Cola!

Champagne eller ramlösa? Champagne

Förfest eller efterfest? efterfest

Plastbestick eller plastbröst? plastbestick

7-eleven eller Pressbyrån? 7-eleven

Plugga eller jobba? jobba är roligare haha

Lång eller kort? vadå för nåt

Om någon sviker ditt förtroende : kasta den

Tycker du om ord? haha va?

Finns det någon du ogillar starkt? : aa såklart alla har väl nån dom ogillar?

Är du bra på att lösa konflikter el. är du konflikträdd? Är inte det minsta konflikträdd.

Om någon trycker ner dig, vad gör du då? What goes around comes around bitches

Är du bra på att be om hjälp eller är du en sån som hellre reder dig själv? Fixar mina egna problem för det mesta.

Är du svartsjuk? Nej, bara ibland (a)

Vad gjorde du igår kväll? Firade min mamma, kollade på film med Sebastian.

Tycker du homosexuella ska få gifta sig i kyrkan? Jaa såklart.

Har du fortfarande kontakt med någon från din klass? Vadå jag går ju i min klass nu antagligen det är klart jag har kontakt med dom?

Tycker du det var bra att den 6 juni blev röd dag? Ja, alltid kul med extra helg.

Vilket jobb skulle du aldrig kunna tänka dig ta? Typ byggarbetare, rörmokare eller nåt äckligt som har med bajs att göra. Skulle aldrig jobba på ålderdomshem heller.

Tror du att vi är styrda av ödet eller har vi en fri vilja? Ödet placerar oss i situationer som sen påverkas av våran fria vilja.

Vad är ditt favoritpålägg? Har inget favorit, gillar en massa haha.

Vad är det första du tänker på när du vaknar? Vad är klockan?

Tycker du om stearinljus? Ja, sjukt mysigt!

Använder du hårbalsam? Ja, haha.

När blir man vuxen? När man känner sig vuxen.

Vilken färg har din tandborste? Rosa!

Har du lök i köttbullarna? Brukar inte göra dom själv direkt..

Hav eller sjö? Hav!

Vad har du för väckarklocka? min mobil :)

Hur ofta klipper du tånaglarna? När jag vill, haha har ingen bestämd tid?

Har du betalat månadens räkningar? Har inga räkningar :)

Använder du hudlotion? Yes, alltid

Har du åkt ambulans någon gång? Jaa haha..

Chips/ostbågar/jordnötsringar? Chiiips <3

Äpple eller Päron? Äpple :)

Äter du fiskbullar? öh nej? skarrigt som fan!

Svettas du mycket? Nej haha..

När klippte du dig senast? 1 år sen kanske

Vad kollade du senast hos doktorn? Blodprov för att se om jag har järnbrist.

Har du fått riktig massage någon gång? Jaa.

Vilken är din favorit på Mc Donalds? MCFLURRY! :D

Mc Donalds/ Max / Burger King eller annat? Mcdonalds & Max är typ lika goda

Platt eller vanlig dataskärm? Platt

Vad har du för mobiltelefon? iphone 4s

Dammsög du bakom soffan sist du dammsög? Jag dammsuger inte ;)

Är det ordning eller oreda i dina byrålådor? Ordning tror jag haha

Hur stor hårddisk har du? Ingen aning haha

Har du överkast på sängen? Nope, bara täcke.

Har du brutit något någon gång? Nej :D

Vad är den värsta sjukdom du haft? Typ svininfluensan, usch.

Har du blivit sövd någon gång? Aa

Lever din mormor? Nej

Har du varit med på TV? Ja haha

Vad BORDE du göra istället för att sitta och svara på frågor just nu? Borsta tänderna & lägga mig i sängen

Använder du tofflor? Bara ibland, borde göra det

Använder du morgonrock? Nej haha.



Godmorgon! (Typ)

Hellu! Nu är jag äntligen vaken, ska snart gå till Sebastian och spela. Sen när mamma kommer hem ska jag be henne gå köpa brownie mix och ska baka :D Är så himla sugen på nåt gott, så varför inte liksom? Anywaaay ska ringa Sebastian nu.

Godnatt!

Men ska väl försöka sova nu iallafall. Ska gå och tvätta bort sminket & borsta tänderna snart. Imorn ska dagen spenderas med Sebastian, vi ska spela sims haha! Tycker det är askul men brukar alltid "tortera" mina simmar så dom får ångest haha kanske är lite psykopat eller vad säger ni? Nej haha men det är fan skitkul, kärlek till the sims!

Sen ska jag och mamma prata igenom det här med skola, tror nog att internatskola är det bästa för mig just nu. Får se hur det blir dock men varför inte liksom?

Sov så gott mina fina läsare!


