Funderar på skolbyte.

Funderar på att byta skola, igen. Jag älskar ju JENSEN, älskar att det är halvdagar, älskar att det inte är skolmat utan vi får matkort, älskar vissa lärare. Min klass är ändå helt okej, vissa är definitivt mer än okej.
Och när jag ser mig själv ta studenten, springa ner för trapporna i rålis så är det fan en jävligt perfekt tanke. Och jag älskar ju Stockholm, är en riktig storstadstjej. Älskar nog varenda liten del av Stockholm, känner mig så jävla hemma där. Jag älskar att gå i skolan i stan faktiskt.

Men det finns så mycket mer jag vill göra med mitt liv. Jobba med djur, älskar hästar och hundar så varför inte börja om på nytt, flytta till ett internat som ligger på en stor herrgård där man får ha med sina egna hästar & hundar. Bo i ett litet samhälle där allting finns, men det är ju mycket mindre. Nya människor, ny miljö. Det kanske är precis det som jag behöver, eller? Jag älskar ju djur, älskar att hålla på med hästar & hundar. Varför inte, gymnasiet är väl ändå till för att ha kul, visst?

Vet inte, är jävligt förvirrad. Funderar på att ta ett sabbatsår och bara tänka, jobba. Varför inte liksom, förlorar inget på det. Gör bara allt lite senare än alla andra. :) Kan inte någon annan bara bestämma åt mig, kan inte tänka klart just nu. Tankarna bara snurrar runt i mitt huvud, dom tar aldrig slut. Får se om jag ens orkar ta mig till skolan imorn, får bara ångest av det här.
puss & kram

image description



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0