Dagens

Idag har jag inte gjort någonting särskilt. Min kära mor fyller år imorgon (söndag) så vi var och firade henne idag. Blev en
lyxrestaurang som hon självklart förtjänar men däremot måste jag säga att jag skulle föredra snabbmat framför såkallad lyxmat anyday. Blev iallafall en oxfile med mandelpotatis och en gullig liten brownie till efterätt. Efter det så gick jag och Sebastian och köpte chips, dip, fanta & salta pinnar och gick hem till honom och kollade på film.

Det blev Final Destination 5, helt okej haha. Jag vågade såklart inte titta när det var läskigt men Sebastian tittade åt mig då, hihi. Sen drog jag hem och nu ligger jag här i soffan. Är inte ens trött , har för mycket att tänka på.


Hellu


22.05

Ska kolla film nu, skriver mer imorn. Då ska jag till enköping förmodligen och träffa amanda & medina.
pusssar




godnatt!


30 saker jag stör mig på.

 

 

 

1.När man hostar och inte håller för! Håll dina slemmiga inälvor för dig själv HOSTA I ARMVECKET!

 

2. Stör mig verkligen på '' snorungar'' som tror att dom är äldre, ta vara på barndomen!

 

3. bajskluttar i toaletter, SPOLAAAA FÖR I HELVETE.

 

4. Folk som gör små saker till stora, kan tjafsa om man kollat snett riktigt barnsligt. Ska bråka mitt i donken osv pinsamt. Eller hämta alla sina så kallade vänner hahah barnsligt.

 

5. När någon tror att den är bättre på något sätt och tror sig för mycket, folk med stor huvve.. '' wuhu jag får många gillningar i facebook jag är kändis'' no your not dude folk gillar dina bilder/status FÖR DU BER DOM!

 

6. Falska människor. Om inte du tycker om mig får du mer än gärna säga det till mig, föredrar en sann människa än någon som är din vän när du är närvarande och hugger dig i ryggen när du inte finns med.

 

7. När folk ska vara fula i mun, horunge din mamma osv? Helt seriöst ha lite respekt.

 

8. Stör mig när man är på någon föreläsning eller så och det finns folk som viskar eller messar eller bara gör ljud. Varför ska man vara med om man inte är intresserad? Man förstör bara för de som vill!

 

9. Folk som tuggar tuggumi som hästar eller hackar med pennor under lektionstid, wtf GET A LIFE!

 

10. Ogillar att folk i t.ex skolan ska klaga på maten eller att skolan är ful och alla bara vill ha lov. Var tacksam att du får gratis utbildning och mat finns folk i världen som inte ens bor under ett tak.

 

11. Tycker det är orimligt när folk säger '' ÄLSKAR DIG MEST AV ALLT'' till flera haha vafan?

 

12. Förhållanden i tidig ålder (12, 13) är bara skitsnack haha

 

13. Skrattretande när någon som leker maffia haffar på en som är mindre, om du nu är så cool som du leker stå för det också, haffa inte småbarn?!

 

14. Kan vara irriterande när folk upprepar ett ord ofta som typ '' DE FEST HOS MANGE '' /'' LÄÄK'' /'' OMG'' osv

 

15. Hatar rasister med hela mitt hjärta!

 

16. Stör mig på när man bestämmer en tid att ses och inte håller det!

 

17. Ogillar när folk ska vara kaxiga utan annledning, eller ha dålig attityd!

 

18. Stör mig när folk hälsar på dig när det passar dem. Om du hälsar på mig idag så får du göra det imorn eller så skiter du i det helt!

 

19. Stör mig på folk som står i discon och bara glor och sedan kommenterar de som dansar '' OMG HON DANSAR SOM EN HORA''

 

20. Trögfattade människor som man måste förklara ca 100 gånger innan lampan i deras huvud tänds.

 

21. Folk som lägger näsan i blöt! Bry dig inte mer om mitt liv än jag tack :)

 

22. När man planerat något och så backar man ut i sista minuten!

 

23. När en lärare skäller ut dig och du vet att du har rätt!/ få skulden för något du ej gjort!

 

24.  Folk som leker fashion!

 

25.  Avskyr när någon ska kalla någon för nörd för att man bryr sig om skolan, det är ju ens framtid det hela handlar om.

 

26.  Tjejer som tror dom är sååå vackra när dom i själva verket photoshopat sig i mer än en timme.

 

27.  Männsikor som inte klarar av utmaningar och ständigt säger '' jag fattar inte'' jag kan inte'' men försök dåå!

 

28.  När man är oerhört taskig mot folk som inte kan försvara sig. Bråka med någon i din ålder.

 

29.  Folk som tar sig i håret ständigt och VET OM ATT DOM GÖR DET OCH GÖR DET BARA FÖR ATT SE GULLIGA UT, såååå störande!

 

30.  Kräsna människor när det gäller mat!


Frågor del 2

Hur är du som person?

- jag själv tycker att jag är glad, pålitlig och lojal, ser saker och ting på ett positivt sätt men så klart så kan jag också bli arg och då är jag inte den snällaste i världen.

Vad tycker du mest om att göra?

- Jag tycker om att ha kul, jämt måste jag hitta på saker. Ut med vänner, grillningar, fester, dansa, jag gillar att leva livet om man säger det kort.

Hur fixar du ditt hår?

- Borstar, plattar, baaam de färdigt..?

Har du lösnaglar? för i vissa bilder är dina naglar långa och i andra korta?

- Nej jag har inte lösnaglar, jovisst jag har haft långa naglar med så bryts dem och då klipper jag dem.

Vilken svordom använder du mest om dagen?

- Fitta, hora, cp (om det räknas)

Vad är din favorit sport utan dans då?

- Fotboll men bara att kolla på.

Gillar du någon?

-  Jag gillar en massa människor. Men om det nu handlar om kärlekssammanhang så neeej, eller jo kanske..

Är du nöjd med ditt utseende?

- Ja det kan man säga, det finns folk som födds med två huvuden eller varit med om olyckor som gör att man inte ser bra ut. Så jag kan inte klaga.

Vem kan du lita mest på?

- jag litar nog mest på min mamma & pappa, men så har jag mina underbara vänner som jag kan lita upp till 110% på.

Är du ihop med någon?

- nej det är jag inte

Jag älskar verkligen din blogg, hur gör du den så bra?

- gulligt och tack, haha jag gör inte så värst mycket jag gör det helt enkelt på mitt sätt hehe.

Vem litar du mest på? Amanda eller Tim, Tim eller Sofie, Amanda eller Sofie?

- Tycker frågan är onödig och så ser det bara uttjatat, men så svarade jag på en liknande längre upp. Litar på alla dom lika mycket, vad äre här för fråga?

Bästa djuret?

- Hundar.

Vilka bloggar läser du?

- Jag läser mina vänners bloggar och sen Bave Amin, Kenza, Melika(duvetinte).

Vad är viktigast för dig kärlek eller vänskap?

- Jag tycker att båda är viktiga och dom hänger ihop, jag tycker att kärlek och vänskap är lite två i ett. I kärlek finns vänskap och i vänskap finns kärlek. Däremot om det handlar om att man måste välja sin kompis för sin kille så är det ju annat. Jag själv skulle inte kunna välja bort någon därför kan man istället förenas alla tillsammans och ha det bra så.

Varför bloggar du?

- Jag gillar att blogga, kunna skriva ut sig när man vill eller skriva det man tycker. Min blogg handlar om vad jag känner och gör. En såkallad egen ruta. Mitt ställe där jag gör vad jag vill kan man säga den friheten med att blogga gillar jag.

När började du att blogga?

- För mer än ett år sen minns inte riktigt när .

Hur är du i skolan?

- Olika på olika dagar ibland hype ibland seg.

Vad är din favorit glass?

- Piggelin, päronsplitt, twister och mcdonaldsglass (mcflurry)

I Vilket land skulle du vilja vara i just nu?

- Thailand

Om du kunde byta namn vilket skulle du byta till?

- öh, vet inte..

Nämn en snygg kille?

- chris brown

Har du någonsin pruttat?

- aa? haha cpfråga

Vad är du just nu?

- Sugen på godis & mcdonaldsglass.

Kan du rapa uatn att drycka något?

- Eh, vet inte?

Vem brukar du vara med mest?

- Amanda

Vad föredrar du att ta kort eller vad med på kort?

- beror på hur man ser ut när kortet ska tas. Nej men jag tycker jag ser bättre ut i verkligheten än på kort.

Vilka språk talar du?

- spanska, engelska, svenska och några ord på andra språk. Men det räknas väl inte? ;)


Kärlek


På bussen nu

Hej allihopa, sitter på bussen nu. älskar att man kan ladda mobilen på dom här bussarna! :D

idag har jag matteprov och engelska uppsatsskrivning. engelskan går nog helt okej men matten..haha ser ett stort ig i min framtid ! aja vi får se helt enkelt. har en fruktsallad med mig ifall jag skulle behöva nåt sött, är laddad med
nikotintuggummin och ska äta lunch med Erica innan skolan.

sounds good right? skriver mer senare,
heidoo


Ska till bussen

- uppdaterar mer när jag är på den.
image description

Questions!

hur länge har du bloggat & varför började du?

- Jag har bloggat i 1 år och 4 månader i denna blogg. Sedan så har jag haft massa andra bloggar, som jag har tagit bort. Det var inte så ''seriösa'' bloggar om man säger så. Jag började blogga för att jag såg att flera hade blogg och det såg roligt ut, sedan så gillar jag också att skriva av mig osv. Har hundra dagböcker men jag orkar aldrig skriva i dom, så skriver här istället. Kan vara kul att titta tillbaka på när jag är äldre.

 

hur länge har du dansat?

- Jag har dansat sen jag var jätte liten, har alltid älskat att dansa & röra mig till musik!

 

vilka klädaffärer tycker du bäst om?

- Jag gillar många men brukar oftast gå till Ginatricot, Bikbok, Monki, H&M, New yorker osv. New yorker är bäst för underkläder!

vad vill du bli i framtiden?

- Nästan alla vet vad dom vill bli, men jag är typ unik? Har absolut ingen aning.

Gillar du Jersey Shore?

- Käääärlek till JS!

varför är du så söt för??

- Haha fråga mina föräldrar det var dom som gjorde mig. ;) Haha nejdå, men tack!

Hur kan du vara så fin?

- Haha vet inte.. Tack!

är du nöjd över hur du ser ut?

- Om jag ska vara helt seriös, så finns det fulare människor än mig. Och självklart finns det finare med, men jag är helt nöjd med hur jag ser ut. Jag gillar mitt utseénde.

 

varför är du en bitch?

- Haha det kan jag inte svara på, jag är en bitch när jag vill och så äre bara, haha aj aj den sved. ;)

viken ålder tycker du att man ska sminka sej på?

- Jag tycker att det är bäst att vänta med att sminka sig. Kanske när man är runt 14 är bra egentligen, själv började jag sminka mig rätt tidigt typ i femman.

använder du string?

- Ja, det gör jag.

skulle du kunna göra vido inlägg ? :D

- Självklart kan jag göra det när jag har tid.

vad gillar du att göra på fritiden :)?<3

- Umgås med mina nära & kära.

vad är din favvo låt?

- Har ingen favorit tyvärr, gillar typ alla förutom rock osv. :D

vilka språk kan du?

- Jag kan spanska,  engelska och svenska såklart.

Chips / Godis?

- Godis.

Duscha / Bada?

- Bada.

bada / sola

- Sola.

Vanlig fanta / fanta exotic?

- Fanta exotic.

 

face mot face ellr sms`?

- Lätt fråga, face to face.

vad är de viktigaste som finns för dig ?<3

- Mina närmaste! ♥

vänskap eller kärlek?

- Båda, vänskap är kärlek och tvärtom. Har dock fått massa töntiga frågor om jag tar mina vänner före min pojkvän osv. Och svaret till det är att jag inte lägger någon åt sidan.

Har någon tafsat på dig?

- Va truruuu, klart.

vad är det du mest gillar med ett förhållande?

- Att man har någon man kan kalla för älskling, någon man kan kyssa när man vill, någon man ser upp till. Någon man kan ha roligt med men samtidigt krama om. Att man har någon som ringer dig innan han ska sova.

vad är det mest du hatar med ett förhållande?

- Ufff när man bråkar, finns inget värre helt seriöst. Och när man inte litar på varandra, typ inget funkar då..





Amanda Linnea Nunez

Den här bruden har jag känt jävligt länge, vi har ätit allt möjligt tillsammans, vi har dansat tillsammans, vi har bajsat tillsammans, vi har gråtit & skrattat tillsammans. Vi har bråkat men endå blivit sams nästa sekund. Vi har delat så sjukt mycket tillsammans! Vi har så många minnen som kommer följa med mig ner till graven. Det är obeskrivligt hur mycket den här tjejen betyder för mig, går inte att skriva ner med ord. Hon är den personen som alltid stannat kvar när alla andra gått, den som alltid funnits där för mig, den som alltid får mig på humör! Baby jag säger inte att du är färgen i min svartvita värld som alla säger, för du är unik, du är mycket mer än så. Hoppar du hoppar jag, är du ledsen så är jag. Jag kommer alltid finnas där för dig oavsätt vad och det vet du, håller hårt om din hand. Det finns inget som håller föralltid, men när jag kollar på dig så känner jag ordet, föralltid i hjärtat. Inte ens döden kan skilja oss åt, jag älskar dig världens bästavän.
image description

Vad är kärlek för er?

Kärlek är något magiskt.. Det är inte vad som helst. Min kärlek för min familj är otrolig, den är stark och kommer alltid att vara det. Att älska & bli älskad det är något av det finaste som finns i världen, helt enkelt det bästa som finns. Tänk er själva utan kärleken omkring er, som ni både får & ger? Det går inte, det skulle kännas helt tomt.
Men runt killar så är det inte samma sak, visst det beror från person till person. Man måste ju hitta en speciell för att kunna uppleva riktig kärlek.Men, kärlek för mig är något starkt & något som håller för alltid.



Om mig (för nya läsare)

Jag heter Carmen 'Carmelita' Castro Bergfors som ni redan vet och föddes den 2 september. Mitt största intresse är dans! Har dansat sen jag var liten, men när jag träffa på min kusin vid 6 årsåldern så blev dansen en större plats i mitt livför vi har dansat tillsammans sen vi var små skitungar haha. Annars så gillar jag att umgås med mina kompisar och min familj. Jag har dom bääästa vännerna man kan ha och det är helt otroligt, har mina närmaste och dom jag behöver! Jag både älskar och hatar vintern för tycker det är fett mysigt med snö men hatar kyla. Visst kan det vara lite mysigt ibland men nää, föredrar sommaren helt klart! Då man kan bada och allt möjligt.. Jag går i Jensen Västra som är en helt okej skola! Och så kan jag inte leva utan min älskade mobil!


image description


Godnatt!

Nu ska jag snart sova. Har ångest över det här med skolan. :( Vet inte vad jag ska göra, fyfan.
Kan inte nån gullig läsare ge mig råd?! Aja, ska fortsätta facebooka nu, pussar.

image description

@upptåget

sitter på tåget nu.. ska möta upp Erica och försöka övertala henne att följa med till romme!

skriver sen, puss


Fick lite damp på Erica igår..



Dagens nyhet ;)


Godmorgon

Hej sötnosar! Jag vaknade nyss, drömde en mardröm. Läskigt men samtidigt spännande! Men den här var faktiskt bara läskig :(

Aja ska försöka somna igen, skulle egentligen gå upp kl 9. godnatt!

slänger in en bild på milangrabbarna också, peace!


dagens bilder


Ligger i sängen nu..

Ska sova nu, puss på er!


Things I love


Så sant som det är sagt

Jag tror att allt händer av en anledning. Människor förändras så att du kan lära dig att släppa taget, saker går fel så att du uppskattar dem när de har rätt, du tror på lögner så att du så småningom lär dig att lita på någon annan än dig själv, och ibland kan bra saker falla isär så att bättre saker kan falla tillsammans.





20.42

Hej snyggisar!

Har haft en lång dag i skolan idag, tråkigt. Hade först ett möte angående spanska lektioner (är så smart så jag slipper gå på språk, hihi!), sen hade jag matte och sist historia. Idag kände jag att jag älskar min klass, ångest men tror ändå att jag ska byta faktiskt. Får se helt enkelt.
Ska också börja banta/träna. Ska endast äta nyttiga saker som sallad & yogurt i skolan, och hemma ska jag också börja äta mycket nyttigare! Blir nog massa hårdträning om jag börjar på internatet, ridning hela tiden ju! ;)
Nu lagar jag mat, blir nåt enkelt typ pasta & kycklingkorv. Kanske inte det nyttigaste men min nyttighetsdiet börjar imorn! Sen ska jag ta ett bad, fixa mig inför kvällen osv.
Puss!
image description

Ska vi göra nåt äckligt baby?

Börja med att jag var ute en kväll 
Med en brud som jag träffat och som bjudit på date
Vi drack en flaska vitt, åt en bouillabaisse
Drack en liten drink, men vi hoppade dessert
För hon sa: 'Nu vill jag ha dig, baby'
Jag sa: 'Jag är här det är bara ta mig, baby'
Så vi hamna hemma hos henne
Plötsligt låg jag bakbunden naken i sängen
Hon sa: 'Nu tar jag dig till himlen'
Ska bara upp och hämta en och annan sak på vinden


Du och jag under täcket, baby
Det har gått flera veckor, baby
Sen vi låg där hos dig och du frågade mig,
Ska vi göra något äckligt, baby
Jag blev tagen på sängen, baby
Jag låg där naken och ängslig, baby
Men det kändes okej, när du visade mig
Hur man gör nånting äckligt, baby


Veckorna gått rätt så fort
Jag har fått fett mycket gjort
Men jag känner mig rätt äcklig
Jobbat från morgon till kväll
Längtar till kommande helg
Då jag får komma hem till dig
Vi kan ta vid där vi sluta förra veckan
Låt mig bara få ta en dusch
Sen gör vi det där som är uteslutet för de flesta
De dom tycker är överkurs
Men jag vill ha mer än en körlektion
Och jag, och jag tror faktiskt jag är redo
Så uppkörning är vad hon föreslog
Och jag, jag lägger inte in något veto

Du och jag under täcket, baby
Det har gått flera veckor, baby
Sen vi låg där hos dig och du frågade mig,
Ska vi göra något äckligt, baby
Jag blev tagen på sängen, baby
Jag låg där naken och ängslig, baby
Men det kändes okej, när du visade mig
Hur man gör nånting äckligt, baby


Ställer inga krav, krav, krav
Säger aldrig nej, nej, nej
För du vet vad jag vill ha, ha, ha
Så du får göra vad du vill med mig


Jag ställer inga krav, krav, krav
Säger aldrig nej, nej, nej
För det blir aldrig så bra, bra, bra
Som när du får göra vad du vill
(Nånting äckligt med dig)

Du och jag under täcket, baby
Det har gått flera veckor, baby
Sen vi låg där hos dig och du frågade mig,
Ska vi göra något äckligt, baby
Jag blev tagen på sängen, baby
Jag låg där naken och ängslig, baby
Men det kändes okej, när du visade mig
Hur man gör nånting äckligt, baby

Ska vi göra nånting äckligt, baby

Du och jag under täcket, baby
Det har gått flera veckor, baby
Sen vi låg där hos dig och du frågade mig,
Ska vi göra något äckligt, baby
Jag blev tagen på sängen, baby
Jag låg där naken och ängslig, baby
Men det kändes okej, när du visade mig
Hur man gör nånting äckligt, baby

Typiskt..

Måste kanske åka mycket tidigare än vad jag hade tänkt imorgon. Typiskt min otur, jävla jensen. Är detta ett tecken? Kanske borde byta, haha..
Kul, skulle ta 11.43, nu vart det 10.13.. Alltid lika underbart att gå på Jensen, wihu. Aja, nu ska jag fixa musik till luren, ciao.

Angående designen

Hej, jag vet att designen är skitful men orkar nog inte fixa mer ikväll.
Puss

Norlie & KKV

Har verkligen fastnat för den här låten! Tror att jag har spelat den minst 20 gånger ikväll på repeat haha. Älskar Norlie & KKV, nya favoriter helt solklart.

Funderar på skolbyte.

Funderar på att byta skola, igen. Jag älskar ju JENSEN, älskar att det är halvdagar, älskar att det inte är skolmat utan vi får matkort, älskar vissa lärare. Min klass är ändå helt okej, vissa är definitivt mer än okej.
Och när jag ser mig själv ta studenten, springa ner för trapporna i rålis så är det fan en jävligt perfekt tanke. Och jag älskar ju Stockholm, är en riktig storstadstjej. Älskar nog varenda liten del av Stockholm, känner mig så jävla hemma där. Jag älskar att gå i skolan i stan faktiskt.

Men det finns så mycket mer jag vill göra med mitt liv. Jobba med djur, älskar hästar och hundar så varför inte börja om på nytt, flytta till ett internat som ligger på en stor herrgård där man får ha med sina egna hästar & hundar. Bo i ett litet samhälle där allting finns, men det är ju mycket mindre. Nya människor, ny miljö. Det kanske är precis det som jag behöver, eller? Jag älskar ju djur, älskar att hålla på med hästar & hundar. Varför inte, gymnasiet är väl ändå till för att ha kul, visst?

Vet inte, är jävligt förvirrad. Funderar på att ta ett sabbatsår och bara tänka, jobba. Varför inte liksom, förlorar inget på det. Gör bara allt lite senare än alla andra. :) Kan inte någon annan bara bestämma åt mig, kan inte tänka klart just nu. Tankarna bara snurrar runt i mitt huvud, dom tar aldrig slut. Får se om jag ens orkar ta mig till skolan imorn, får bara ångest av det här.
puss & kram

image description



Funderar på att sluta blogga.


Godnatt


IQ test

Hur mycket IQ har du?
Har du...
(x) sprayat hårspray i ögat?
(x) trasslat in ditt hår i hårborsten?
(x) gått in i en lycktstolpe?
( ) fått tuggummi i håret?
(x) fyllt koppen så det rinner över?
( ) fastnat med tungan i ett räcke på vintern?
( ) slagit sönder ett glas när du ska hålla tal?
( ) missat blomkrukan när du skulle vattna blommorna?
( ) trampat barfota på en igelkott, geting eller liknande?
(x) tagit på vänsterskon på högerfoten eller tvärt om?
(x) slagit dig på fingret med en hammare?
(x) råkat trycka på stänga-knappen på datorn?
( ) snubblat på en fotboll?
(x) somnat med smink på?
( ) sprutat parfym i ansiktet?
( ) gett kattmat till din hund eller tvärtom?
( ) kallat en lärare för mamma eller pappa?
(x) stoppat in en cigarett på fel håll i munnen?
( ) fått IG på fler än fem prov i rad?
(x) tappat din mobil i ansiktet när du ligger ner?
(x) sprungit på ett litet barn?
(x) gått i en vattenpöl med ett hål i skosulan?
( ) tryckt in din nyckel i fel skåp i skolan och försökt att öppna?
(x) frågat vart din mobil är när du håller den i handen?
( ) gått in till fel hus när du skulle hem/eller till kompis?
( ) lekt egg krig å fått hela i håret..?

RESULTAT:
5-10 - Du är rena geniet 
11-15 - Du kunde ju vart smartare
16-18 - Du behöver gå ett extra år i skolan
19 eller mer - SÖK HJÄLP FÖR FAN!

Godmorgon igen!

Som sagt, är uppe alldeles för tidigt haha. Eller ja, nu är jag ju inte det men jag var det. Sover hos Tim den här veckan, och han går ju upp tidigare än vad jag gör eftersom jag har sen vecka. Så han skulle gå upp typ klockan 6 och jag skulle gå upp kl 8. Sen så vaknar jag typ halv sex och kan inte somna om! Fick panik haha ba, neeej jag ska sova i 2 timmar till juuu!
Men sen gick jag upp iallafall och åt frukost med tim, sen har jag fixat mig och så och typ gjort allt som jag gör på morgonen. Var klar vid typ sju, och Tim åkte halv 8 så har bara chillat här sen dess. Nu börjar det äntligen hända nåt iallafall, min buss går om en halvtimme så ska bli skönt att faktiskt göra nåt även om det bara är att sitta på bussen.
Ska träffa Erica inne i stan, typ vid skolan så ska vi gå och köpa nåt att äta och sen ska vi sitta och plugga inför samhällsredovisningen. Får se hur det går haha :) Nejmen ska göra mitt bästa !
Vad mer händer idag, ska till bromma blocks med Tim senare, och sen ska vi väl bara dra hem. Blir mysigt haha. Tim skulle kolla efter nån mössa och jag hittar säkert också nåt.

Uppe alldeles för tidigt

Men det gör inget , har fixat mig och är klar nu!


-


@tim


Godnatt


hej

Årets bästa artister/album/låtar:
  • Ison & Fille med albumet "Förevigt". Älska, bara kärlek.
  • Aleks släppte sitt album "Inte Längre Fiender", underbart.
  • Labyrint med alla sina låtar, album, mixtape genom tiderna. Kommer alltid att älska Labyrint.
  • Dani M
  • Lani Mo
  • Hela Kartellen egentligen, love.
  • Näääk
  • Nimo


Årets tre bästa upplevelser:


Balen & efterfesten, den kvällen var jävligt soft. Hade faktiskt roligare än vad jag trodde att jag skulle ha.

image descriptionimage description
Hade otroligt kul en kväll i Kista när Dacosta, Dani M, I-Smile, Malcolm B, Gedi Gedz bla uppträdde. Slutade med att vi drog med Gedz och Sam till stan osv.


Alla sjukt roliga utekvällar med bvän.



Stadium status.

Shooo. Vad har ni gjort idag? Själv har jag gjort allt möjligt. Varit i sumpan och köpt jacka, ätit på restaurang med föräldrar & barndomsvän. Imorgon ska jag åka till Ekerö, ska nämligen sova där i en vecka alltid lika mys.
(A, om du ser det här: jag kan ej smsa eller ringa har försökt nå dig!)


image descriptionimage descriptionimage description

2-0 idag, bra jobbat boys!

2011

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Haha vet inte, ja säkert.

2. Höll du några av dina nyårslöften? Hade inga nyårslöften förra året.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Ja.

4. Dog någon som stod dig nära? Ja.

5. Vilka länder besökte du? Thailand,Malta, Spanien, England, Andorra.

6. Är det något du saknat år 2011 som du vill ha år 2012? Vet inte faktiskt.

7. Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas? Ojj..15 april minns jag varje år. Sen vet jag inte riktigt.

8. Vad var din största framgång 2011? Skolan, jobbat upp mina betyg som fan.

9. Största misstaget? Inget jag tänker nämna här.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Ja haha.

11. Bästa köpet? Mina tjocktröjor som jag älskar. Alla milansaker. Mina älskade iphoneskal .

12. Vad spenderade du mest pengar på? iphoneskal, kläder, smink, cigg.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja.

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011? Dynamite, Galen, Vi var barn då, Span på mig, alla låtar ifrån Aleks album, alla låtar ifrån Labyrints album, Danza kuduro.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Var väl ungefär likadant.

16. Vad önskar du att du hade gjort mer? Spenderat mer tid med mina föräldrar, varit med min bror mycket mera.

 

image description

17. Vad önskar du att du gjort mindre? Hatat på såna som själva är hatare, hamnat i bråk mindre kunde jag ha gjort.

18. Hur tillbringar du julen? Hemma med familjen.

19. Blev du kär i år? Ja.

20. Favoritprogram på TV? Gossip Girl

21. Bästa boken du läste i år? Ingen aning.

22. Största musikaliska upptäckten? Åh herregud. Jag vet inte. Lani Mo, Allyawan. Finns många mer men kommer inte på just nu.

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Minns inte, haha.

25. Något du önskade dig men inte fick? Minns inte heller.

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2011? Åh herregud. Var hemma firade med family, blev bjuden på fest i flempan hos ali & co som skulle fira mig med tequila. Allt som allt en ganska bra födelsedag.

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ja, såklart.

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2011? Vadå stil?

29. Vad fick dig att må bra? Mina vänner och min familj.

30. Vilken kändis var du mest sugen på? Haha ojoj. Vet faktiskt inte. Min älskling Prince såklart, finns mer också.

31. Vem saknade du? Alejandro, Sanna, Chekka.

32. De bästa nya människorna du träffade? Typ Sabina, Sonja, Cindy, Matti, Bella.


SAMMANFATTNING AV ÅRET

Hur har året 2011 varit för dig? Helt okej.

Bättre än förra året? Vet inte, nej tror inte det.

Har du träffat några nya vänner? Ja.

Någonting du aldrig kommer glömma från 2011? Malta, Thailandresan såklart..Herregud vad mer, alla dagar med mina underbara vänner. Midsommarlatino 2011 var och är ett av de roligaste minnena i mitt liv.

image description

Har du flyttat under år 2011? Yes.

Har du hittat en ny låt som du älskar? Ja, flera stycken.

Isåfall vilken? Hahah som sagt många.

 

KÄRLEK

Hur har din kärlek varit 2011? Det har gått upp och ner.

Har du varit kär? Ja.

Har du sagt jag älskar dig till någon? Ja.

Har någon sagt jag älskar dig till dig? Ja.

Har du haft ett hemligt förhållande? Nej.

 

 

SORG&HÄMND

Har någon i din närhet tagit självmord? Ja.

Har någon i din släkt avlidit? Ja.

Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? Ja.

Har du varit i slagsmål? Ja.

 

PERSONLIGT.

Har du gjort någonting du ångrar? Ja absolut.

Isåfall vad? En massa saker.

Har du skämt ut dig? Ja fyllekvällar.

Har du ljugit för en vän? Ja vita lögner nån gång.

Har du varit ute en hel natt? Ja.

Har du blivit tagen av polisen? Inte det här året.

Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? Ja.

Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? Ja.

 

image description

SKOLAN&FRITIDEN.

Har någon varit elak mot dig i skolan? Nej.

Hatar du någon i din skola? Hatar ingen där men finns folk jag ogillar.

Har du gjort något framsteg? Ja.

Har du haft alla rätt på ett prov? Ja.

image description

 

 

VÄNSKAP.

Har du träffat nya vänner? Aa.

Har du förlorat en vän? Ja tyvärr.

Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? Ja.

Har du gått bakom ryggen på en vän? Ja men det var endast för att hjälpa den personen och den personen har tackat mig för det i efterhand.

Har du ljugit för en bästavän? Mina bästavänner vet på en gång om jag ljuger hahaa.

Har du många killkompisar? Ja.

 


Vi träffades på skolgården


Chips är gott


Iallafall..

Hejsan alla läsare! Sitter hemma & har tråkigt, vet inte riktigt vad jag ska göra nu. är skitsugen på chips så ska gå och köpa det alldeles strax! Sen ska jag typ äta dom haha..nej men får se vad jag hittar på. Måste ringa amanda också, hade glömt bort det.

Vad gör ni ikväll?


image description

Saker som händer 2012

Fixa min efterlängtade navelpiercing.
Tatuera mig, brors namn, jag skrattar idag osv.
Åka till Thailand med bästa sällskapet.
Sköta skolan helt, ingen frånvaro osv bra betyg.
Börja träna regelbundet, äta nyttigare
Umgås mer med familjen, inte bara vänner.


image description

nyårsbild på mig & tara



Helluuu

Vill vara med dig nu !


Dagens spådom


Fotbollskanalen


X


Bilder

osminkaaaaad chey


Heeeeeeeeeeeeej


Sorry .

Okej, överreagerade kanske lite på det där med att jag skulle dö. Det kommer jag nog inte göra, men har fått några utslag som jag ska kolla upp hos en läkare. Hihi, sorry, jag blir alltid skiträdd när jag får konstiga saker på kroppen eller något liknande. Det blir nog bra.
Nu är jag hemma i Uppsala, får se hur länge jag stannar denna gång.
image description

OMG

tror att jag kommer dö mamma hittade nåt läskigt i min hårbotten akuten nästa hejdå
(amanda du får min iphone om ja dör)

RSS 2.0